Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.125
Zato što je ova problematika nastala zbog politike.Dobro, a zašto je tema na Politici?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je ova problematika nastala zbog politike.Dobro, a zašto je tema na Politici?
E da je srece da je nastala iz Politike samo.Zato što je ova problematika nastala zbog politike.
Od kada je moje svesno ja postalo nemi i nezainteresovani posmatrac moje licnosti.Bas sad pisah na drugoj temi i dobih ideju za ovu temu.
Koliko smo postali paranoicni?
Nekada smo pozdrave i cestitke slali na razglednicama, nismo cak ni koverte koristili i bilo nas je bas briga da li ce usput neko to procitati jer realno ni on ni ti nemas nista od toga ako je procitao.
U modernom drustvu to je nezamislivo..heeej svi u lancu isporuke razglednice mogu da procitaju..tajne sluzbe, cia, mosad, kgb i naravno bia
Sad svi paranoisu, te vidi se gde sam bio, te vidi se sta sam jeo, te vidi se sta sam kupovao..
Koga zabole djokica za tako nesto.
Zasto smo postali toliko paranoicno drustvo..nekako je pre bilo lepse.. boleo te onaj dole da li ce neko nesto da vidi vezano za tebe.
silovanje slobode je kad ti neko brani da negde ides, da nesto kupis, da nesto uradis.
a to sto kamera snima.. onda najbolje trazi od svakog na ulici ko snima da prekine snimanje.
Odgovori mi na gore, iznad postavljena pitanja, molim te.Мени су изговори увек најинтересантнији , како се нарушава приватност човека под изговором да се то ради за његово добро .
онај ко се упеца , упеца се ..
moras da gledas sirePrvi put čujem da ljudi ne šalju razglednice zbog paranoje.
Nije banalan nego glup primer. Banalan je kad ljudi nece zbog paranoje da okace sliku na krizaricu.moras da gledas sire
cojek je upotrebio jedan od bezbroj banalnih primera da bi docarao sustinu
pa to draga nije paranoja to se zove selfrispekt !Nije banalan nego glup primer. Banalan je kad ljudi nece zbog paranoje da okace sliku na krizaricu.
Ja ja, ne bacaj bisere pred svilje itdpa to draga nije paranoja to se zove selfrispekt !
dakle u zdravoga selfa dobre su i navike sto bi rekao mudri guslar
Prvi put čujem da ljudi ne šalju razglednice zbog paranoje.
Proklete razglednice !То за разгледнице је покушај да се банализује питање нарушавање слободе , да се сведе на спрдњу .
злупотребе система видео надзора постоји и то ћемо тек видети у времену што долази , да ли је злоупотреба везана за поједница или комплете анализу народа је исто тако упитно , злоупотреба под плаштом безбедности је најчешћи види гушења слободе .
Буковски је писао :"Најкрволочнији је онај који говори о миру "
U tome one tvoje komunističke imperije prednjače, milaзлупотребе система видео надзора
U tome one tvoje komunističke imperije prednjače, mila
Odgovori mi na postavljena pitanja, molim te. Bitno je.Знамо да је ДОС довукао ове протуве после 5 Октобра , пре тога човек је има и те како приватности .
a dok je UDBA spijunirala narod, to je bilo uredu?Мени су изговори увек најинтересантнији , како се нарушава приватност човека под изговором да се то ради за његово добро .
https://vocaroo.com/12q0lNyS8gdHJa ja, ne bacaj bisere pred svilje itd
Ti si mi do prekjuce bio na ignor, sad te vracam tamo.... параноичност је у порасту па скоро се може рећи и оправдана
јер постоји официјално заштита података
знали ипак постоје разлози јер је све већи број лудакиња и лудака
односно
особа који покушавају да обезбеде своју егзистенцију на основу сејања параноје односно претњи да ће користећи податке 'доћи и објаснити се '
познатији је термин 'легање на руду'
много се није легло на 'комунистичку руду' ... јер је све желело сободе
али ова слободарска руда дугиних боја је примамвљива са 'на легање'
значи залегнеш па како ти буде
ne nego pitam drugaricu, da li joj je udbasko spijuniranje isto smetalo posto se sad buni... ако је УДБА шпијунирала .. то значи и ЦИА има оправдање да чпијунира ?
Nakopilo se dosta anksioznosti, nervoze i sl. kontam da su ljudi postali paranoičniji usled izloženosti hardcore ludilu sa TV-a i sličnih medija, na to manje se ljudi druže no pre te smo i otuđeniji ni ikada pre.Koliko smo postali paranoicni?
a ti se batrgas ko sarance u lonceМени су изговори увек најинтересантнији , како се нарушава приватност човека под изговором да се то ради за његово добро .