Pancevo: vas danasnji utisak!

Kad smo vec kod vitamina i ishrane..
Vraca se kewa iz Brestovca nedavno i prolazi kroz juznu zonu a tamooo... :shock:
Gomila ljudi pored puta uz samu Rafineriju bere ono radioaktivno zelje, trpa u kola i pravac pijaca.. :x Ko zna cega sve ima u tim listovima..

hm...to ti je zbog nase mikro klime verovatno, gasovi se izgleda "bolje prime na pluca" kad je ovako malo toplije... inace generalno su svi nesto nervozni i ono znjvlj...ne znam sta se to zbiva...al ono bice bolje, samo da nam ne uvedu sankcije,he...inace utisak_pa ono nije lose, al uvek moze bolje i sto bih ja rekla vece je pametnije od popodneva pa cemo videti. btw ja veceras izlazim u blue moon bas da dozivim i to! e da....mora covek u zivot uneti malo plavog dela spektra

A da li vam se nesto ZANIMLJIVO desilo u skorije vreme? Ja se danas, za promenu, ceo dan izlezavam pored tv-a, ali vec sutra cu biti puna utisaka u najavi ;).
Imam utisak da samo prepricavate vremensku prognozu. Gde vam je mladost breeeee??? :)
Niko se u skorije vreme nije posteno napio i proveo sa drustvom i sl.? Hajde de, mozete vi to i bolje.

angel's_breath:
A da li vam se nesto ZANIMLJIVO desilo u skorije vreme? Ja se danas, za promenu, ceo dan izlezavam pored tv-a, ali vec sutra cu biti puna utisaka u najavi ;).
Imam utisak da samo prepricavate vremensku prognozu. Gde vam je mladost breeeee??? :)
Niko se u skorije vreme nije posteno napio i proveo sa drustvom i sl.? Hajde de, mozete vi to i bolje.
Bravo angel, dizes nam svima duh! :D
Eto sinoc me zove komsija, ae ispred zgrade na pivo skuplja se ekipica iz kraja.. i tako mi kupismo 6l pivca i ja se oleshio nikad lepse, onako klosharsko-decacki bas mi bilo lepo.. :D
Inace sam neuobicajeno dosta pio pocetkom raspusta.. uspeo sam da vezem 3 dana pijan [sramota
icon_redface.gif
]
Zurka jedna, zurka druga, Uskrs.. ojhaaa.. zivela mladost! :D

angel's_breath:
Pa moram priznati da je vrlo interesantan fenomen prognozirati vreme u Pancevu obzirom na ono sta se sve moze naci u nasem vazduhu.... :D:D:D
Takodje moram priznati da koliko god bili mladi i veseli nesto je slab provod u Pancevu bar za ovu generaciju koja se vrti ovuda... inace ja visim po bg-u tako da mi i nije tako lose :D:D:D

hehee.... moj danasnji utisak...pa uspela sam da odlozim ispit...weee...btw, cula sam jedan vic i smucio mi se zivot! e pa sad cu i vama malo da ogadim dan! phahaha /me evil

sede dva lika, naplili se oni ko zmajevi i tako, ne znajuci sta ce od dosade, odluce oni da se takmiche...tntntn!!!! posto su naravno obojica poricala svoj status pijane osobe opklade se oni da ce onaj koji prvi promasi casu, a btw pljuvanje u casu je u pitanju, biti prinudjen da popije sadrzinuuuu!!!
na ex!!!!!!!

i tako pljuju oni....
pljujuuu......
i pljuju.....
napunilo se pola case penaste teqcine
i pljuju oni tako....
kad!!!!
promasi jedan
"aj sad popi, na ex"
sta ce kud ce.... krene on!
pije pije.....i kad na pola stane, a ovaj drugi ce
"aj brate,pa smo rekli na ex!"
"ma cekaj covece da sazvacem!"

phahahahahhaahhaaa, al bilo bi bolje da sam vam uzivo ispricala, odvratnije je..../me sooo evil
phahahahahahahahaaaaaaaaaa

Back