Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dopuna spiska omiljenih parfema...:)

Thierry%20Mugler-Angel%202-584903.jpg

Parfem je nevidljivi portret osobe koja ga nosi...

Poslednja izmena:
Primite na znanje da je nakon godina istraživanja i testiranja lansiran organski miris Vulva koji ima dugotrajni efekt, a nakon što pogledate reklame, zaboravite na koncentraciju.

afrodiziakum-vulva-original-small.jpg

Nova vaginalna esencija koju prati moto Smell me and com, potaknut će muškarčeva erotska osjetila, tako piše na službenim stranicama ovog jedinstvenog proizvoda.

Vulva Original nije parfem, to je ženstveni i intimni miris koji će vas i više nego zadovoljiti.

Onima koji su osmislili ovaj miris cilj je bio stvoriti miris ali da se ne promijeni prirodan miris vagine i navodno su uspjeli u tome.

Dakle, dovoljna je jedna kap da pomirišete i svršite!

A nakon što pogledate reklamnu kampanju, teško ćete zadržati koncentraciju. Uživajte!

Treba mi savet! Putujem za Instambul za NG, pa bih castila sebe nekim parfemom na free shopu, kakva su vasa iskustva u vezi cena u ovim radnjama ,koje su mi usput:manikir:
Kada sam kupovala na aerodromima bila sam zadovoljna, a ovo prvi put idem busom za Tursku, pa me zanimaju iskustva.
Jos nesto, cula sam da u Instambulu postoje neke manufakture parfema, da li je neko tamo kupovao? Takodje, ako imas jos neceg zaminljivog kupiti preporucite, u koje radnje otici i slicno.

Hvala:cmok2:

Leti Cat Deluxe by Naomi Campbell...A,trenutno koristim Cat Deluxe at night,on mi odgovara zimi...Dok mi Bvlgari Omnia(brown) i Bvlgari Omnia Crystalline odgovaraju uvek... :)

Trussardi inside!!! Koristim vec ko zna koju bocicu i nema ko me nije pitao koji mi je to parfem. FANTASTICAN JE! Kome se svidja D&G the one ili Givenchy very resistible, svidece mu se i ovaj. Parfem me potpuno osvojio... ali nije izreklamiran...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back