Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
da l' si se kupao u Tamisu!? :shock:difrent from others...:ja nisam izlazio iz tamisa citava dva sata.voda je bila mlala k'o iz bojlera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da l' si se kupao u Tamisu!? :shock:difrent from others...:ja nisam izlazio iz tamisa citava dva sata.voda je bila mlala k'o iz bojlera
Protiv Tamisa nikako! Protiv kupanja u tamisu..mhm..DA!difrent from others...:jesam.Fala bogu.mogao sam skoro da je pregazim koliko je bila plitka kod Barande.
jer ti imas nesto protiv tamisa?8-)
Ih, ko da je smrad jedino sto ovaj grad ima!Banite malo na reku, popijte pivce u 'ladovini, zaboravite na negativne stvari!
Bio danas da dam krv, apelujem na ostale 4umase da ucine isto, ako nemaju pametnija posla... U Zavodu je pustara..![]()
*** grad nam je bash pun naqrchenih klinaca i malih drolji, nisam mogao da verujem :shock:![]()
ljudi,je l' ste čuli da ATP ima poslednji polazak iz Pančeva za Beograd u 23:30, a iz Beograda za Pančevo u 24h? valjda od sinoć...
ljudi,je l' ste čuli da ATP ima poslednji polazak iz Pančeva za Beograd u 23:30, a iz Beograda za Pančevo u 24h? valjda od sinoć...
Oh!lepe vesti zaista... [ne putujem cesto busom, ali koliko znam ranije je poslednji iz bga isao u 23h, zar ne?] mada bi mogli da lupe i jednu liniju oko 2, 3!
![]()
Počeli da prodaju kestenje po ćoškovima....sjajno....miriše zima![]()