Papucari

John Marston

Domaćin
Poruka
3.717
:think:

Evo do skora sam prozivao ljude koji tako oblecu oko svojih devojaka, i maltene im lebde oko malog prsta. Doduse tako sam ja ocenjivao njihovo ponasanje.
A sad sam provalio da, dok se ja idalje nisam usudio da probam neku ozbiljnu, sto bih ja rekao "papucarsku" vezu, par ortaka su se vec upustila u tako nesto, i pricaju lepo im je, a ipak nece da predju na veci stepen. :rtfm:

I sad ja kontam, kako je moguce da oni, jelte, izaberu da budu u vezi po par meseci, i cekaju D-day, kada u medjuvremenu mogu da imaju nekoliko fun-veza(ono, nedelja, dve, tri, uradis sve sta treba i onda cao).

Ali razmisljao sam, i zapitao se zasto ja ne mogu eto, da se upustim u te vode. A mogao sam da sam hteo, jednostavno, kad dodje ta druga,treca nedelja, sto bi rekao Barney Stinson, potrazim iskljucenje sa autoputa :lol:
Ali ne nadjem pravi razlog zasto to radim. Da li je strah, ili jednostavno smor?
I drugovi se cude, jer sam par zaista OK prilika ispustio, iz, ni meni samom nejasnih razloga.

Sad moje pitanje vama, kako vi gledate na sve ovo sto sam ja napisao?
I sta je za vas papucar? :)

Ajmo jedna tema za razmisljanje, zamro nam je PeDeEf.

Papučar si za one koji bi voleli to da budu. Normalno je slušati devojku, šetati s njom, trpeti i praviti se da ti je lepo s njom dok idete u šoping, a pije ti se pivo u parku, etc.

Al ne daj da te zeza u mozak i iskorišćava bez pokrića.

:think:

Evo do skora sam prozivao ljude koji tako oblecu oko svojih devojaka, i maltene im lebde oko malog prsta. Doduse tako sam ja ocenjivao njihovo ponasanje.
A sad sam provalio da, dok se ja idalje nisam usudio da probam neku ozbiljnu, sto bih ja rekao "papucarsku" vezu, par ortaka su se vec upustila u tako nesto, i pricaju lepo im je, a ipak nece da predju na veci stepen. :rtfm:

I sad ja kontam, kako je moguce da oni, jelte, izaberu da budu u vezi po par meseci, i cekaju D-day, kada u medjuvremenu mogu da imaju nekoliko fun-veza(ono, nedelja, dve, tri, uradis sve sta treba i onda cao).

Ali razmisljao sam, i zapitao se zasto ja ne mogu eto, da se upustim u te vode. A mogao sam da sam hteo, jednostavno, kad dodje ta druga,treca nedelja, sto bi rekao Barney Stinson, potrazim iskljucenje sa autoputa :lol:
Ali ne nadjem pravi razlog zasto to radim. Da li je strah, ili jednostavno smor?
I drugovi se cude, jer sam par zaista OK prilika ispustio, iz, ni meni samom nejasnih razloga.

Sad moje pitanje vama, kako vi gledate na sve ovo sto sam ja napisao?
I sta je za vas papucar? :)

Ajmo jedna tema za razmisljanje, zamro nam je PeDeEf.

Pa bas si ispo papucar sto nisi kresno sve te ribe koje vape:lol:

Nemam nista protiv papucara, da budem iskren nekad i meni dodje trenutak kada bih mogao na pola sata da budem papucar...za mene su papucari oni likovi koji ce zbog devojke da batale drustvo koje znaju od vrtica, koji ce stalno pratiti devojku i kupovati joj sta zeli itd...ujedno su i budale...

Mada, ujedno, glupo mi je i ono kad govore lose o nekom papucaru koji je zapostavio drustvo zbog devojke i kazu "Sa devojkom ce kad tad raskinuti, a mi smo drugovi zauvek" to je po meni totalno imbecilna izjava, prvo sto su muskarci takvi da ce sve uraditi za malo pi.cke(svi), drugo sto ne verujem u pravo drugarstvo, trece sto i sa tom devojkom mozes ostati prijatelj, dok se sa drugovima isto mozes jednom posvadjati i zavrsiti prijateljstvo...

Smaram...

Back