Imaš ti zdrave logike i pameti ali ih kanališeš pogrešno, jeste da amerika zamajava sa nvo ali smo mi izuzetno primitivno i zaostalo "tržište" koje bukvalno proguta svaku kosku koju nam zapad dobaci.
Dakle ja sam apsolutno za paradiranje ali bih recimo potencirao preteranu bratsku ljubav po zatvorima.
Ipak to nešto ne jede malu decu to se krije u svima i izlazi sa životinjskim nagonima u određenim situacijama života.
Зашто погрешно "каналишем"?
Имам много геј познаника и неколико пријатеља па пишем према запажању а и могу да се похвалим да сам две лезбејке (у "committed relationships") поколебао.
Наводиш појаву под специфичним околностима као доказ универзалности латентне аномалије која, иако природна, по дефиницији није нормална.
Узгред, и то је више "урбана легенда" коју баш латентни и прикривени тематски користе ради опипавања.
Како год, ипак ни та и таква појава нема везе са љубављу, "идентитетом" и "заједницом".
Пошто одбацујете педофилију, зоофилију, некрофилију итд као аргументе о границама тренда да ли може онаниста да буде идентитет са својом заједницом па још да се дели на целибате и оне сношајно активне па опет на геј онанисте целибате итд у бескрај апсурда?
Што се примитивизма тиче нигде нисам видео више него у САД а заосталост је релативан и никако дефинишући појам што нас враћа на питање НВО као и на "забавне" садржаје и примере који прекопирано и проузрокују општу примитивност док виртуелним "западњацима" усађују препотентност "напредности" контра средини и роду, тесна кожа вечитих адолесцената и мимикриста.