DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
Ja nemam pojma u kom naselju zivim. Neki kazu Tesla, neki Kotez, neki Novi svet ako je iko ikada chuo za to. U koje naselje spada Ekonomska shkola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomska mi smrdi na Kotez 1DaNa_Pa:Ja nemam pojma u kom naselju zivim. Neki kazu Tesla, neki Kotez, neki Novi svet ako je iko ikada chuo za to. U koje naselje spada Ekonomska shkola?
Tako nesto... Mada pominje se stalno taj "Novi svet" to je kao taj deo oko Spomenka..mada nisam siguran da on postoji kao mesna zajednica :?Dovla:Ulica Oslobodjenja je granica izmedju Tesle i Koteza 1.
Xexe "Strela Majmunsko Ostrvo" kako ga zovu nekiYoLe:/me је са Стрелишта. Најбоље је насеље (да се не увреде остали, али мислим да сам у праву). Све је близу, причично лепо сређено, има и где да се изађе увече. Мада Панчево и излазак тј. добар провод су 2 различита појма 'ал нема везе.
Dovla:Ulica Oslobodjenja je granica izmedju Tesle i Koteza 1.
angel's_breath:Ako si sa te strane Oslobođenja gde je škola, ondaK si sa K1, u suprotnom si sa Tesle. Wow, ala sam pametna.![]()
ee sad kad navrnemo mi manijaci!DaNa_Pa:E bash si morao da kazesh ulicu! Josh i broj pogodi...![]()
ebala si jeza u ledja malaDaNa_Pa:Pa da, ne morate da me trazite puno, samo krenete Oslobodjenja oko Ekonomske, pa od vrata do vrata...teshko meni....![]()
Dovla:Otvorena je nova pekara Fimilk u JNA... mozda nije najsavremenije uredjena, ali je pouzdanost i kvalitet njihovih proizvoda apsolutno proverena![]()
u jbt, a ja mislio da poznajem Pancevo, di je bre taj salon? :?leena:JNA pored frizerskog salona Racic...