Забрањена у Москви, Бања Луци
Дозвољена у Београду
Ваш коментар? 😅
Дозвољена у Београду
Ваш коментар? 😅
Srbija je NATO banana republika, uredjenje poput Azerbejdzana..Забрањена у Москви, Бања Луци
Дозвољена у Београду
Ваш коментар? 😅
Hrišćanske porodične vrednosti su to da svako ko je drugačiji ne treba da postoji.
Не бих се сложио са тобом.Hrišćanske porodične vrednosti su to da svako ko je drugačiji ne treba da postoji.![]()
Други градови заслужују?Moj komentar je da je Beograd Sodoma i Gomora i da ne zasluzuje da bude vise glavni grad Srbije.
Mi srbi nismo srbijanci.
Pazi ovi sto to propagiraju i hoce da marsiraju uglavnom nisu ****** i lezbejkeHrišćanske porodične vrednosti su to da svako ko je drugačiji ne treba da postoji.![]()
Ja vala bih.Не бих се сложио са тобом.
Да је тако, ове теме не би било. Зато не изврћи причу јер је више него јефтина.Hrišćanske porodične vrednosti su to da svako ko je drugačiji ne treba da postoji.![]()
Није само у та два града забрањена. Забрањена је у великом броју земаља и веза им је да је у тим земљама утицај НВО (страни-амерички агенти) огроман.Забрањена у Москви, Бања Луци
Дозвољена у Београду
Ваш коментар? 😅
Homoseksualnost postoji i kod životinja, dakle nije neprirodno, nije samo "devijantna" ljudska izmišljotina.Да је тако, ове теме не би било. Зато не изврћи причу јер је више него јефтина.
Хришћанска породица је природна, традиционална веза између мушкарца и жене а не веза између две жене или два мушкарца, што је неприродно, девијантно.
То што силом покушавате да наметнете, новцем са запада (финансијери НВО) те и такве вредности, то је сасвим друга прича.
Ali moraš priznati da bi im malo virnuo u krevetвеза између две жене
Zatucanost će otići u istoriju.Није само у та два града забрањена. Забрањена је у великом броју земаља и веза им је да је у тим земљама утицај НВО (страни-амерички агенти) огроман.
Само законом треба ограничити утицај НВО, као што тај закон постоји у САД од 1936 и прича о ЛГБТ брзо иде у историју.
То је девијација а не природна веза. Ок, јасно је да си припадник те врсте и свака даљња дискусија не води било чему.Homoseksualnost postoji i kod životinja, dakle nije neprirodno, nije samo "devijantna" ljudska izmišljotina.
A gde je taj novac sa zapada da se prijavim?
Nisam gej, samo ne želim da se nekome nešto zabranjuje, sutra će meni nešto zabraniti.То је девијација а не природна веза. Ок, јасно је да си припадник те врсте и свака даљња дискусија не води било чему.
Треба да схватите да сте апсолутна мањина а да силом намећете ваше вредности већини.
Али и томе долази крај. Извор свих зала на свету уздрман је дебело тако да ће и том лудилу доћи крај.
У своја 4 зида ради шта хоћеш али да парадираш и продајеш маглу већини, е то неће моћи још дуго.
Једино ако би желео да се исповраћам.Ali moraš priznati da bi im malo virnuo u krevet![]()
Да, нормалан, породичан човек са супругом и децом.Ako si nam ti normalan, e onda...
Ta srce jedno..Да, нормалан, породичан човек са супругом и децом.