prava_boli_glava
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
uuu opako, ja sam vise u podzemlju, nego koje si god ako nije i to obavijeno velom tajne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivim na streli, a vodim se na TesliShinoda:Pojasni malo...kad se vratis!![]()
cek, pa sta je s tim tvojim stanom na tesli, ti to nisi prodao? :?Dovla:Zivim na streli, a vodim se na Tesli![]()
zamisli da zivis na stresliDovla:Zivim na streli, a vodim se na Tesli
a ko tu sad zivi? Ja te nisam vidjao.. :?Dovla:Naravno da nisam... to je moj miraz kad se ozenim![]()
NijeDovla:@Shinoda
Iskreno da ti kazem nemam pojma ko je sad tu... to se izdaje, ali ja nemam veze s tim... imacu za nekih godinu dana kada otplatimo neki kredit, pa cu onda da kupim auto i placacu ga od te stanarine
@banegad
Stresla je dobra kombinacija![]()
prava_boli_glava:uuu opako, ja sam vise u podzemlju, nego koje si god ako nije i to obavijeno velom tajne?
Ma da, mi Teslashi nemamo pametnija posla nego da blenemo na netu!HOLOK@UST:Najvise nas je sa tesle(normalno), a vojlovica nesto cuti!!!!
![]()
Vidje ovoga, ovaj duze clan od mene... Covece sta si ti radio od registracije kad si poceo da postujes pre mesec dana!?bracus:strela.superkul
Pa kada su tamo svi poluživi od smrada. Verovatno im se i net smorio. HeheheHOLOK@UST:Najvise nas je sa tesle(normalno), a vojlovica nesto cuti!!!!
![]()
uuu meni je bas doyaya!dekkki:meni to bas i nije super kad tako zamirise...