Paraliza sna,napadi demona ili nesto trece?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ponekad kad ateista,pozeli nesto,pita ga jedan glas"sta si pozeleo"?,a drugi glas"pozeli sta hoces"?Drugi glas je interesantan,zbog same svoje prirode,drugi glas je onaj koji moze da napravi od coveka zlo,mada i ne mora,tako da ateista vise podleze negativnim stvarima!Neko budan spava,i strah mu venama tece,umesto da savlada strah,on zeli da ne zna da spava!

Meni se jednom desila paraliza sna i mogu slobodno da kazem da 4-5 dana nisam mogla da se pokupim.Bila sam sama kuci sa sinom koji je tad imao 1 godinu i pokupila sam stvari i otisla kod mojih jer sam se plasila da me isto to ne zatekne opet ako ostanem sama kuci i onaj demon koji me je cekao ispred vrata od spavace sobe.To se desava kad ste pod stresom ili ste bas umorni.Ne bi nadalje da pisem jer kad se setim sva se najezim iako je to bilo pre godinu dana.

imao sam i ja slicne efekte , samo druga desavana razgovarao sam sa covekom koji me je nazvao po imenu, kao da je sve znao o meni.. i pitao me za neke ljude, svjesno sam ga pitao kako da se probudim rekao mi je legni na isto mjesto dje sam i spavao, a prije toga mi je pruzio ruku i ja sam ustao sa toga mjesta i kad sam ponovo legao ja sam samo rekao nece nemogu da se probudim, on se nasmjesio i tu sam se probudio...

Ljudi znajte da to nisu slucajnosti. Jer sam se i sam pitao mozda je san, kad mi se jedne prilike desilo tako nesto pomislio sam ako jos jednom sanjam isto uvjeri cu se da nije san, i drugi put isto desavanje.Opet nisam vjerovao, al treci put isto kad je bilo znao sam da nije slucajnost.. naucno je dokazano da jedan san ne moze da se ponavlja vise puta. Ja sam sanjao 3 puta isto sve i svjesan bio toga. U roku od sat vremena.

Meni se jednom desila paraliza sna i mogu slobodno da kazem da 4-5 dana nisam mogla da se pokupim.Bila sam sama kuci sa sinom koji je tad imao 1 godinu i pokupila sam stvari i otisla kod mojih jer sam se plasila da me isto to ne zatekne opet ako ostanem sama kuci i onaj demon koji me je cekao ispred vrata od spavace sobe.To se desava kad ste pod stresom ili ste bas umorni.Ne bi nadalje da pisem jer kad se setim sva se najezim iako je to bilo pre godinu dana.

Баш чудно што тада нападају када немамо енергије да се одбранимо и кад смо најрањивији у сну.

Pozdrav,ne znam da li je ova tema negde zapoceta ali nema veze...Ovako napisacu vam moja iskustva s "paralizom sna".Paraliza sna mi se cesto desava a tri puta sam imao neku vrstu napada.Prvi put mi se desilo da se u sred noci probudim i ne mogu da se pomerim naravno mislio sam da umirem nekako sam na polo otvorio oci i video "coveka senku" kako stoji u mojoj sobi i gleda me znam da sam se u*rao od straha,drugi put se desilo da je brat bio samnom u sobi igrao se na kompu dok sam spavao ovog puta sam otvorio oci skroz ali nisam mogao da se mrdnem,odjednom ulaze neki ljudi,demoni nzm ni ja sta i pocinju da vicu i jedan se zalece u mene i pada na tepihu pored mog krevete i onda od velikog straha se "budim" i udaram pesnicom u pod nekoliko puta ali nije bilo nikog.I na kraju zadnji put mi se desilo a tada je bilo najstrasnije jer i kad sam se probudio osecao sam necije prisustvo itd.Ovako desava mi se paraliza po ko zna koji put vise nisam uplasen vec se borim i pokusavam da ustanem.odjednom neko legne pored mene i krene da mi sapuce nesto na nekom jeziku koji ne razumem kad sam uspeo da se razdrmam i probudim vrat i uvo su mi bili topli i osecao sam kao da mi je neko duvao u vrat kad sam se smirio i opet lego opet paraliza ovog puta zena u crnom stoji i gleda me ali ne prilazi potom se budim konacno i celu noc ne spavam.Imam 19 god.i u zadnjih mesec dana mi se nije nista desilo.Da li je neko imao slicna,ista iskustva mozda???
Mislim da je stvar u nedostatku obrazovanja. Moraš pročitati još puuno knjiga u životu da bi shvatio neke stvari.....

U svasta verujem,ali stvarno mislim da je paraliza sna samo mala tajna koju mozak krije.Da verujem da me opsedaju demoni,ziveo bi u paranoji,a i nemaju razlog mene da uzimaju,hahaha :D,nisam zainteresovan za okultizam :) ali svaki put kada mi se to desi,imam "TRIP" da mogu da pomeram ruke i noge,problem je sto mnogi kazu da ne mogu da se pomere,ja mogu,cak imam utisak i da hodam sobom,toliko jak utisak da je to strasno,evo opisacu vam nekako,bar kako mogu to strasno iskustvo da opisem:Prvo krenu zvucne halucinacije,pa onda pokusam da se pomerim,ne uspem,drugi-treci put uspem da mrdnem ruku,i onda imam neki osecaj da setam sobom,ne osecam noge uopste,kao da lebdim,derem se,cujem svoj glas,kao da sam na nekim teskim opijatima,ne osecam telo,ali imam utisak da mogu da idem.Jednom sam imao trip da sam ustao iz kreveta i tako paralizovan da padam,da se ubijam,kad ono samo cujem u glavi kao da je neko iskljucio bucan TV,samo skrljc,i probudio sam se,nigde modrica,nigde niceg.. jako jak trip,preporucio bih ga pajdomanima na odvikavanju!Hahaha :)
i da,svaki jebeni put imam utisak kao da sam pod vodom,kao da se sve talasa onako,kao neka druga dimenzija,ne znam stvarno :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back