A da se obratiš svešteniku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
demoni su prisutni,ljudi se potuku,pobiju,itd eto tu su demoni
Pa, bio si skoro mrtav!Meni se nesto slicno desavalo,nisam video nista cudno ali nisam mogao da se pomerim,kao da mi je na ledjima par tona.![]()
Za yotudemoni su prisutni,ljudi se potuku,pobiju,itd eto tu su demoni
Svi radimo loše!to su demoni
- - - - - - - - - -
kad covek radi bilo sta lose demoni su tu
Pa, bio si skoro mrtav!![]()
Meni se jednom desila paraliza sna i mogu slobodno da kazem da 4-5 dana nisam mogla da se pokupim.Bila sam sama kuci sa sinom koji je tad imao 1 godinu i pokupila sam stvari i otisla kod mojih jer sam se plasila da me isto to ne zatekne opet ako ostanem sama kuci i onaj demon koji me je cekao ispred vrata od spavace sobe.To se desava kad ste pod stresom ili ste bas umorni.Ne bi nadalje da pisem jer kad se setim sva se najezim iako je to bilo pre godinu dana.
Mislim da je stvar u nedostatku obrazovanja. Moraš pročitati još puuno knjiga u životu da bi shvatio neke stvari.....Pozdrav,ne znam da li je ova tema negde zapoceta ali nema veze...Ovako napisacu vam moja iskustva s "paralizom sna".Paraliza sna mi se cesto desava a tri puta sam imao neku vrstu napada.Prvi put mi se desilo da se u sred noci probudim i ne mogu da se pomerim naravno mislio sam da umirem nekako sam na polo otvorio oci i video "coveka senku" kako stoji u mojoj sobi i gleda me znam da sam se u*rao od straha,drugi put se desilo da je brat bio samnom u sobi igrao se na kompu dok sam spavao ovog puta sam otvorio oci skroz ali nisam mogao da se mrdnem,odjednom ulaze neki ljudi,demoni nzm ni ja sta i pocinju da vicu i jedan se zalece u mene i pada na tepihu pored mog krevete i onda od velikog straha se "budim" i udaram pesnicom u pod nekoliko puta ali nije bilo nikog.I na kraju zadnji put mi se desilo a tada je bilo najstrasnije jer i kad sam se probudio osecao sam necije prisustvo itd.Ovako desava mi se paraliza po ko zna koji put vise nisam uplasen vec se borim i pokusavam da ustanem.odjednom neko legne pored mene i krene da mi sapuce nesto na nekom jeziku koji ne razumem kad sam uspeo da se razdrmam i probudim vrat i uvo su mi bili topli i osecao sam kao da mi je neko duvao u vrat kad sam se smirio i opet lego opet paraliza ovog puta zena u crnom stoji i gleda me ali ne prilazi potom se budim konacno i celu noc ne spavam.Imam 19 god.i u zadnjih mesec dana mi se nije nista desilo.Da li je neko imao slicna,ista iskustva mozda???
Eee prijatelju moj da si ti meni sAvestan u toj prici koju ti pricas ne postoji Bog vec su sve Demoni...mozda si medijum to je super!!!! salim se ko zna, ali ako jesi nije ni to loshe samo pazi da ne odes na djavolju stranu