ПАНИЋ ПОРУЧУЈЕ: Сместићу Кона у осуђеничку столицу

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Том Кону смрдљивом (присетимо се)су доделили гајбу на Х2О због његовог несебичног залагања
ка:-ширењу панике,безразлозложног затварања,остваривања Циљева оних који су осмислили ово лудило-.

Кон треба коњима за репове.

Za početak svaki koji dolazi mogao bi otvoreno reći za koje treće lice radi, pa mi onda možemo i sami da procenimo koliko će nas koštati .

Zakon o finansiranju partija postoji ali ga tvoji puleni ne zarezuju za suvu šljivu baš kao što nisu ni oni pre njih.

A sada su se svi slili u hutntu pa bi se moglo zaključiti da je dotični melting pot svega naopakog u Srbiji.

Zakon o finansiranju partija postoji ali ga tvoji puleni ne zarezuju za suvu šljivu baš kao što nisu ni oni pre njih.

A sada su se svi slili u hutntu pa bi se moglo zaključiti da je dotični melting pot svega naopakog u Srbiji.

Baš su ludi oni pravi igrači da se pojavljuju kao donatori ..

Ne zanimaju oni mene , već gde ko od njih ide po instrukcije

Ne verujem da neka pečenjara koja donira 1000 rsd utiče na to koje nam je carstvo bliže .

Baš su ludi oni pravi igrači da se pojavljuju kao donatori ..

Umereno me zabrinjava to da ti kao knjigovođa ne razumeš da svaka žuta banka u partiji mora da se pravda baš kao što su firme u obavezi to da čine.

Nisu oni feudalci-kabadahije čija je reč prva i poslednja kao što su namislili već državni činovnici koji žive na muci naroda.

Ne zanimaju oni mene , već gde ko od njih ide po instrukcije

Svi obilaze iste adrese koje su manje više svima poznate. Još od Vikiliksa.

Ne verujem da neka pečenjara koja donira 1000 rsd utiče na to koje nam je carstvo bliže .

Pečenjara danas odlučuje o svemu.

Dosije Grčić: Kako je vlasnik pečenjare postao direktor EPS

Umereno me zabrinjava to da ti kao knjigovođa ne razumeš da svaka žuta banka u partiji mora da se pravda baš kao što su firme u obavezi to da čine.

Nisu oni feudalci-kabadahije čija je reč prva i poslednja kao što su namislili već državni činovnici koji žive na muci naroda.

Svi obilaze iste adrese koje su manje više svima poznate. Još od Vikiliksa.

Pečenjara danas odlučuje o svemu.

Dosije Grčić: Kako je vlasnik pečenjare postao direktor EPS

U celoj priči novac je najmanje bitan

Iz konteksta nas sitnih naravno da nam oči zacakle na stotine hiljada eur , pa smo željni neke imaginarne pravde za svakoga onoga ko je navodno nvatao tih papirića da se "okući"

Stvarno bogastvo je naše vlasništvo transferisano u zaboraljenoj rečenici suverenitet

Mi bi trebali biti vlasnici tog bogatstva , pa je onda pitanje kako neko njime upravlja , a ne da li sebi šteka neku lovu , tj neke papiriće koji preko noći mogu postati nevažni

Koliko svako od nas ima novčanica koje imaju samo numizmatičku vrednost ? ( u kontekstu prolaznosti novca)

Dakle mene zanima ko ih sponzoriše i da li će oni njemu prepostiti upravljanje našim "bogastvom" .

Ako je u našu korist može da se dogovara i iz pečenjare i ako će vlasnik pečenjare da štiti naš interes zabole me šta je po profesiji

ПИСМО КОНУ „Од почетка епидемије короне лажеш“

12:28 14.01.2021.
2

"Др Коне, ти који си ретко ових месеци скидао скафандер, који си ишао сваког дана да даш моралну подршку колегама у ковид болницама, који си знао да лупиш шаком о сто и не дозволиш политичарима из Кризног штаба сигирно знаш да су умрли и заражени лекари често користили паузе за кафу и да им је то дошло главе. Сигурно не можеш да се погледаш после свега што си изговорио, узалуд се переш суочен са гневом јавности. Уосталом, радио си оно што радиш од почетка епидемије - лажеш", поручила је Александра Ћурчић, мајка двоје гимназијалаца, Предрагу Кону.
РЕКЛАМА *

Александра Ћурчић је остала упамћена након што је упутила отворено писмо тадашњем министру просвете Младену Шарчевићу, а сада је на исти начин одлучила да се обрати и Предрагу Кону, епидемиологу и члану Кризног штаба, и то након његове скандалозне изјаве да су се лекари заражавали на паузама за кафу.

Њено писмо, које је објавила на Фејсбуку, преносимо у целости:
„Носиоче ордена, храбри докторе,
Чувару нашег здравља,
Др Коне,
Ти, који си ових месеци ретко скидао скафандер, Ти, који си свакога дана ишао да даш моралну подршку својим колегама у ЦОВИД болницама, ти који си знао да лупиш шаком о сто и да не дозволиш политичарима у Кризном штабу да нас лажу, ти који ниси крио податке о недостатку заштитне опреме за медицинско особље сигурно знаш са сигурношћу да су умрли и заражени лекари често користили паузе за кафу и да им је то дошло главе.
Твој топли дом замишљам као оазу мира, без огледала.
Јер, сигурно не можеш да се погледаш после свега што си изговорио, учинио, или још горе – онога што ниси учинио.
Када су хапсили новинарку јер је писала о недостатку основних средстава за заштиту у болницама, ћутао си иако си знао да је то истина.
Признао си, па порекао да сте смањивали број умрлих због избора.
Рекао си да реч нећеш изговорити против председника упркос сулудим одлукама његовог височанства које су директно утицале на хаос и заразу у земљи.
А сада…
Док је више од 70 лекара под земљом, док су њихове породице још у шоку и неверици говориш да су се дуго задржавали на паузама за кафу и тако пресудили себи.
Узалуд се переш суочен са гневом јавности. Оправдања нема.

Да те није опсовао сваки човек са иоле части, не би објашњавао и негирао себе.
Уосталом, радио си оно што радиш од почетка епидемије. Лажеш. Здравље људи и здравље твојих колега те не интересује. Интересују те привилегије. Интересује те статус звезде и ореол хероја који ти је ставио лично диктатор.
То је урадио јер је у теби препознао биће слично себи. Без морала, части, образа, ташто и користољубиво.
И не знам зашто храбре лекаре, хумане и пожртвоване зовем твојим колегама? Немате ви ништа заједничко. Медицински факултет може да заврши и највеће ђубре.
Прави лекар постајеш само ако стечено знање користиш да помогнеш људима.
Значи, ниси и никада нећеш бити лекар. Само неко чије ће се име деценијама изговарати са презиром и гађењем“, навела је у писму Александра Ћурчић, мајка двоје гимазијалаца.

ErraKT2XAAAcYa_

Radovanović: Mnoge lekare jako pogodila izjava Kona, neki prete da će ga tužiti

Vesti Autor:N1 Beograd13. jan. 202110:31 > 10:4568 komentara

Podeli:

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je u Novom danu da su epidemiološke mere koje su uvedene pre Nove godine dale rezultate, kao i da zbog pada zaraženih treba insistirati na njihovom produžavanju, jer se veoma lako može desiti da se situacija pogorša ako se građani "opuste". Kao priliku za pogoršanje situacije navodi proslavu Nove godine po Julijanskom kalendaru. Kaže i da je mnoge lekare jako pogodila izjava Predraga Kona i da bez obzira na naknadnu modifikaciju te izjave, neki od lekara prete da će ga tužiti.

Back