Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 17.238
Smrtožderi u svakom slučaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrtožderi u svakom slučaju.
Pa taj živi dobro kao što je živio Tito.Nemoj, bre, šta će ti to u životu![]()
Нема Порфирија?
Pa taj živi dobro kao što je živio Tito.
Dobro, možda ne baš toliko dobro, ali je blizu.
Inače, ja sam isto znao da scena nije s ukopa, ali namjerno nisam želio ništa napisati u želji da se ljudi upecaju i tema ode u lakrdiju, ali mi je Badabum pomrsio planove.
Bilo je svuda CNN, BBC, Sky, naši Tanjug i K1, Rai, France 24, TV Espanja, Bugari.Gde si gledao?
Prepričaj![]()
Kad moze Slovenac na čelo UEFA u fudbalu. Moze i komšija u klerike.Nemoj, bre, šta će ti to u životu![]()
Da, tako je bilo. Sad će od sarane da prave teorije zavere neke sekte. Uzas.ovo je original
Russia today?Bilo je svuda CNN, BBC, Sky, naši Tanjug i K1, Rai, France 24, TV Espanja, Bugari.
Njet.Russia today?![]()
Тако је.Fejk, video star 7 godina prikazuje proslavu svete nedjelje u Španjolskoj
Treba da ga drpaju za jajca kad proveravaju da li je muskoNemoj, bre, šta će ti to u životu![]()
Mislis stetuPa kako dobro, onako veseo čovek tako brzo propao. Lepše je tebi na mnogo načina 9vako. Zamisli da si papa ne bi mogao džudžiti na forumu, a ni raditi razne nepodopštine![]()
Ne znam, poput SF-a, ali i horora, sve u svemu vrlo cool
To je papina sahrana koliko je i sahrana Džona Lenona.
Imas po YouTube.Ne znam, poput SF-a, ali i horora, sve u svemu vrlo coolŽalim što nisam gledao
![]()
Brzo? 88 godina. 88-HH-HeilHitler-NaziPapaPa kako dobro, onako veseo čovek tako brzo propao.
Ali bez Snejpa. Crnca ne računamo.Ponovo radi Hogvorts
Naravno. Ne deli se ništa, nema koristi, nema ni njega.Нема Порфирија?