Papina sahrana, na šta vam ovo liči?

Nemoj, bre, šta će ti to u životu 😀
Pa taj živi dobro kao što je živio Tito.
Dobro, možda ne baš toliko dobro, ali je blizu.

Inače, ja sam isto znao da scena nije s ukopa, ali namjerno nisam želio ništa napisati u želji da se ljudi upecaju i tema ode u lakrdiju 🤣 , ali mi je Badabum pomrsio planove.

Pa taj živi dobro kao što je živio Tito.
Dobro, možda ne baš toliko dobro, ali je blizu.

Inače, ja sam isto znao da scena nije s ukopa, ali namjerno nisam želio ništa napisati u želji da se ljudi upecaju i tema ode u lakrdiju 🤣 , ali mi je Badabum pomrsio planove.

Pa kako dobro, onako veseo čovek tako brzo propao. Lepše je tebi na mnogo načina 9vako. Zamisli da si papa ne bi mogao džudžiti na forumu, a ni raditi razne nepodopštine 😀

Fejk, video star 7 godina prikazuje proslavu svete nedjelje u Španjolskoj
Тако је.
Плус, обрнути крст овде није у сатанистичком значењу.
У питању је крст св. Апостола Петра (који је наопако разапет) који је још древних времена ознака за седиште римског епископа.
1745688510020.png

1745688576118.png

1745688591780.png

Сатанистичко значење добија релативно скоро.

Ovo jedino tačno da je bilo na poklopcu. To se vidi na snimku.

Папа Фрања, први је поглавар Католичке цркве из реда исусоваца.

Pope Francis concluded his quiet celebration of the 50th anniversary of his priestly ordination by visiting the Jesuit Curia in Rome to present the writings of Father Miguel Angel Fiorito, the Argentine Jesuit known as “Maestro Fiorito,” who so influenced his life and ministry as a priest, bishop and pope.

https://www.americamagazine.org/fai...orld-know-about-his-jesuit-spiritual-director

1000016396.png

Back