Pančevci priznajte gde zivite!!!

Vase naselje:

• Centar

• Tesla

• Nova Misa & Stara

• Sodara

• Strela

• Kotez 1

• Margita

• Vojlovica & Topola

• Kotez 2

• Nijedno od pomenutih.. (maximalan broj pitanja mi 10 nisu mi sva stala)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja volim kotez 2, ali nazalost posle 20 godina zivota na kotezu, ja se selim!!!!! I, veoma cudno ali sam nekako srecna zbog toga, ne mnogo samo malko! Dozlogrdilo mi je prizemlje i nespavanje nocu od "huligana" tj. klinaca koji su se nalozili na glupe raspadnute motore koje mi turiraju ispod prozora ali ipak provela sam skoro ceo zivot na kotezu pa mi je malo zao ali sve u svemu mislim da ce moj zivot u narednih par meseci biti prava avantura :)!

Кад сам се селио са Тесле на Стрелу нимало ми није било жао и ниједном се нисам испалио па кренуо кући ка Тесли... С времена на време одем у тај стан на Тесли и имам осећај као да никада у животу нисам живео тамо... када бих се сутра одселио из Панчева уопште сигуран сам да ми не би било жао :D

Dovla:
Кад сам се селио са Тесле на Стрелу нимало ми није било жао и ниједном се нисам испалио па кренуо кући ка Тесли... С времена на време одем у тај стан на Тесли и имам осећај као да никада у животу нисам живео тамо... када бих се сутра одселио из Панчева уопште сигуран сам да ми не би било жао :D
Pa kad si otisao u onaj burzujski kraj medju punishe! :p
Ja vala ne bih menjao Teslu ni za sta, bar ni za sta u Pancevu.. (s obzirom da razmisljam da zapalim odavde zbog ovog zagadjenja)

Back