Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.565
Ovo je kao da ja izazovem Tysona na boksacki mec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo sta je ostalo od Karadjordjevica nije vredno pomena,obicni ljudi kao i svi mi.jbt kako ste vi to uvredljivi. zasto se onda ne uvredis kad ovi tvoji konstantno omalovazavaju obrenovice, karadjordjevice i.....da opet ne nabrajam?
sad ti ni srbski monarsi ne valjaju? ti ces, bedo jedna, da kazes ko je vredan pomena, a ko nije? ajde reci vec jednom ko TEBI valja, sve pljujes i omalovazavas? vucic je TVOJ predsednik , a ne moj i jos ces ga dugo i dugo gotiviti na tv.Ovo sta je ostalo od Karadjordjevica nije vredno pomena,obicni ljudi kao i svi mi.
Njihovi preci su imali delovanja koja su ih upisali u istoriju zauvek,neki po dobrom neki po losem.
To sto ti ejakuliras na sliku vucica je tvoj problem,ali nemoj ovde da koristis njegovu demagogiju-ako si protiv njega,protiv si svih Srba,od bebe u kolevci do Cara Dusana.
Ti ili imas disleksiju ili si bezobrazan do koske.sad ti ni srbski monarsi ne valjaju? ajde reci vec jednom ko TEBI valja, sve pljujes i omalovazavas? vucic je TVOJ predsednik , a ne moj i jos ces ga dugo i dugo gotiviti na tv.
Ali ipak mislim da si bot,ili trol.Vlasti naravnosad ti ni srbski monarsi ne valjaju? ti ces, bedo jedna, da kazes ko je vredan pomena, a ko nije? ajde reci vec jednom ko TEBI valja, sve pljujes i omalovazavas? vucic je TVOJ predsednik , a ne moj i jos ces ga dugo i dugo gotiviti na tv.
zasto sam sad ja bezobrazan? zar ti vucko nije predsednik?Ti ili imas disleksiju ili si bezobrazan do koske.
pogresno mislis, kao i uvek. slobodan sam covek, situiran , ne jedem sendvice ni od vucica ni od sorosa. mene sigurno neces videti da sam ikad uvredio bilo kojeg srbskog politicara( iako sve politicare smatram ljudskim talogom ), bio to vucic, tadic, bosko. za sve njih je neko glasao, a ja NEMAM pravo da ih optuzujem, jer boze moj, svako glasa za koga on hoce, a ne za koga ti kazes. nikad necu podrzati STRANCE koji napadaju bilo koga od njih. tako da vam to ne pije vodu sa vucicem. jos jednom vucko je tvoj predsednik , a ne moj. meni ni iz dzepa ni u dzep, ja zivim u parlamentarnoj monarhijiAli ipak mislim da si bot,ili trol.Vlasti naravno![]()
mi ameri cemo trampa da ustolicmo za cara, samo da spakujemo babu bajdena za gitmo.A i nemamo kraljevsku lozu,ovo sto neki zovu prestolonaslednik nije se udostojio da nauci jezik.
Ако је он БОТ ти си ИДИОТ.Ali ipak mislim da si bot,ili trol.Vlasti naravno![]()
Evo ga jos jedan..Ако је он БОТ ти си ИДИОТ.
Свако је идиот који овако као ти из чиста мира прилепиш етикету бота. И то још са позиције Модератора. Мислиш са позиције ,,мрсимудоње'' теби нико ништа не може.
Da Panic ima jedanest godina izazvao bi ga Vucic na duel,baskete jedan na jedanSere i Panić sada ,nema Vučić pametnija posla da izlazi sa njim na duel , sve i da nije pičkica i jajara ko što jeste .
To tek kad zavrsi prvu godinu..Ovako moze i da izgubi,zeznuti su ti klinci,pogotovo ako su visoki 1.33Da Panic ima jedanest godina izazvao bi ga Vucic na duel,baskete jedan na jedan
Ипак си ти ИДИОТ!Evo ga jos jedan..
Decko,da ti objasnim,moj status ovde ne menja nista.Bot je zanimanje,kao sto i sam znas,nisi dzabe isao po Srbiji autobusima od grada do grada i mahao zastavicom,bilo je tu i sendvica,nekad i kilo praska...