Uraghan
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Ko jos slusa ove dosadne monologe, 300+ gostovanja godisnje po raznim televizijama i svako gostovanje apsolutno isto. Mucno je za slusanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrana stane orlu na ledja dok leti i kljuca ga i on joj ne moze nista.Da li neko može da objasni ovaj deo govora na tv-u ?
patetika.
nista novo.
a studenti i narod su crna vrana ?
Đinđića je vređala ista ekipa ljudi koja danas veliča Vučića i naziva neistomisljenike lošim i zlim ljudima. Uglavnom je reč o bezbožnicima, lažnim vernicima i proizvodima decenijskog maroderskog totalitarnog sistema. Mantru o bratstvu i jedinstvu sa ostalim jugoslovenskim narodima, devedesetih godinama su zamenili potpuno bolesnom nacionalističkom retorikom, prema kojoj ljubav prema sopstvenoj naciji izražavaš količinom mržnje prema drugim narodima.Loši i zli ljudi smo postali.
Srbin izgleda ljubav ume da pokaže samo verbalnim nasiljem. To možemo zaključiti kad se setimo Djindjića koga smo najstrašnije vredjali da bi kasnije svi žalili kad smo ga izgubili.
Koliko si loš čovek kao pojedinac možeš i sam proveriti kad umesto omraženog Vučića koji pokušava kao nešto pomalo i nespretno da ispriča, zamisliš nekog koga ceniš i poštuješ, nekog književnika, pesnika, glumca, profesora pa ponovo preslušaš šta je rečeno.
Ako primetiš bar malu razliku u osećaju, znaćeš da si postao loš čovek.
Ne bi bilo loše da svako od vas uradi, sebe radi, takav mini test.
Samim tim što iz tvog pera izlazi rečenica kljukaju penzose, ni u snu ne možeš da budeš neko kog treba uopšte uzeti za ozbiljno.Đinđića je vređala ista ekipa ljudi koja danas veliča Vučića i naziva neistomisljenike lošim i zlim ljudima. Uglavnom je reč o bezbožnicima, lažnim vernicima i proizvodima decenijskog maroderskog totalitarnog sistema. Mantru o bratstvu i jedinstvu sa ostalim jugoslovenskim narodima, devedesetih godinama su zamenili potpuno bolesnom nacionalističkom retorikom, prema kojoj ljubav prema sopstvenoj naciji izražavaš količinom mržnje prema drugim narodima.
Bolest.
Psihijatri su odavno trebali da se bave ovim stvarima. Već u Domovima zdravlja. Ne da kljukaju penzose kojekakvim tabletama.
Čovek ima bar neku viziju, za razliku od Đilasa, koji se spusta na nivo šamaranja klinaca koji lepe plahate po Beogradu ?Da li neko može da objasni ovaj deo govora na tv-u ?
Dovoljno je bilo pratiti njegov govor jedno desetak minuta, ne više, i shvatiti koliko je bio "iskreni patriota".Djindjic je bio Lav sa podznakom u Skorpiji i Mjesecom u Strijelcu
Mjesec u Strijelcu jasno govori da su ga stranci vise voljeli i postovali nego Srbi
Podznak u Skorpiji tesko shvatljiv za narod i nije bio slika i prilika naroda kojem je pripadao a i Skorpija bi dala veze sa podzemljem tako je dozivljavan sto ne znaci da je takav i bio
oni su strucnjaci za nadstresnicuМа вране су оних 1 000 000 лојалиста који му не помажу већ се шлепају на њему самом
Dovoljno je bilo pratiti njegov govor jedno desetak minuta, ne više, i shvatiti koliko je bio "iskreni patriota".
Mislim da danas u svetu na psihološkim naukama, sigurno pustaju klipove sa Đinđićevim govorima, kao školski primer demagogije, lažljivca i prevaranta.
Šteta bi bilo da demagog i lažljivac onakvog kalibra ne ostane zabeležen za nauk mladim generacijama - kako prepoznati istog.
Stranci ga jesu više voleli od nas jer smo ga mi "pročitali" a oni su ga finansirali i postavili u premijersku stolicu sa samo 7% glasačkog tela koje je tada izašlo na izbore u Srbiji.
I sad to nameravaju da urade, da ustoliče Đilasa sa samo 2% glasača .
Hoće li im uspeti, videćemo.![]()
"A kad odem u te visine, tako se dobro osećam u tom razređenom vazduhu, tako je sve čisto, da samo razmišljam o Srbiji sutra, o Srbiji u budućnosti i to niko ne može da zaustavi i niko ne može da spreči."U pitanju je vutra iz Jovanjice...
@Jugoslav Čvarak mi je bar tako rekao...da ona izaziva takve halucinacije...o visinama, orlu, vrani, kljucanju...
...
Zašto da ne..Da leti u visine, verovatno misli sa letecim automobilima
racun u banci ce to izleciti"A kad odem u te visine, tako se dobro osećam u tom razređenom vazduhu, tako je sve čisto, da samo razmišljam o Srbiji sutra, o Srbiji u budućnosti i to niko ne može da zaustavi i niko ne može da spreči."
Počelo je ono o čemu sam pisao, a smijali su mi se tu na forumu.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, poput Sv. Simeona i Save, počeo se dušom priljubljivati Nebesima.
Mislim da je konačno svima postalo jasno da učestali odlasci na Svetu Goru nisu slučajnost.
Čovjek u glavi čuje glasove, Krist mu šapuće.
Mislim da više neće dugo na ovom svijetu, izranjavano srce polako otkazuje i došlo je vrijeme da zauzme svoje mjesto za stolom kraj Krista kralja i apostola.
To isto moze da se kaze za tvoje teme na LjiSSamim tim što iz tvog pera izlazi rečenica kljukaju penzose, ni u snu ne možeš da budeš neko kog treba uopšte uzeti za ozbiljno.
Ne vjerujem.racun u banci ce to izleciti![]()
ne secam se vise od tolikih afera sta je tad bilo ..Ne vjerujem.
Čovjek je u zimu 2019. već jednom grobaru pobjegao s lopate, mislim da njegovo srce još neće dugo.
Završio je na VMA u kritičnom stanju.ne secam se visebod tolikih afera sta je tad bilo ..
Đilko tili si ?"A kad odem u te visine, tako se dobro osećam u tom razređenom vazduhu, tako je sve čisto, da samo razmišljam o Srbiji sutra, o Srbiji u budućnosti i to niko ne može da zaustavi i niko ne može da spreči."
Počelo je ono o čemu sam pisao, a smijali su mi se tu na forumu.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, poput Sv. Simeona i Save, počeo se dušom priljubljivati Nebesima.
Mislim da je konačno svima postalo jasno da učestali odlasci na Svetu Goru nisu slučajnost.
Čovjek u glavi čuje glasove, Krist mu šapuće.
Mislim da više neće dugo na ovom svijetu, izranjavano srce polako otkazuje i došlo je vrijeme da zauzme svoje mjesto za stolom kraj Krista kralja i apostola.
Molim te uozbilji se.Đilko tili si ?![]()