Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja odem na miru dva, tri dana u parfimeriju da probam testere na sebi i papiriću, razmislim, pa naručim.

A i sama sam do skoro (do početka ovog proleća) ostavljala skoro duplo više novca u parfimerijama, no što sam morala da sam za ovo znala.

Za isti novac bih sada imala skoro 2x više parfema.

Za 25 evra sam sa tog sajta naručila parfem koji je 4200 din. u parfimeriji.

Taj isti parfem prsnem jednom na koren šake ujutru i mirišem po ceo dan. :)

Ne samo da izgleda kao orginial, već se i pokazao takvim.

Ne tuguj, imaš novca da odabereš bar nešto, za neko vreme ćeš opet moći da priuštiš novi, veruj mi, slađe je kad tako povremeno obraduješ sebe nečim, nego da sad imaš bez limita priliku da uzmeš sve što tamo postoji! :D

Radost prisvajanja nečega za šta štediš podseća na detinjstvo, kad smo skupljali za sličice iz albuma i sl. :)

Iako je tu malo nervoze koju iziskuje iščekivanje...

Mnogo mi se dopada ovaj parfem, bas cu na njega da mirisim ovih dana
182462.jpg

parfem-vino.jpg

"U petočlanoj kolekciji pod nazivom The Kelly & Jones Wine Notes Collection možete birati između pet aroma poznatih sorti vina: Sauvignon Blanc, Riesling, Cabernet, Merlot i Chardonnay. "Vinska" kolekcija dostupna je putem službene stranice, u bočicama od 50 ml, za koje će vinoljupci trebati izdvojiti 84 $"

Misljenja? :)

Evo veca slika, vidite nije bas cist miris vina:

Kelly-Jones-Notes-of-Cabernet.png

Poslednja izmena:
stigao mi ВВ London ....
koje savršenstvo mirisa, anglosaksonska ekstaza, sve samo ne linearan, i težak i opor i cvetan i razuzdan i aristokratski i tužan
upravo kao kitnjasto zdanje vestminsterske palate

mislim da sam konacno nasla svoj miris i da cu mu od sad tražiti samo slične ..

stigao mi ВВ London ....
koje savršenstvo mirisa, anglosaksonska ekstaza, sve samo ne linearan, i težak i opor i cvetan i razuzdan i aristokratski i tužan
upravo kao kitnjasto zdanje vestminsterske palate

mislim da sam konacno nasla svoj miris i da cu mu od sad tražiti samo slične ..

sheer brit ima moja sestra i to je vesela cvetno-vocna prica....ni malo prosta ni naivna....jedan od najboljih iz te klase, nije lako napraviti miris sa tim sastavom a da ne mirise na decije bombone....a cena je sitnica.....

http://4.***************/-pTpUI2TKmyw/TXTZ1NzhDrI/AAAAAAAAER8/LclGUEHNt2g/s1600/burberry-brit-sheer.jpg

uzecu sva tri, pocinju opasno da mi se dopadaju cimet i gorke note.

Knowing, koji je bio lansiran 1988., je duboki drveni miris sa cvjetnim notama. U visokim notama je tuberoza, ruža, mimoza i šljiva. U srcu kompozicije je jasmin, pačuli, cvijet naranže. U bazi je hrastova mahovina, vetiver, sandalovina i amber.

Knowing-400x400.jpg

i

Casmir je slatki drveni orijentalni miris. U visokim notama je gurmansko voćno zadovoljstvo: breskva, kajsija, malina i crna ribizla. Srce je toplo i ljutkasto jer u njemu vladaju začini: ružino drvo, mandarina, karanfil i cimet. Baza je balzamična slatka od vanilije, benzoina, Tonka, opoponaksa. Napravljen je 1992. Dizajnirao ga je Michel Almairac.

ali karanfil i cimet... ne moze lepse

chopard-casmir-100ml-dama.jpg

i

L de Lolita Lempicka je čudesan morski vjetar u harmoniji sa cvjetnim notama i vanilijom.

Osnovne note su: ljuta naranža, vanilija, cimet, besmrtnik, drvene note, mošus, solarne note. Lansiran je 2006.

LOLOITA-LEMPICKA-400x400.jpg

uzecu sva tri, pocinju opasno da mi se dopadaju cimet i gorke note.

Knowing, koji je bio lansiran 1988., je duboki drveni miris sa cvjetnim notama. U visokim notama je tuberoza, ruža, mimoza i šljiva. U srcu kompozicije je jasmin, pačuli, cvijet naranže. U bazi je hrastova mahovina, vetiver, sandalovina i amber.

Knowing-400x400.jpg

i

Casmir je slatki drveni orijentalni miris. U visokim notama je gurmansko voćno zadovoljstvo: breskva, kajsija, malina i crna ribizla. Srce je toplo i ljutkasto jer u njemu vladaju začini: ružino drvo, mandarina, karanfil i cimet. Baza je balzamična slatka od vanilije, benzoina, Tonka, opoponaksa. Napravljen je 1992. Dizajnirao ga je Michel Almairac.

ali karanfil i cimet... ne moze lepse

chopard-casmir-100ml-dama.jpg

i

L de Lolita Lempicka je čudesan morski vjetar u harmoniji sa cvjetnim notama i vanilijom.

Osnovne note su: ljuta naranža, vanilija, cimet, besmrtnik, drvene note, mošus, solarne note. Lansiran je 2006.

LOLOITA-LEMPICKA-400x400.jpg

imala sam cashmir i sa uzivanjem potrosila....bogat, sexi, mazan, ma divan vanilast miris, toliko jake aure da sam se gusila u njemu :))))....jedan od naj mirisa koje sam imala....obecala sam sebi da nikada necu kupovati iste mirise posto godinama stoje u mojoj kolekciji ali za ovaj nisam sigurna....takav kvalitet za male pare, prosto neverovatno.....a mene zbog njega kopka i drugi chopardov gigant

nd.353.jpg

Veoma efektni parfem, topao i gurmanski sladak, miran, bez gorkih ili oštrih nota. U visokim notama je kokos, jagoda i ružino drvo; u srcu kompozicije je heliotrop, orhideja, mlijeko i đurđevak. U bazi je slatka karamel i vanilija uz dodir pačulija i sandalovine. Napravljen je 1999. Parfem je kreirao Nathalie Lorson.

nd.12770.jpg

Kompozicija je koncipirana kao svježa cvjetno – voćno – orijentalna, puna kontradikcije, istovremeno i nježna i snažna, elegantna, senzualna, buntovna i zabavna. U visokim notama su bergamot iz Kalabrije i bijeli tartuf iz Albe. Amalfi cvjetovi narandže, slatki jasmin, tuberoza i divlje jagode tvore srce parfema položeno na osnovu od kedra, vanilije i ambera.

Odusevljava me svaki put kad ga osjetim..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back