Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Pred kim bi odgovarali?Svi na odgovornost. ni po babi ni po stricevima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pred kim bi odgovarali?Svi na odgovornost. ni po babi ni po stricevima.
Pred zakonom.Pred kim bi odgovarali?
A ko bi predstavljao zakon?Pred zakonom.
Svi rade po nečijem diktatu ali trenutno tražimo vođu koji će nam najmanje naplaivati to što nas vodi u propast u korist trećih lica.
slažem se, treba kazniti šiptarsko kopile...ne treba kazniti dete nego roditelja. Daklem, ako oces kaznu, vacaj avion za srednju englesku pa kaznjavaj...............samo moras napraviti termin jer , da kazne, ceka jos 8 milijardi stanovnistva ove planete.,
slažem se, treba kazniti šiptarsko kopile...
Za početak svaki koji dolazi mogao bi otvoreno reći za koje treće lice radi, pa mi onda možemo i sami da procenimo koliko će nas koštati .
Zakon o finansiranju partija postoji ali ga tvoji puleni ne zarezuju za suvu šljivu baš kao što nisu ni oni pre njih.
A sada su se svi slili u hutntu pa bi se moglo zaključiti da je dotični melting pot svega naopakog u Srbiji.
Baš su ludi oni pravi igrači da se pojavljuju kao donatori ..
Ne zanimaju oni mene , već gde ko od njih ide po instrukcije
Ne verujem da neka pečenjara koja donira 1000 rsd utiče na to koje nam je carstvo bliže .
Umereno me zabrinjava to da ti kao knjigovođa ne razumeš da svaka žuta banka u partiji mora da se pravda baš kao što su firme u obavezi to da čine.
Nisu oni feudalci-kabadahije čija je reč prva i poslednja kao što su namislili već državni činovnici koji žive na muci naroda.
Svi obilaze iste adrese koje su manje više svima poznate. Još od Vikiliksa.
Pečenjara danas odlučuje o svemu.
Dosije Grčić: Kako je vlasnik pečenjare postao direktor EPS
On je zapravo jedini motiv hunte.U celoj priči novac je najmanje bitan
On je zapravo jedini motiv hunte.
Njegovo Kraljevsko Veličanstvo Aleksandar II Karađorđević i Parlament.Ma mene zanima ko će nama da štiti suverenitet ili da ga bar po malo vraća