pirox
Domaćin
- Poruka
- 3.477
Bio si tamo,samo se ne sećaš.Ja verujem u paralelni svet i voleo bih da jednom odem tamo...Ali i da se vratim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio si tamo,samo se ne sećaš.Ja verujem u paralelni svet i voleo bih da jednom odem tamo...Ali i da se vratim.

Preporucila bih svima ovu knjigu, odlicna je, nije izmisljena, likovi i dogadjaji su stvarni iako deluju nestvarno. Sadrzi obilje primera o paralelnom svetu, i tera citaoca da se zapita da li stvarno postoji paraleni svet. Uzivajte!
)Citala sam samo ,,Pricu o Karmi`` i mnogo mi se dopala. Mada nemam neku zelju da citam nastavak, posto se desava, kao na nekoj drugoj planeti. Ispade neka naucna fantastika.
Da, zove se ,,Peti zivot``. Na nekom mini sajmu knjiga sam je prelistala, pocinje kako neku devojku juri vojska, ili tako nesto. Znas da se ,, Prica o karmi`` zavrsava tako sto je kao apokalipsa na Zemlji i ovi likovi treba da se rode opet, ali na nekoj drugoj planeti.

Pisac ide po svetu i upoznaje razlicite psihologe, parapsihologe i naucnike i od njih slusa neverovatne price o ljudima koji su imali dodira sa paralelnim svetom, zivotom posle smrti. Takodje obilazi i ljude koji su vidjali razlicite utvare, duhove i svasta jos nesto cudno
Uzivaces!

Svima koji vole "cistu fantastiku" toplo preporucujem zbirku pripovedaka "TETOVIRANI COVEK od R. BRADBURYA.
(da se ja pitam ovom piscu bih dodelio nobelovu nagradu za knjizevnost)
a po cemu je taj covek zasluzio nobela? msm, pisao je o cemu u toj knjizi?