I ja imam mnogo drustva pod etiketom "fancy" i to mi ne smeta ni malo. Super se druzimo, u raznim sverama imamo slicna misljenja i ne stvaramo jaz iamedju muzickog ukusa, nacina oblacenja and co. Slazem se sa prethodno napisanim izjavama, da je najvaznije da volis muziku koju slusas, uzivas u njoj i ponasas se onako kako ti zelis. Niko drugi ne zivi tvoj zivot i zbog toga nema potrebe da ga ubedjujes da on ima trula razmisljanja o muzici, kulturi i pokusas da ga transformises u tvog klona, samo da bi on vodio isti-slican nacin zivota k'o ti.. Sta te briga kako drugi zive i misle. Naravno da je bolje kada se slazes sa najboljim ortacima i u tom pogledu, pa imate ista misljenja o mjuzi, mozete zajedno na koncerte, svirke.. A to ne mora da predstavlja glavnu predispoziciju za pravo prijateljstvo. Ako neko slusa Xtinu i ostale ribice ne mora da znaci da je jadan i trulo razmislja. Ako imate takva razmisljanja, onda vama nesto def. fali i da treba da poradite na rodjenim kompleksima. Prava muzika je zaista bogatstvo, a ako neki ljudi to ne shvataju, ili bolje ne zele da shvate, zao mi ih jer ne znaju sta gube! Ali to je njihov izbor i ako je njima lepo, meni je jos bolje!