Papraća - bolnica ili kupleraj ?

Sekenenre Tao

Aktivan član
Poruka
1.414
...
Poznato je da je većina monaha I kaluđera homoseksualno orjentisano
...

Sinoć na TV Prva
je bio jedan sveštenik-monah
i pričao je otvoreno o pederastiji i pedofiliji u manastiru SPC Papraća.
Usput je spomenuo i ostale nezakonite ili nemoralne radnje koje se tamo dešavaju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/60...je-silovao-decaka-koji-se-potom-razneo-bombom

Setih se hrvatskih sveštenika i njihovog blagosiljanja ustaške kame,
pa razmišljam :

Crkva je jako stara institucija,
neshvatljivo je da se pogrešno određuje i pogrešno reaguje
u odnosu na ovakve devijacije ljudskog ponašanja.

Da li možda ona ( crkva ) samo ima svoj pristup i svoj način borbe sa problemima,
koji je različit od pristupa policije, medicine i drugih ?

Setimo se oca Branislava i njegovog načina lečenja narkomana
sa kojim se Sveti sinod SPC nije slagao !

http://www.kurir.rs/sticenik-otac-branislav-nas-ubijao-batinama-clanak-555419

Očigledno crkva ima drugačiji pristup od svetovnog
( koji je nama laicima drag - udri narkića !)

Dakle,
da li Papraća leči ili podržava ?

Poslednja izmena:
Gledao sam malo emisiju i shvatio brzo i da je taj u studiju takođe homoserksualac.
U pitanju je homoseksualni četvorougao u kom je i Kačavenda,e sad što se jedan samoubio ili ga je neko
od trojice ubio-stvar je policije da utvrdi.
SPC je ,a naročito monaški deo,prepuna homoseksualnosti i pedofilije...Polako samo-tek sledi razmotavanje afera
sve dok se ne legalizuje -oprosti pederastija...:per::hahaha:
(Inače ja poržavam derepe-više njih-više cura za moje sinove!:lol:)

Mene zanima gdje su sve ostale državne institucije u cijeloj toj priči, koje bi trebale sve to da istraže i po potrebi sankcioniraju?

Nema sankcija više za homiće-to je njihovo pravo na različitost!:mrgreen:
A MUP svakako istražuje tu smrt,osim ako nisu ustanovili već da je samoubistvo u pitanju...
I država pomalo zazire od homoseksualaca iako ja imam teoriju da je u vrhu politike dominantan gej lobi!:hahaha::rotf:

Nema sankcija više za homiće-to je njihovo pravo na različitost!:mrgreen:
A MUP svakako istražuje tu smrt,osim ako nisu ustanovili već da je samoubistvo u pitanju...
I država pomalo zazire od homoseksualaca iako ja imam teoriju da je u vrhu politike dominantan gej lobi!:hahaha::rotf:

Biti homoseksualac nije kažnjivo, čak je postala svojevrsna pomodnost...ali pedofilija je kažnjiva.

Mene zanima gdje su sve ostale državne institucije u cijeloj toj priči, koje bi trebale sve to da istraže i po potrebi sankcioniraju?

За државу је много профитабилније да не реагује, тј. да преувелича причу и дода јој неке измишљене моменте. Тиме може да уцењује Цркву, истовремено онемогућујући црквени врх да разреши проблем.

Sinoć na TV Prva
Usput je spomenuo i ostale nezakonite ili nemoralne radnje koje se tamo dešavaju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/60...je-silovao-decaka-koji-se-potom-razneo-bombom

pa razmišljam :

Da li možda ona ( crkva ) samo ima svoj pristup i svoj način borbe sa problemima,

Dakle,

A sto je ova tema na psihologiji, kada je ovo za hroniku?!

Ocigledno da je dosla Crkva na red i da se njen ugled srusi.

Gledao sam malo emisiju i shvatio brzo i da je taj u studiju takođe homoserksualac.
U pitanju je homoseksualni četvorougao u kom je i Kačavenda,e sad što se jedan samoubio ili ga je neko
od trojice ubio-stvar je policije da utvrdi.
SPC je ,a naročito monaški deo,prepuna homoseksualnosti i pedofilije...Polako samo-tek sledi razmotavanje afera
sve dok se ne legalizuje -oprosti pederastija...:per::hahaha:
(Inače ja poržavam derepe-više njih-više cura za moje sinove!:lol:)

"taj sto se ubio" je bio djecak od valjda 11 godina ili tu negdje uzrasta
ono sto je sinoc isplivalo pred kamerama jest gomila optuzbi za vrlo ozbiljna krivicna djela
od kojih su neke - recimo saucesnistvo u prikrivanju smrti tog djeteta savrseno provjerljive
u svakoj iole uredjenoj drzavi
ovaj lik bi vec bio priveden, zajedno sa svima koje je optuzio, na tzv informativni razgovor
a panduri bi odavno trebalo da su na licu mjesta u potrazi za materijalnim dokazima pomenutog krivicnog djela
i nema te crkve koja bi to sprijecila
toliko o zalosnom stanju naseg pravosudja

За државу је много профитабилније да не реагује, тј. да преувелича причу и дода јој неке измишљене моменте. Тиме може да уцењује Цркву, истовремено онемогућујући црквени врх да разреши проблем.

Država i crkva uvijek su išle ruku pod ruku jer je crkva izvrstan instrument za držanje ovčica u pokornom stadu. Quid pro quo...usluga za uslugu.

A sto je ova tema na psihologiji, kada je ovo za hroniku?!

Ocigledno da je dosla Crkva na red i da se njen ugled srusi.

Sve je kako shvatiš !

Ti si ovu istu temu stavio na politiku.
Stavljajući je u taj kontekst,
ti nešto hoćeš !
Šta ?

Ja sam vrlo jasno i precizno pretpostavio
da Crkva ima svoj način suprotstavljanja ljudskom devijantnom ponašanju,
navodeći druge forumaše da usvoje i obrazlože svojim rečima tu moju pretpostavku !

Pitanje ( i podtema ove teme ) je
ko od nas dvojice hoće da ruši SPC ?

jes a ovaj naprasno odlucio da bider moralan ... :hahaha:
dovoljno da mu vidis oci pa da ti bude jasno sa kojom ljigom imas posla i da saznas da se nekome jako zuri da oblati jedini preostali stub srbije...
nista se ovde ne radi mimo vlasti...
Saš da optužiš službe da za račun vlasti hoće da dezavuišu SPC I time oslabe poziciju DSS,Radikala,Dveri I ostale iz desnih stranaka...:mrgreen:
To što u tome ima logike još uvek nije dokaz da I jeste tako!
A I da jeste tako,meni to vise odgovara jer sam stari levičar!Levi,kao što znaš...:hahaha::mrgreen:

Saš da optužiš službe da za račun vlasti hoće da dezavuišu SPC I time oslabe poziciju DSS,Radikala,Dveri I ostale iz desnih stranaka...:mrgreen:
To što u tome ima logike još uvek nije dokaz da I jeste tako!
A I da jeste tako,meni to vise odgovara jer sam stari levičar!Levi,kao što znaš...:hahaha::mrgreen:

pazi kad nista ne verujem... ali bas nista...nijedna "afera" se ne gura u prvi plan tek tako samo da bi se o necemu pricalo dok se svetski sukob zahuktava... crkva, nasa crkva-spc je strasno u kojoj je fazi... ponasaju se neke vladike kao juznoameriocki krimosi...piche sa kajlama ispred patrijarsije sve audiji mecke i suvovi kad dolaze... srecom ima jako finih kulturnih i moralnih ljudi ali ekumenisticka bagra drzi banku tj. kasu i moze im se... veruj da je artemije tamo, pola od ovih stvari se ne bi desavale i spc bi bila ono sta treba da bude...uzor.

zato su ga izopstili da bi mogli da divljaju

Sinoć na TV Prva

pa razmišljam :

Dakle,
Što se tiče onoga da "leče narkomane batinama"
TO PROSTO NIJE ISTINA
oni su tukli samo one koji su na njihove uši pred drugima pominjali tu
riječ...
"Heroin"
jer je pravilo da ako to pomeneš u toku ručka ili negdje pred drugima dobijaš batine,
a ako ćeš da te stvarno neko izliječi taj mora i da bije one koji to pominju
pred tobom
ako je to uopšte bolest...
Meni je bolesno što se ti nisu skidali metadonom nego išli tako po manastirima

Како је то карактеристично. Сви који мрзе нацију, мрзе и СПЦ. Свако коме овај народ није нешто специјално на срцу, или му у опште концепт нације није на срцу, тај је аутоматски и против Цркве. наравнол, српске Цркве. То осталима даје јасан путоказ. Сматрам да је неумесно и не етички да атеисти коментаришу Цркву. Нетачно је и злонамерно рећи да је већина свештеника склона хомосексуалнизму.

Како је то карактеристично. Сви који мрзе нацију, мрзе и СПЦ. Свако коме овај народ није нешто специјално на срцу, или му у опште концепт нације није на срцу, тај је аутоматски и против Цркве. наравнол, српске Цркве. То осталима даје јасан путоказ. Сматрам да је неумесно и не етички да атеисти коментаришу Цркву. Нетачно је и злонамерно рећи да је већина свештеника склона хомосексуалнизму.
Ja recimo ne mrzim nikog,ali prezirem sve te gramzive srebroljupce-prevarante koji su,hteo-ne hteo,okupirali Pravoslavne bogomolje!
Nacionaliste niti mrzim,niti ih prezirem,ali su to moji prirodni protivnici jer sam levičar od malih nogu! Poštujem radnike i pregaoce svih nacija i boja,a lezileboviće,
grebatore i prevarante ne mogu da zavolim mada se ,eto,trudim.Ne ide mi nešto...:mrgreen:

Sinoć na TV Prva

pa razmišljam :

Dakle,

Papraću boli dupe.
Papraća je kao jazavac. Dakle, ne interesuje je mnogo šta misli okolina, bitno je da se radi ono što se zacrtalo i u čemu se uživa.
Ni taj Bojan Jovanović nije spašen i on je malo fiju, očigledno se neko nekome zamerio, jer nije prvi put da se o tome govori, taj Pederčavenda se već godinama provlači po medijima.

I ne znam što ti je neshvatljivo da crkva pogrešno reaguje, uvek je nametala svoje debilne stavove, još od najranijih vremena, suprimirala zdrav razum, spaljivala ljude samo zbog toga što su iznosili činjenice, stvarne i validne, koje po pravilu nisu u skladu sa dogmom i nagone iole pametne na kritičko razmišljanje. Prema tome smešna mi je svaka osoba koja u 21. veku i dalje veruje u tobože neku višu silu, bila ona crkva ili sekta. Ništa od toga nije čudno, imaju višak vremena, koje provode bez žena, normalno je da će skrenuti.

Ja recimo ne mrzim nikog,ali prezirem sve te gramzive srebroljupce-prevarante koji su,hteo-ne hteo,okupirali Pravoslavne bogomolje!
Nacionaliste niti mrzim,niti ih prezirem,ali su to moji prirodni protivnici jer sam levičar od malih nogu! Poštujem radnike i pregaoce svih nacija i boja,a lezileboviće,
grebatore i prevarante ne mogu da zavolim mada se ,eto,trudim.Ne ide mi nešto...:mrgreen:

Имали сте 60 година диктатуре пролетеријата, а ово сад су плодови.. Убијали свештенство и стрељали српске домаћене који су ову земљу направили. Хрват тито се толико плашио слободних, независних српских сељака, да је од њих на силу правио зависне југословенске пролетере. Свбако може да буде родољуб, ал нико не може да буде Господин човек , ако није родољуб. И не волим ( мржња ми је тешка реч... ипак сам ја Србин) грамзиве среброљупце из НВО сектора, такозване дргосрбијанце, из онога што се колоквијално зове круг двојке. Мрсомуде и лажове за сићу из НУНСа и Пешчаника. Никог другог не мерзим, ал презирем. Презирем оне који су прошли и пристали на транзицију. А у сваком веку ми имамо по неку транзицију. У давно врфеме, они који су пристали на транзицију, прешли су или у Ислам или у Католичанство и починили страшне покоље својих дојучерашњих сународника. Ја левичаре симпатишем, ал само оне у Латинској Америци. Ове наше овде, које сам имао прилике да видим или упознам, најпре жалим. А неки су ми и природни непртељи. Сви они ( и њихове породице,) који су 45 селили фабрике из Србије у Словенију, Хрваѕтску и Босну. Сви они који су срељали професоре универзитета и гимнзијалце 1945. Сви они који су отимали имовину 45 до 49. Сви они који су отимали само Србима имовину у задњем таласу пљачке српске имовине 1954 године, кад је само од Срба отето 14 милиона квадрата стамбеног простора. ( То је урађено само у Србији и само Србима и нигде дргде и ником другом). Сви они који се залажу за југсловенство билоп којег облика, а без помињања велике захвалнсти баш српском народу. И тако даље. Србија је била антикомунистачка већим дело. Зато је и мрзите. Иучавајући историјху, немали број пута сам наишо на насумњиве доказе тесне сарадње српске левице и хрватске деснице. Самим тим, сматрам да између комунситга нашег порекла и усташа не траба правити неке велике разлике. Све је то исти фронт.

Back