Parastos stradalima u "Bljesku" 01. maj 2011.

Kako je moiguce da ustavni narod vrsi ustavnu pobunu, kako kazes????
Da se ne radi o ustavnoj odbrani?????

A onda nacisti, nakon ustavnih diskvalifikacija izvrsili progon naroda kog su
okrivili za navodnu ustavnu pobunu!!!!!
Tko vas je prognao. Evo ti naprimjer slobodno živiš u Hrvatskoj i trkeljaš protiv države u kojoj živiš i radiš. Nitko te ne dira ugroženi. :kafa:

ajde ne prdi posrbico.ebo te ustavni narod,da te ebo.govna cetnicka protrali sve nesrbe,91,95 dosla zasluzena kazna.i mirna backa...

moga si davno zakljuciti
da su se u sukobu hrvatskih terorista i jedinih legitimnih vojnih snaga toga doba JNA,
hrvatski civili pred ratnim stradanjima povukli, a ne pred nikakvim cetnicima!!!!

A i oni ti u Bleiburgu ne izbjegose pravu zasluznu kaznu, kakva i vas ceka.

Poslednja izmena od moderatora:
Дуго сам се бавио рукометом, али престао сам има годину дана.

uh,vrlo naporan i zahtjevan sport,pored hokeja na ledu ne postoji fizicki izcrpljujuci sport.ja sam npr.dugo vrimena igro nogomet.i nema sta si nisam polomio.zadnjih 10ak godina idem 4-5 puta u teretanu,opusta a i odrzavam tjelesnu spremu.a ima sta i za oko.idealno...

Poslednja izmena:
uh,vrlo naporan i zahtjevan sport,pored hokeja na ledu ne postoji fizicki izcrpljujuci sport.ja sam npr.dugo vrimena igro nogomet.i nema sta si nisam polomio.zadnjih 10ak godina idem 4-5 puta u teretanu,opusta a i odrzavam tjelesnu spremu.a ima sta i za oko.idealno...

Пливање је сјајна ствар, одлично као рекреација. Једино што је мало безвезе је они пресвлачење, па сушење кад изађеш из базена, али заиста прија, када дођеш кући, сјајно се осећаш, због воде, вода је чудо(зато сам и ставио овај аватар), а лепо ми на мору, јер сам научио добро да пливам крау, па оно, шепурим се мало. Али у последње време слабије пливам, више играм баскет.

Ја то највише због себе, али и због туђих очију, помало, женских наравно.:)

Poslednja izmena:
Пливање је сјајна ствар, одлично као рекреација. Једино што је мало безвезе је они пресвлачење, па сушење кад изађеш из базена, али заиста прија. Али у последње време слабије пливам, више играм баскет.

Ја то највише због себе, али и због туђих очију, помало, женских наравно.:)

basket?barem 2-3 puta misecno se nadjem sa ekipom(mahom balkanerosi) i cepamo.svima nam je to u genima.nazalost njemci nikako da zavole kosarku.shade...

Back