Paralelni svet

Svima koji vole "cistu fantastiku" toplo preporucujem zbirku pripovedaka "TETOVIRANI COVEK od R. BRADBURYA.

(da se ja pitam ovom piscu bih dodelio nobelovu nagradu za knjizevnost)

Tetovirani covek spada vec u legendarne knjige,kao npr.Gospodar prstenova!
Ljudi kazu da je biblija najcitanija i najprodavanija knjiga na svetu,dok ja imam obicaj da kazem da kada bi malo vise ljudi dobilo na raspolaganje triologiju gospodara prstenova,biblija bi pala u vodu.

Dobra i zanimljiva knjiga.Za razmisljanje.Inace,Ploce za gatanje,Ouiji board nisu izmisljotina,prodaju se i danas puno.A izmislili su ih monasi i dugo su bile njihova tajna.Dok se toga nisu docepali Ameri pa napravili biznis.:))

Bas trenutno citam knjigu, nisam ni znao da ima tema ovde, elem, kniga je super, opisi, svega toga ima na internetu, knjiga je bukvalno google paralelnih aktivnosti i natprirodnih pojava....

Preporucujem je svakom, a sad sam se zainetresovao i za ostale naslove, vidim, dobre su knjige...

pozdrav...

Citala sam samo ,,Pricu o Karmi`` i mnogo mi se dopala. Mada nemam neku zelju da citam nastavak, posto se desava, kao na nekoj drugoj planeti. Ispade neka naucna fantastika.

Poslednja izmena:
:D.......Knjigu sam procitao jedno tri puta .... odlicna je ....ali cini mi se daa ima dosta stvari koje nisu egzaktne, znaci ima puno izmisljotina... I pored toga knjiga je super .....

Preporucujem i "Karmu" isto od Benedikta.

Da, zove se ,,Peti zivot``. Na nekom mini sajmu knjiga sam je prelistala, pocinje kako neku devojku juri vojska, ili tako nesto. Znas da se ,, Prica o karmi`` zavrsava tako sto je kao apokalipsa na Zemlji i ovi likovi treba da se rode opet, ali na nekoj drugoj planeti.

Da, zove se ,,Peti zivot``. Na nekom mini sajmu knjiga sam je prelistala, pocinje kako neku devojku juri vojska, ili tako nesto. Znas da se ,, Prica o karmi`` zavrsava tako sto je kao apokalipsa na Zemlji i ovi likovi treba da se rode opet, ali na nekoj drugoj planeti.

nesto mi to zvuci poznato, da nije baziran film na osnovu te price... J*g, moram da cekam sledeci sajam knjiga ne bi li ulovio nesto veliko poput ovoga.... :(

inace, hvala na odgovru.... :)

Procitao sam "paralelni svet" dok sam jos bio srednjoskolac. Jako mi se svidela ta knjiga. Kasnije mi je do ruku dosla i njegova knjiga "trgovci dusama" i mogu slobodno da kazem da mi je to jedna od najboljih knjiga koju sam u zivotu procitao. Bukvalno sam je procitao u jednom dahu, za nekih par sati, nikada nisam brze neku knjigu procitao od te knjige, prosto kada krenes da je citas, ne mozes da je ostavis dok ne vidis sta je dalje bilo... Topla preporuka za tu knjigu.

a po cemu je taj covek zasluzio nobela? msm, pisao je o cemu u toj knjizi?

U njegovim delima, a posebno u paralelnom svetu, objasnjave i razjasnjava sve nedoumice u vezi duhova, utvara, NLO-a, bermudskog trougla, ama bas svega, ne mogu sad sve nabrajati, covek ima materijalnih dokaza na pretek, i to je sve isao po svetu i intervjuisao ljude koji su govorili da su im se desile neke natprirodne stvari....;)

Za knjizevnost tesko da bi mogao da dobije, jer se tu gleda nesto drugo, ali, ako bi se dodeljivala Nobelova nagrada za paranormalno, definitivno bi njega stavio u prvi red....

Inace, on je Srbin poreklom...:)

Back