Pančevci priznajte gde zivite!!!

Vase naselje:

• Centar

• Tesla

• Nova Misa & Stara

• Sodara

• Strela

• Kotez 1

• Margita

• Vojlovica & Topola

• Kotez 2

• Nijedno od pomenutih.. (maximalan broj pitanja mi 10 nisu mi sva stala)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hmmm... ja koliko god sam blesav za volanom jos mi se nije desilo da zakacim auto u JNA :shock: cak sam se pri neverovatnim brzinama penjao na ivicnjake, ali nesto se ne secam da sam ikad i da je iko zakacio auto :?:?:? da se ti nisi prebacio u neku drugu ulicu?

Dovla:
hmmm... ja koliko god sam blesav za volanom jos mi se nije desilo da zakacim auto u JNA :shock: cak sam se pri neverovatnim brzinama penjao na ivicnjake, ali nesto se ne secam da sam ikad i da je iko zakacio auto :?:?:? da se ti nisi prebacio u neku drugu ulicu?
Ni ja ne mogu reci da mi je sve ovo najjasnije... mislim jna, aj da se Strosmajerova ili tako neka kaldrmisana.. :?

Kod nas mogu da se otvore samo nove pekare i prodavnice patika.... sr.nje Mi Pancevci smo, stoga, vecito gladni sportisti!!!!! Hm.... zanimljivo
By the way, ima mnogo "zanimljivih ulica u centru grada i sire za koje ste MOZDA znali da postoje i u kakvom su stanju. Proucavajuci ovaj nas smrdograd (uzgred, znam mu svaki delic), na dosta toga zanimljivog sam naisla: ulice koje su siroke da, recimo ako imas 100 kg. ne mozes tuda da prodjes, ulice koje su presecene citavim naseljem - pocinju u jednom naselju, prekidaju se i nastavljaju dalje u drugom naselju, naravno pod istim imenom, predivne kaldrmisane ulice u centru koje su nenormalno lepe a za koje su culi samo ljudi koji tu zive i sl.

angel's_breath:
Kod nas mogu da se otvore samo nove pekare i prodavnice patika.... sr.nje Mi Pancevci smo, stoga, vecito gladni sportisti!!!!! Hm.... zanimljivo
By the way, ima mnogo "zanimljivih ulica u centru grada i sire za koje ste MOZDA znali da postoje i u kakvom su stanju. Proucavajuci ovaj nas smrdograd (uzgred, znam mu svaki delic), na dosta toga zanimljivog sam naisla: ulice koje su siroke da, recimo ako imas 100 kg. ne mozes tuda da prodjes, ulice koje su presecene citavim naseljem - pocinju u jednom naselju, prekidaju se i nastavljaju dalje u drugom naselju, naravno pod istim imenom, predivne kaldrmisane ulice u centru koje su nenormalno lepe a za koje su culi samo ljudi koji tu zive i sl.
Vala bas te kaldrme u centru grada :roll:
Ali najaca je ona Mite Topalovica... ovih dana sam morao nekoliko puta da prodjem kroz nju... prosao sam dva puta posle toga sam isao peske... jbt bubrezi mi poispadali... ja ne znam jel ti ljudi koji tamo zive mesecno menjaju amortizere ili sta??? :?:?:?

angel's_breath:
Hmmm koja je to ulica?
Za ovo ostalo znam :p
Dovla:
Vala bas te kaldrme u centru grada :roll:
Ali najaca je ona Mite Topalovica... ovih dana sam morao nekoliko puta da prodjem kroz nju... prosao sam dva puta posle toga sam isao peske... jbt bubrezi mi poispadali... ja ne znam jel ti ljudi koji tamo zive mesecno menjaju amortizere ili sta??? :?:?:?
Ja bas volem te ulice sa kaldrmom...Nekako mi odisu nekim autenticnim duhom Panceva, kao neka spona sa prosloscu..Osecam se lepo dok hodam tim ulicama.. :D

Shinoda:
Hmmm koja je to ulica?
Za ovo ostalo znam :p

Mislim da se zove Starine Novaka. Ne znam da li znas onaj deo Margite gde su kosovski junaci: Brace Jugovic, Majke Jugovic i sl. E iza tog naselja se nalazi Starine Novaka. A inace se u ulicu ulazi pored ambulante u Margiti u ulici Svetog Save. Dakle, ulica je pored same ambulante. Ako imas vremena, proveri. Neces moci da verujes sta je registrovano kao ulica. Veruj, da bi neki ljudi morali sa strane da hodaju kako bi prosli kroz nju. Ima ljudi sirih od te ulice.

E, bas dugo nisam svracao na ovaj forum... :roll:
Ja sam inace sa Koteza 1 i mislim da je mozda i najbolje naselje u Pancevu, uzimajuci u obzir kvalitet zgrada, udaljenost od juzne zone, infra strukturu, blizinu skola, sportskog, pijace i centra uopste. Od kada su sredili ul. Brace J., cini mi se da smo blizi centru nego pre. Prija mi da se prosetam, sada kada ne moram vise da gacam po blatu i onim izrovarenim trotoarima. Mnogo manje koristim auto. Sve u svemu, Kotez 1 je u pancevackom smislu reci lokacija pri vrhu ako ne i sam "vrh". Aa??

Back