Pancevo: vas danasnji utisak!

Хммм... већ 7 дана нема никог овде... време је тако какво је шта год да вам кажем у зези са временом већ знате... srećica ми не одговара на ПП данима... и тако... Панчево к'о Панчево... увек бедак...

@zvoncica

Није Довла брисао теме него ви на њима не пишете већ више од месец дана, а при дну имаш опцију за временски период које теме да ти прикаже ;)

@IVANA013

Било би крајње време да и таксисти постану нормални :roll:

Иначе тема... био сам синоћ на карневалу... карневал као карневал је ок, али оно после... :?:?:?

Прво она унезверена и бесциљна маса... после онај јад од ватромета... и она музика на бинама... Овај карневал треба да представља наш град, наш народ, нашу земљу, а ми пуштамо туц-туц музику и ајде што је то туц-туц него је то страна музика... онда нам свирају којекакви кубанци и црнци... :?:?:?

Е то је национална туга... што не умемо себе да представимо...

DOVLA
ako bude kako pricaju bice to ,sto se kaze na nivou.
od ovih postojecih mi je muka prljavi neljubazni ,i pola njih ne zna ni CAO da ti kaze.......

a sto se tice vatrometa u svakom slucaju bio je bolji od prosle godine
samo me nervira sto se opstina Panceva ne potrudi da ako vec imamo tu manifestaciju ukrasi grad bolje i veselije,one trake sam mogla i ja da im napravim za dzabe :)

А значи тооооо је билооо... ја пролазим туда видим нека гужва полиција стоји а не проваљујем шта се дешава... па какав је скор јел' звекнуо неког?

Dovla:
А значи тооооо је билооо... ја пролазим туда видим нека гужва полиција стоји а не проваљујем шта се дешава... па какав је скор јел' звекнуо неког?
Mislim da nije... Sva sreca pa je taj Popovic skoro uvek prazan. Video sam samo da se neka zena nesto malo drzala za nogu, a dva stola dalje neki ljudi opusteno sede i piju kaficu! :lol:

Back