- Poruka
- 125.091
zato nas dvojica znamo kako se najlakse/najlepse izbacuje negativna energija iz organizmaNakopilo se dosta anksioznosti, nervoze i sl.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato nas dvojica znamo kako se najlakse/najlepse izbacuje negativna energija iz organizmaNakopilo se dosta anksioznosti, nervoze i sl.
Great minds think alikezato nas dvojica znamo kako se najlakse/najlepse izbacuje negativna energija iz organizma
Opazato nas dvojica znamo kako se najlakse/najlepse izbacuje negativna energija iz organizma
Pa u pravu si i ja sam o tome razmišljao.Bas sad pisah na drugoj temi i dobih ideju za ovu temu.
Koliko smo postali paranoicni?
Nekada smo pozdrave i cestitke slali na razglednicama, nismo cak ni koverte koristili i bilo nas je bas briga da li ce usput neko to procitati jer realno ni on ni ti nemas nista od toga ako je procitao.
U modernom drustvu to je nezamislivo..heeej svi u lancu isporuke razglednice mogu da procitaju..tajne sluzbe, cia, mosad, kgb i naravno bia
Sad svi paranoisu, te vidi se gde sam bio, te vidi se sta sam jeo, te vidi se sta sam kupovao..
Koga zabole djokica za tako nesto.
Zasto smo postali toliko paranoicno drustvo..nekako je pre bilo lepse.. boleo te onaj dole da li ce neko nesto da vidi vezano za tebe.
Kako je doslo do toga da misle da su tako bitni nekom drugom da ih prati?Bas sad pisah na drugoj temi i dobih ideju za ovu temu.
Nekada smo pozdrave i cestitke slali na razglednicama, nismo cak ni koverte koristili i bilo nas je bas briga da li ce usput neko to procitati jer realno ni on ni ti nemas nista od toga ako je procitao.
U modernom drustvu to je nezamislivo..heeej svi u lancu isporuke razglednice mogu da procitaju..tajne sluzbe, cia, mosad, kgb i naravno bia
Sad svi paranoisu, te vidi se gde sam bio, te vidi se sta sam jeo, te vidi se sta sam kupovao..
Zasto smo postali toliko paranoicno drustvo..nekako je pre bilo lepse.. boleo te onaj dole da li ce neko nesto da vidi vezano za tebe.
Da zivim u Kini np mozda bi i razmisljao o tome.То за разгледнице је покушај да се банализује питање нарушавање слободе , да се сведе на спрдњу .
злупотребе система видео надзора постоји и то ћемо тек видети у времену што долази , да ли је злоупотреба везана за поједница или комплете анализу народа је исто тако упитно , злоупотреба под плаштом безбедности је најчешћи види гушења слободе .
Буковски је писао :"Најкрволочнији је онај који говори о миру "
Nisam razmisljala istocnoDa zivim u Kini np mozda bi i razmisljao o tome.
Drustvo se mijenja prebrzo ,to evolucija ne moze da prati, da smo np u jednom vijeku imali samo izum radija, u drugom samo TV itd bilo bi bolje za nas mozak.Bas sad pisah na drugoj temi i dobih ideju za ovu temu.
ego skocio u nebesa.Kako je doslo do toga da misle da su tako bitni nekom drugom da ih prati?
ma vidim i kad kenjasNije mi baš prijatno ni što bukvalno ti imaš i moju IP adresu i često sam se pitao koliko precizno možeš da me lociraš, ono fazon, sedim za stolom, kad ono snajper mi pogodi paštetu
ti ko kristijan, njemu je metak presekao spaget, kad ono snajper mi pogodi paštetu
Semsa iz granapa misli da se na medjunarodnom nivou prati njeno kretanje.ego skocio u nebesa.
bas toSemsa iz granapa misli da se na medjunarodnom nivou prati njeno kretanje.
I kad objasnjava kako su vakcine stetne i cipovane ubaci neke strucne izraze koje niko ne razumije da kao pojaca, da to opasno zvucibas to
otkrila je da bil gejts cipuje ljude, to prenela na drustvenim mrezama i sad se plasi da joj rade o glavi
a saznala je od nekog dobrog coveka na jutjubu.. njega stalno prate i gase ali je ona uspela da vidi pre nego sto su mu ugasili i taj nalogI kad objasnjava kako su vakcine stetne i cipovane ubaci neke strucne izraze koje niko ne razumije da kao pojaca, da to opasno zvuci
svodi se na ono sto ja napisah o sviljama, a za paranoju se (polu)zezam.
Oslobodjen si svih optuzbiŽivim u slobodarskoj, demokratskoj državi koju vodi Demokratska Zajednica razboritih ljudi.
Nisam sklon kriminalnim radnjama, nemam se čega plašiti.
ma sigurno je u pozadini išla pesma The art of noiseBas sad pisah na drugoj temi i dobih ideju za ovu temu.
to mie na babu dikciasvodi se na ono sto ja napisah o sviljama, a za paranoju se (polu)zezam.
ps. Lep glas imas ali nafuranu dikciju
https://voca.ro/1jpVvWEjhwGIsvodi se na ono sto ja napisah o sviljama, a za paranoju se (polu)zezam.
ps. Lep glas imas ali nafuranu dikciju