Parfemi koji mirišu na leto

Bas sam bejzik sto se tice letnjih parfema, vec godinama koristim samo
20210803_132613.jpg

Ja ne delim parfeme po sezonama nego cele godine prskam ono što mi se sviđa. Sticajem okolnosti sviđa mi se ono što se zbog svojih voćkastih nota vodi kao letnji parfemi. Obožavam citrusne, ananasaste, bobičaste note. Omiljeni su mi ova, dva Esscada parfema (plavi citrusni, rozi ananasasti):
1432072917Escada-Turquoise-Summer-100edt-zenski-parfem.jpg

o.59419.jpg

A trenutno imam ovaj La Rive, neko bobičasto voće rekla bih ili možda i lubenica (prskam i zimi bez pardona 🥰) :
5901832062905.png

Ovaj je fenomenalan!!!
Ja ne delim parfeme po sezonama nego cele godine prskam ono što mi se sviđa. Sticajem okolnosti sviđa mi se ono što se zbog svojih voćkastih nota vodi kao letnji parfemi. Obožavam citrusne, ananasaste, bobičaste note. Omiljeni su mi ova, dva Esscada parfema :

A trenutno imam ovaj La Rive, neko bobičasto voće rekla bih ili možda i lubenica (prskam i zimi bez pardona 🥰) :
Ove nisam ni probala :rumenko:
Ima par koji su onako bas teski, slatki..jaki....njih izbegavam leti na 30+...mislim da bih pobila sve oko sebe zajedno sa sobom :mrgreen:

Preko leta i danju se više oslanjam na mirisne sprejeve za telo i kosu, tzv. body mists, ali ovaj parfem mi još od prošlog leta prija i osetim ga baš dugo na koži, a još duže na odeći.
Vazdušast mi je, svež. Osetim najviše limun, narandžu, bergamot, ozon...

Ne bih ga tako toplo preporučila svakom jer ga je prijateljica probala i na moje iznenađenje joj umalo nije pozlilo...
a probala ga je jer ju je oduševio na meni.
Čak i tester u radnjama treba pustiti da odleži na koži, pa ako je stvarno pogodak nakon nekoliko sati, sutradan ga kupite!

8ec738a5c5ccbd39323a9816d277483980e205fd_Burberry-600x600-1.jpg

A prošlih godina sam i ja gotivila Escada letnje edicije, nisam sigurna da ih još ima u prodaji jer ih nešto ne viđam...
Npr., Island Kiss :zaljubljena::
375x500.14011.jpg

Preko leta i danju se više oslanjam na mirisne sprejeve za telo i kosu, tzv. body mists, ali ovaj parfem mi još od prošlog leta prija i osetim ga baš dugo na koži, a još duže na odeći.
Vazdušast mi je, svež. Osetim najviše limun, narandžu, bergamot, ozon...

Ne bih ga tako toplo preporučila svakom jer ga je prijateljica probala i na moje iznenađenje joj umalo nije pozlilo...
a probala ga je jer ju je oduševio na meni.
Čak i tester u radnjama treba pustiti da odleži na koži, pa ako je stvarno pogodak nakon nekoliko sati, sutradan ga kupite!

Pogledajte prilog 982173
meni je skroz ok, imala sam ga pre nekih 5 godina

Jaoo ovaj Sicily je divan. Zaboravila sam da postoji. Reklamirala ga Monika Beluči. Imala sam ga prije najmanje 15 godina .
Sada se tesko nabavlja...Uglavnom ga ne vidjam...Nije svez...ali je kao neki duh letnjih veceri...I meni uvek srcu drag :)
Zato je dobro da razmenimo iskustva i prisetimo se nekih starih i mozda probamo neke nove :)

stari parfem ali meni je i dalje za Leto pristojan
cvetni miris citrusa i pomorandze i jos nekih biljcica :lol:
imam ga
I ovoga se secam...jos od pre 20 godina :lol: Nisam ga nesto puno koristila...koliko se secam mirise malo na kremu za suncanje? tako nekako..:think:

Sada se tesko nabavlja...Uglavnom ga ne vidjam...Nije svez...ali je kao neki duh letnjih veceri...I meni uvek srcu drag :)
Zato je dobro da razmenimo iskustva i prisetimo se nekih starih i mozda probamo neke nove :)

I ovoga se secam...jos od pre 20 godina :lol: Nisam ga nesto puno koristila...koliko se secam mirise malo na kremu za suncanje? tako nekako..:think:
mirise na citruse

Parfem...zbog kojeg sam otputovala tamo....da osetim to u prirodi...sve te note...leta...

Na meni mi se nije svideo...:mrgreen: Suvise mi je limunkast...na prvu...kada dobro ispari onda postane lepuskast...ali nije to to...
Za ljubitelje limuna preporucujem :ok:

Gornje note su Bergamot, Limun i Petit grain; srednje note su Cvijet narandže, Bobice kleke i Badem; bazne note su Čempres, Kedar, Galbanum, mošus i Kim.

375x500.3291.jpg

Back