Parfemi

zato sam se i ubio dok sam ga nashao... parfem je fenomenalan!!! josh sam zabo tester, pa ne vetri lako...
pa prvu flajku sam dobio od tadashnje devojke za rodjendan, ne znam gde ga je nabavila, a ovu sadashnju, iz inostranstva... ovde i ono shto sam nashao bilo je bezobrazno preskupo... :)

moj arsenal :D
givanchy - bordo oko 20ml
fahrenheit - oko 15ml
aqua di gio - oko 12.5 ml
i oni bugari :D cca 70ml + 100ml
i davidof
a da i armani mania tester cca 17.5ml....

ma mirisem ko "jorgovan"....

Pacco Rabanne Ultraviolet-не знам која жена/девојка не пада на његов мирис.Јесте да је одавно на тржишту (негде од 1999. године) али се сваки динар исплати

Armani Code-новијег датума,али је јако добар

Poslednja izmena:
Na prvom mestu i najkorisceniji, uvek ga imam, vrh parfemske industrije KOUROS , onaj beli

Ni malo manje dobar od prvog, diorov FAHRENHEIT, takodjer ga uvek imam

Treci po redu chanelov EGOIST

pa dalje: YSL l nuit de l homme
Joop! Homme, onaj crveni
Givenchy GENTLEMAN, ovaj je takodje nesto posebno
Dior HOMME

i tako toga jos :)

Pre 10 dana sam pomirisao parfem Creed Bois of Portugal,ma boli glava....
Moze li mi neko nesto reci o Creed parfemima i gde se mogu naci??

Creed spada u Niche kuce. Tu su jos i Montale, Amouage, Tom Ford, .... Uglavnom je pravilo da koriste probrane i prirodne komponente za svoje parfeme.
Dosta su skupi, tipa par stotina evrica 100ml, dok dizajnerski parfemi (ysl, dior, chanel, i slicne kuce) kostaju u parfimerijama od 7.000 do 9.000 dinara, a kod sanera i on-line prodavnica su od 3.000 do 5.000. 100ml naravno.
Tesko ih je naci kod nas, takodje odlika Niche kuca je da se ne mogu kupiti svuda, vec samo u njihovim lokalima i odredjenim prodavnicama, mada ih u zadnje vreme prodaju i preko on-line servisa, pa mozes potraziti preko googla.

Back