Paralelni svet

Nisam covek koji se lako "pali",ali kad postoje cinjenice ne mogu da budem glup pa se pravim da ih ne vidim.Veoma ugledni svetski naucnici argumentovano dokazuju postojanje,kako mi to nazivamo,"onostranog".A svi se u nauci slazu da veoma malo znamo o sebi,mozda 5% stvari znamo o nasem nastanku.Dosta skromno znanje.

Daj barem dva linka koji potkrepljuju tvoju tvrdnju...Koje cinjenice?
Ko se to u nauci slaze?Mozda ti znas 5% stvari...

Daj barem dva linka koji potkrepljuju tvoju tvrdnju...Koje cinjenice?
Ko se to u nauci slaze?Mozda ti znas 5% stvari...

A da ti dam dva linka sa uputstvom kako se vozi vasionski brod,da naucis cas posla? :hahaha: Na netu mozes o necemu da se informises,obrazovanje je vec nesto drugo,to je proces koji traje,traje,traje...Za pocetak,pokusaj malo sa knjigama,dugo traje ali nece da skodi.:think:

Jedna povezana tema,"Putovanje kroz vreme",pokusava da da slicne odgovore.Mi razmisljamo materijalisticki i kazemo da je svemir beskonacan.Ali kako moze biti prostor besklonacan?Nikako!!!:think:

...putovati vremenom lici isto kao putovati brodom tj. kretati se po brodu koji zapravo stoji...beskonacno je sve ono sto ne mozemo doseci ili dozivjeti ...nazivamo ga beskonacnim isto kao sto se grozdje zove 'kisjelim'. Ako postignemo Ajnstajnovu tezu o preticanju onda mozemo govoriti o vremenu kao konacnoj kategoriji ...o prostoru , vazi isto/ po meni../

Verovatno ima toliko toga sto je nejasno nama i drugima ali meni je sve jasno Prevedi ovu recenicu pa ces shavtiti:

Ognuno ha un grande potere in se stesso, ma utilizzati solo per il bene significa qualcosa, è credere in te stesso ... e otkrićes incredibile ... Ma la fiducia nel Signore, nostro Dio e il manifesto ćorava lavoro

Naravno da postoje.

I da dodam samo, svi svetovi su "paralelni", posto se odvijaju u isto vreme, ne postoji ni jedan koji nije "paralelan", tako da je dovoljno reci "svetovi"..."paralelni" je nepotrebno.

Ja eto tvrdim da ne postoje,jer ih nisam video a ne verujem ni da si ti.
Ako tvrdis nesto,argumentuj to cinjenicama...:rtfm:

Ja eto tvrdim da ne postoje,jer ih nisam video a ne verujem ni da si ti.
Ako tvrdis nesto,argumentuj to cinjenicama...:rtfm:

Samo jako slabo, i u dosta jadnom stanju svesti ljudsko bice, moze tvrditi da nesto ne postoji samo zato sto ga on nije video. To je vrlo bedno stanje.

Kakve vrste cinjenica bi te zanimale?

Da ti taj neki drugi svet izvadim iz dzepa i pokazem? =) Kakva vrsta "cinjenice" bi ti bila dovoljna?

Ne, zbog ostecenja koje ljudska bica imaju u samom startu (socijalizacija, manipulacije i lazi od strane drustvenog ustrojstva, tzv. rat protiv svesti, i jos par spoljnih faktora), za tako nesto moras grdno da se potrudis. Nikako drugacije se ne mozes uveriti u tako nesto, sem svojim sopstvenim snagama i svescu, i bilo ko ko misli drugacije, ima veliki problem sa osnovnim stvarima vezanim za svest, stvarnost i percepciju.

Da li je stvarno moguce da ima ljudi koji misle da je ovo jedini svet koji postoji? =) :eek:

Poslednja izmena:
a nije mi jasno zasto o takvim stvarima ne pricaju npr. na tv-u, sve kao da se zataskava...
Ne kao da se zataskava, nego se i zataskava. I to zataskavanje o drugim realnostima, drugim dimenzijama, samo tako ovaj postojeci poredak i moze da postoji. Inace bi se srusio kao kula od karata. Pa sta bi bilo kada bi svi koristili svoj potencijal do kraja?? Sta bi bilo kada bi svi mogli da vidimo svoje prosle zivote, a mogli bi...Srusio bi se ovaj poredak baziran na mentalnoj i emocionalnoj kontroli covecanstva. Ljudi bi poceli da razmisljaju na totalno drugaciji nacin i vise nas ne bi mogli kontrolisati. Ljudi shvatite da oni nece da daju vlast, zato kriju vas pravi potencijal od vas, zato vas lazu. Lazu vas non stop preko cenzurisanih nauka, cenzurisanih religija, cenzurisanih medija, cenzurisane alternative, cenzurisanog obrazovanja...Kada su smanjili cenzuru, poceli su da ubacuju dezinformacije. Sve ce uraditi , samo da covek vecno ostane slep u mentalnom zatvoru. Da ne poveruje sam sebi koliko je mocan. Oni se plase covecanstva koje se budi, plase se jer smo mnogo mocniji nego sto mislite. Zato i hoce sve da nas chipuju, da mogu da nam iskljuce svest kada god hoce, da nas vrate u ovu realnost, da nam spuste svest. Ova nasa vlada je vec uvela chipovane licne karte, zivotinje se vec cipuju, to su samo prvi koraci da dobrovoljno prihvatite chip i u svom telu. U americi se ljudi vec chipuju. Srbija je vec narucila 3 miliona vakcina za ovaj novoizmisljeni svinjski grip. Sta mislite sta ce da nam ubace kroz te vakcine. Ljudi paralelni svetovi postoje, svi imamo ono sto se naziva point of orgin, to je nasa veza sa visim sopstvom. Ali oni na sve nacine hoce da ljude odvoje od toga sto su i uradili. Ne dozvolite vise da vas lazu...Trgnite se dok ne bude kasno...

Poslednja izmena:
i kakva ti korist da mozes da vidis neki svoj "prosli" zivot? moj ortak je bio na regresivnoj hipnozi i navodno je u proslom zivotu bio nemac. i? sta sad? ne zna nemacki npr., niti mu je to "iskustvo" ista pomoglo u zivotu.
ok, cak i da postoje paralelni svetovi/zivoti i cak i da znamo za njih - sta onda? koji je smisao?

i kakva ti korist da mozes da vidis neki svoj "prosli" zivot? moj ortak je bio na regresivnoj hipnozi i navodno je u proslom zivotu bio nemac. i? sta sad? ne zna nemacki npr., niti mu je to "iskustvo" ista pomoglo u zivotu.
ok, cak i da postoje paralelni svetovi/zivoti i cak i da znamo za njih - sta onda? koji je smisao?

Mozda nema nekih koristi od tog dela sa proslscu ali sigurno ima od onog sto se tice neiskoriscenih potencijala coveka. Slazem se sa Royalom, duhovni zivot ljudi je skroz na nuli zbog cenzura koje pominje.

Nismo se bas razumeli. Dobiti samo informaciju o proslim zivotima, i videti prosli zivot nije isto. Ali to je bio samo jedan od primera. Svi imamo lekcije koje treba da naucimo u ovom zivotu. Zbog toga smo i dalje ovde. Poenta je da je svako od nas samo jedno parce energije, koje se odvojilo od mnogo veceg parceta energije. Mi jesmo zaboravili odakle smo dosli i ko smo. Kada se rodimo odmah se rodimo u sistemu egolenda. Ovi na vrhu piramide to znaju, zato su napravili ovakav sistem, da vase potencijale ukradu od vas samih.

znamo za 6% kapaciteta mozga..i stvorili smo,evo i Krstaricu..zamislite sta se sve moze sa 100%..

u biti..sve je moguce..nas mozak je centar univerzuma..nase srce..kljuc saznanja mozga i njegov upravitelj..ko se prvi od nas toga seti..setice se da je on Tvorac..

Back