sad se vidi
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad se vidi)
Juce sam bila u pet centrupo 74784376 put.Naravno Micu sam castila
![]()
NJEGOVU OMILJENU poslasticu i neke sitnice za kaFez![]()
evo nekih novih slicica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te sam uzela u pet centru jeftiniji su nego kod mene u obliznjem pet shopu.Zavisi u kom stadijumu primetim govance xD Najgore je bilo kad mi se pokakio po monitoru,a najbolje kad je sleteo kevi na glavu i ja kazem zamisli sad ti se pokaki u roku 10 sec vec je to izvrsio xD
ivane ,ukucaj vogelshop.net i tu ces naci sve sto te zanima!ako se raspitas za on line prodaju,da nam javis pa da uzmemo svi odjednom,da ne placamo ptt troskove posebno)
![]()
Vitapol smakers kiwi to pise na kutiji,kosta u pc 150 kinti jedno pak.2komada unutra.
I jA sam pogledala,previse je stvarno,pre cu ja napraviti nesto kad odem u selo.Treba mu vremena,ipak je to nesto novo.Tako je i Mica,a kad je probao prvi put slistio je do drvenog stapica pa je i njega glockao.A cek i ti imas nimfu jel?Nisam razumelaMeni je san da imam crvenocelog papagaja kozicu ,oni su mi super
![]()
![]()
ona zena mi ne odgovara za zenku ,pa verovatno nista od toga u skorije vreme..
Zdravo svima na forumu!
Mi imamo vec godinu i po dana dve tigrice Kicu i Zucku. Uzeli smo ih u paru jer oboje radimo pa da ne budu sami. To nam se vratilo tako sto nas uopste ne konstatuju i nemaju nameru da se druze sa nama
A nekad se i izmedju sebe biju
Sa zenkom imamo problema sa letenjem, jako je slab letac (a nije bila u pocetku) i primetila sam da cudno namesta levo krilo. Ima li neko ideju sta joj moze biti? Da li se pero zalomilo ili je uraslo ili je nesto trece? To traje vec 4 meseca. Slucajno sam naletela na ovu temu, pa da vidim ima li neko ideju kako da pomognem svojoj Zuckici.
Hvala unapred!