- Poruka
- 70.122
Koje koristite leti? Koje volite, preporučujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Armani SI ,Davidov,Ninna Ricci (jabuka)...!Koje koristite leti? Koje volite, preporučujete?
i ja njega najvise koristim, mislim da u nekih 70-80%Bas sam bejzik sto se tice letnjih parfema, vec godinama koristim samo
Pogledajte prilog 981953
Ovaj je fenomenalan!!!
Ove nisam ni probalaJa ne delim parfeme po sezonama nego cele godine prskam ono što mi se sviđa. Sticajem okolnosti sviđa mi se ono što se zbog svojih voćkastih nota vodi kao letnji parfemi. Obožavam citrusne, ananasaste, bobičaste note. Omiljeni su mi ova, dva Esscada parfema :
A trenutno imam ovaj La Rive, neko bobičasto voće rekla bih ili možda i lubenica (prskam i zimi bez pardona) :
Pure musc je letnji parfem!Ali je postojan,samo je malo jači. Može slobodno navečer, ne guši i jako je ženstven.I ja volim "Love Love", odličan je!Ove nisam ni probala
Ima par koji su onako bas teski, slatki..jaki....njih izbegavam leti na 30+...mislim da bih pobila sve oko sebe zajedno sa sobom![]()
Od Rodrigueza sam probala samo ovajPure music je letnji parfem!Ali je postojan,samo je malo jači. Može slobodno navečer, ne guši i jako je ženstven.
ja mogu jake parfeme...ali samo zimi...pa pahulje...ono sal mi mirise...kosa...nekako mi bude lepooooE ni ja ne volim jake, cvetne, vanilaste i mošusne, bude mi odmah muka od njih.
Npr Obssesion Calvin Klein sam dobila i stoji tu godinu ipo, neupotrebljivan![]()
meni je skroz ok, imala sam ga pre nekih 5 godinaPreko leta i danju se više oslanjam na mirisne sprejeve za telo i kosu, tzv. body mists, ali ovaj parfem mi još od prošlog leta prija i osetim ga baš dugo na koži, a još duže na odeći.
Vazdušast mi je, svež. Osetim najviše limun, narandžu, bergamot, ozon...
Ne bih ga tako toplo preporučila svakom jer ga je prijateljica probala i na moje iznenađenje joj umalo nije pozlilo...
a probala ga je jer ju je oduševio na meni.
Čak i tester u radnjama treba pustiti da odleži na koži, pa ako je stvarno pogodak nakon nekoliko sati, sutradan ga kupite!
Pogledajte prilog 982173
Jaoo ovaj Sicily je divan. Zaboravila sam da postoji. Reklamirala ga Monika Beluči. Imala sam ga prije najmanje 15 godina .i ja njega najvise koristim, mislim da u nekih 70-80%
sem toga...recimo
Pogledajte prilog 981971
i ovaj
![]()
a ovaj vise ne nadjem...on je za uvece...retko...vise sam nostalgicna prema njemu
![]()
Sada se tesko nabavlja...Uglavnom ga ne vidjam...Nije svez...ali je kao neki duh letnjih veceri...I meni uvek srcu dragJaoo ovaj Sicily je divan. Zaboravila sam da postoji. Reklamirala ga Monika Beluči. Imala sam ga prije najmanje 15 godina .
I ovoga se secam...jos od pre 20 godinastari parfem ali meni je i dalje za Leto pristojan
cvetni miris citrusa i pomorandze i jos nekih biljcica
imam ga
mirise na citruseSada se tesko nabavlja...Uglavnom ga ne vidjam...Nije svez...ali je kao neki duh letnjih veceri...I meni uvek srcu drag
Zato je dobro da razmenimo iskustva i prisetimo se nekih starih i mozda probamo neke nove
I ovoga se secam...jos od pre 20 godinaNisam ga nesto puno koristila...koliko se secam mirise malo na kremu za suncanje? tako nekako..
![]()
ni ovaj nikada nisam videla a ni probalaCitrusan parfem, u pocetku mi se nije svideo, a sada ga obozavam. Po meni osvezavajuc i pravi letnji
Pogledajte prilog 983613