Mikul@
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
pa kad ne znaš kako onda pokušavaš reći da nas matori voli????????Ne znam. Ne pratim crkvu, pogotovo ne izvan Srbije. Znam ovde Pahomija, Amfilohija i ostale uzorne njuske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad ne znaš kako onda pokušavaš reći da nas matori voli????????Ne znam. Ne pratim crkvu, pogotovo ne izvan Srbije. Znam ovde Pahomija, Amfilohija i ostale uzorne njuske.
Vatikan ovim potezom ništa ne gubi, može samo da dobije, niko ga sa zapada neće osuditi zbog ovog poteza, a sa druge strane će ovo biti vetar u jedra degenerisanoj ekumenističkoj ideji, koja nadam se, nikada neće ovde zaživeti.
pa kad ne znaš kako onda pokušavaš reći da nas matori voli????????
Pok. Papa je stavio sebi u cilj ujedinjenje svih hrišćana u jednu (čitaj:katoličku) crkvu. Novi Papa sledi taj cilj i čini korake koje smatra korisnim u tom pravcu.
Pride, sve ranije planirane posete Pape Srbiji su propale zbog protivljenja SPC, možda ovog puta bude bolje sreće...
Nema to veze sa teorijom zavere već sa politikom, dobre namere Vatikana su moji sunarodnici iskusili u Jasenovcu i drugim logorima u Hrvatskoj, i nije nikakva teorija zavere da je Pavelić imao podršku Katoličke crkve. Prema tome oprezan sam kada od njih počnemo da dobijamo podršku, ne verujem da je to zato što nas vole, a koji su stvarni motivi pokazaće vreme.Eto teorije zavere da objasni stvari onima koje ne razumeju. Lepo![]()
Ni ja im nista ne verujem!
Nije to zato sto sam ja i moji sunarodnici nepoverljivi po prirodi.Vatikan je sam doveo do toga,jer je uvek podrzavao nase neprijatelje i oduvek tezio iskorenjivanju Pravoslavlja.
Setite se samo odobravanja bombardovanja Srba u Hrvatskoj i Bosni,i bombardovanja Srbije!I ja sada treba da im verujem?!