parailia ili pefkohori?? ?? ??

Vidim da je covek odlucio gde ce, ali bi hteo da kazem da Pefkohoriju ama bas nista ne fali, ko ide da se kupa , seta i odmara ,bilo porodica sa decom bilo momak i devojka.Neverovatno mi je kada neko kaze da je Pefkohori selendra, pa nema tamo zivotinja koji se setaju plazom .Ne znam zasto neko ide na odmor da bi lumpovao po diskotekama, to moze uvek i u Srbiji.Dakle ja sam bio u Pefkohoriju pre 2 god. sa suprugom i detetom i mogu reci da sam odusevljen cistim morem i mestom koje je lepo uredjeno, poplocano, puno cveca i zelenila.Jedina mana je uska plaza desno od mola ali je zato levo od mola plaza bez ijedne mane.Takodje mislim da nije za porediti more u Paraliji , Budvi i Pefkohoriju , daleko lepsu boju more ima u Pefu i cistije je.

Nije los Pefkohori ali nije nista posebno.
Kada biram destinaciju, nikada me vise nije privuklo da ponovo idem u Pefkohori.

Nije los Pefkohori ali nije nista posebno.
Kada biram destinaciju, nikada me vise nije privuklo da ponovo idem u Pefkohori.
Nekoga Pefkohori odusevi, nekome se ne dopada, nekoga Lefkada odusevi, drugi nadje neku manu.Nisam bio na Lefkadi ali po pricama drugih sve lepe plaze su udaljene a ja ne bih da se vozikam na odmoru.Drugo sa detetom ne bih da putujem 5-6 sati duze. To je sve individualno i puno toga zavisi i od trenutnog raspolozenja samog coveka, ali se ne moze reci npr. da je u Pefkohoriju voda mutna kada nije, barem kad sam ja bio bila je prozirna i plava kao u bazenu, sto se ne moze reci za Budvu, a u Paraliji ima dosta meduza. Ja recimo volim da mi je smestaj do 50tak metara od plaze da ima zelenila i setaliste, da more ne bude prljavo .Ja sam i rekao da Pefkohoriju nista ne fali, a ne da je nesto posebno.Ja cu ga jos jednom sigurno posetiti ako Bog da jer bilo mi je lepo tamo.Pozdrav

Poslednja izmena:
Vidim da je covek odlucio gde ce, ali bi hteo da kazem da Pefkohoriju ama bas nista ne fali, ko ide da se kupa , seta i odmara ,bilo porodica sa decom bilo momak i devojka.Neverovatno mi je kada neko kaze da je Pefkohori selendra, pa nema tamo zivotinja koji se setaju plazom .Ne znam zasto neko ide na odmor da bi lumpovao po diskotekama, to moze uvek i u Srbiji.Dakle ja sam bio u Pefkohoriju pre 2 god. sa suprugom i detetom i mogu reci da sam odusevljen cistim morem i mestom koje je lepo uredjeno, poplocano, puno cveca i zelenila.Jedina mana je uska plaza desno od mola ali je zato levo od mola plaza bez ijedne mane.Takodje mislim da nije za porediti more u Paraliji , Budvi i Pefkohoriju , daleko lepsu boju more ima u Pefu i cistije je.
Slažem se sa celim postom, a naročito sa boldovanim delom.
Međutim, kada neko traži Budvu u Grčkoj, to znači da mu more uopšte nije važno jer Crna Gora nema more nego skrnavštinu. Ja sam tamo plivala u kanalizacionom otpadu, a letovala sam u Budvi, Bečićima i Petrovcu koji važe za bolja mesta.
Hoću da kažem, za nekoga ko je do sada letovao samo u Crnoj Gori, Grčka će biti san snova. Ali opet, ako traži đuskanje po kafanama uz turbo folk, teško će se razočarati.

Back