Zavidnost na tudju ljepotu

Jesam, upravo sam polomila sva ogledala po kući. :) Ja sam sebi najlepša, najzgodnija, naj naj naj :rotf: ups, sad idem na temu Narcisoidnost :rotf:
E, sad ozbiljno, samo nesigurne i neostvarene osobe mogu biti zavidne na tako nečemu. Kada ti je život ispunjen, svaku godinu dočekaš kao najlepšu.

Poslednja izmena:
za zene preko 45 god..dal ste zavidne ko ova baba il ste se pomirile da dolaze mladje ljepse seksipilnije..dal vas nervira kad vidite mladju zgodniju, dal vas nervira sto je vase vrijeme proslo..

To da su žene zavidne je smislio neki muškarac i to impotentni...
I da znaš: mi žene, kada pogledamo jedna drugu, tačno znamo od kakvog je materijala umešena ona druga i šta koja ima u glavi...Tačno znamo da procenimo koja žena koliko vredi...
e, to muškarci ne umeju, jer nemaju dar apotekarskog merenja u sebi...
Znači, kad žena ženu gleda, ona je procenjuje... ne zato što je ljubomorna, nego zato što njen mental ume to da radi...

Postoji samo jedan momenat u životu žena, a to je momenat kada silazi sa scene seksualnih objekata... ne zato što su došle mlađe, nego zato što se njoj
silazi sa te glupe scene gde se greškom našla...
kapiiiiišššš?

To da su žene zavidne je smislio neki muškarac i to impotentni...
I da znaš: mi žene, kada pogledamo jedna drugu, tačno znamo od kakvog je materijala umešena ona druga i šta koja ima u glavi...Tačno znamo da procenimo koja žena koliko vredi...
e, to muškarci ne umeju, jer nemaju dar apotekarskog merenja u sebi...
Znači, kad žena ženu gleda, ona je procenjuje... ne zato što je ljubomorna, nego zato što njen mental ume to da radi...

Postoji samo jedan momenat u životu žena, a to je momenat kada silazi sa scene seksualnih objekata... ne zato što su došle mlađe, nego zato što se njoj
silazi sa te glupe scene gde se greškom našla...
kapiiiiišššš?
Seksualnog objekta ?

Ne subjekta, već objekta.

Da li je klimaks u pitanju, ovo nije odgovor specifičan za ženu, seksualno aktivnu ženu.

Žena ženu procenjuje jer je doživljava kao konkurenciju, procenjuje njene kvalitete i seksualnu energiju, procenjuje ugroženost svoje "teritorije", odnosno svog statusa koji ima u odnosu na Alfa mužjaka. :kafa:

muskarci gledaju koliko koja zena vrijedi...i tako vas mjerkamo..cisto ako nisi znala...meni je drago da ti nisi zavidna..sve ok..
Muškarci uglavnom gledaju koliko neka žena može da ih uzbudi seksualno... posle dolazi sve ostalo
Jasno je da žena ženu ne gleda tim očima... tako da ti ni ne razumeš zašto žena ženu gleda.
uopste me ne nervira..mada mi je drago da te podsjecam na muza..
Tako zamišljaš muževe?

dolaze mladje ljepse seksipilnije
Где долазе? :D
Тотална је глупост оваква поставка.
Ми имамо кћерке, знаш? И поносне смо на њих. Оне имају своје вршњаке, своје друштво. Капираш? Њих не занимају млохави, полупани маторци као што ни нас нису занимали у њиховим годинама.
Тако да...хвала Богу за ову лепу децу.
Девојке нису нити желе да буду конкуренција женама, нити обрнто. То међ нормалним светом, буудаала је вазда било.

Back