PAncevci losi vozaci?

Kada vidim Pancevacke table bezim sa druma,u kanal,u jarak,na drvo.Samo da se sklonim.

b045.gif
:per:

Gledaj ove sabane...ccc.Naravno ne kazem da smo neki vozaci ali covek ko covek neki je vise talentovan a neki manje i u svakom gradu ima operisanih od voznje a ima i ekstra vozaca.A ovi kurtoncici sto se hvale i seruckaju nesto,video sam ih,padne kisa i odmah lancani sudar u BG-u.Al da sigurno je neki Pancevac zajebo stvar ???

Paznja,paznja! U Pancevu primecen vozac u Bravi koji je kruzio gradskim ulicama vidno uznemiren! Molimo sve gradjane, koji ga uoce sidju sa puta i pokusaju da ne dodju u kontakt sa istim. Ukoliko do kontakta ipak dodje,budite ljubazni prema njemu i potvrdite njegove napade da ste se vi kretali parkiranim autom i da ste svojim vozilom izleteli ispred njega i ako ste u tom trenutku bili u svom stanu. Hvala na razumevanju.

:per:

У 2008. години, највише казни је наплаћено возачима из Панчева (укључена је територија целе Србије) тако да мислим да не треба даље дискутовати :)

То не мора нужно да значи да су најлошији, него можда најбезобразнији!!! Сем тога, толико је смешно тако генерализовати....

Evo mogu da okarakterišem neke kao loše vozače a da nema veze odakle su.
To su oni snabdevači prodavnica i promoteri koji na službenim vozilima imaju oznake svoje firme.
Odvratni su...bahato ponašanje i što je najgore voze nenormalno brzo.

Ja sam isto pre mnogo godina mislio da je to mit. Nažalost, uverio sam se da je istina. To je pravi fenomen za koji imam samo dva objašnjenja:

1. Veliko zagađenje utiče na sposobnost upravljanja velikom mašinom
2. Preterana naviknutost na spor saobraćaj u Pančevu

OK, šalim se za prvi razlog, a ni drugi mi baš ne pije vodu, pošto viđam svaki dan registracije iz cele Srbije i ljudi prave razne greške, ali niko ni približno kao Pančevci. Danas sam video dva udesa - jedan u 29. i drugi na Dorćolu - u oba su bili Pančevci. Stižem na Zrenjaninski, a tamo opet Pančevac - hteo da skrene u Metro, ali nije ušao u traku za skretanje, nego ostao u traci za pravo i boli ga uvo. Iza njega gužva, kolona, ljudi sviraju, urlaju, mašu mu, a on ni 2%. Upali se nekako zeleno za skretanje, pa tek tad kako se zbunio ... Dok se usaglasio sa ovima iz trake za skretanje ... A najbolje je kad si iza Pančevca i prilazite semaforu, pa zeleno počne da trepće! U takvim situacijama odmah na kočnicu, zato što je nemoguće predvideti šta će on uraditi. Uglavnom prvo naglo uspori kao da će da stane 30 metara pre semafora, pa kad vidi da zeleno još trepće da pun gas, pa opet zakoči kad se upali žuto ... A prestrojavanje u gužvi - ispreči se preko obe trake, pa ni napred ni nazad ... Znači, kad se kaže da su Pančevci najlošiji vozači, ne misli se na to koliko udesa izazivaju (bilo bi mnogo više da ostali ne beže od njih) ni kakve prekršaje čine, već na to da se za volanom ponašaju kao Alisa u zemlji čuda.

Ja sam isto pre mnogo godina mislio da je to mit. Nažalost, uverio sam se da je istina. To je pravi fenomen za koji imam samo dva objašnjenja:

OK, šalim se za prvi razlog, a ni drugi mi baš ne pije vodu, pošto viđam svaki dan registracije iz cele Srbije i ljudi prave razne greške, ali niko ni približno kao Pančevci. Danas sam video dva udesa - jedan u 29. i drugi na Dorćolu - u oba su bili Pančevci. Stižem na Zrenjaninski, a tamo opet Pančevac - hteo da skrene u Metro, ali nije ušao u traku za skretanje, nego ostao u traci za pravo i boli ga uvo. Iza njega gužva, kolona, ljudi sviraju, urlaju, mašu mu, a on ni 2%. Upali se nekako zeleno za skretanje, pa tek tad kako se zbunio ... Dok se usaglasio sa ovima iz trake za skretanje ... A najbolje je kad si iza Pančevca i prilazite semaforu, pa zeleno počne da trepće! U takvim situacijama odmah na kočnicu, zato što je nemoguće predvideti šta će on uraditi. Uglavnom prvo naglo uspori kao da će da stane 30 metara pre semafora, pa kad vidi da zeleno još trepće da pun gas, pa opet zakoči kad se upali žuto ... A prestrojavanje u gužvi - ispreči se preko obe trake, pa ni napred ni nazad ... Znači, kad se kaže da su Pančevci najlošiji vozači, ne misli se na to koliko udesa izazivaju (bilo bi mnogo više da ostali ne beže od njih) ni kakve prekršaje čine, već na to da se za volanom ponašaju kao Alisa u zemlji čuda.

Hehh.. evo ga jedan ozlojedjeni! :) Nesto mi je sumLJiv, al' ajd', to je moj problem! :D
A nasao si primere i lokacije,svaka cast!Pa to ti je najgori potez(Metro,29. ..) - susret Pa i Bg! :per:
Ono sto preporucujem,vama pojedincima je da se provozate po nekim prometnim sokacima (npr.potez Ugrinovacka..).. Pa to sve inzenjeri voze tamo - ludilo i smeh su neizbezni! I gle cuda, nema Pa tabli! :lol:

Ово о чему Ромулус 123 пише је због тога што у ПА нема семафора са трепћућим зеленим и онда људи кад дођу у БГ не знају да л' треба да стану ил' да прођу, такорећи семафор их ''цима'', 'оће-неће :lol: и зато они пред семафором дају гас-кочница-гас-кочница :hahaha:

Tesko da vidjas cesto registarcije iz cele srbije, kao na primer PA. opet se vracam na staru pricu procitaj je gore ako te zanima.
Gde vidjas cesto NP table ili KV?
Ljudi nemojte vise da lupate o tome, da su PAncevci najgori vozaci kada to samo mit ili ne znam kako da kaze, mozgu i ovako da to pricaju samo vozaci iz bg.
Jer smo najblizi BG i najvise nas ima,od drugif gradova.
To sto koci na trep.zeleno, nagledao sam se ja i beogradjane isto to da rade, sve to zavisi od vozaca do vozaca a ne gradova.
Druga je stvar sto je neko ubedjen da su pancevci najgori pa samim tim ova prica im i ne znaci nista,teraju po njihovom kao np dovla
Kada bi otisao samo pr.NP video bi kako se tamo vozi, sporo, da poludis, govorim za grad i nasalje....mogu o ovome da pricam i pricam ali dzabe nekome pricati ako je taj neko UBEDJEN u to,zato uvek volim da preslisam dobrog vozaca,beogradjanina i druge da popravim taj rejting pa da razmisljaju malo drugacije :D;) :per: :bye:

Ја сам већ дао одговор на опаску да је панчеваца највише у БГ-у... БГ-ђани после панчеваца наводе Румљане... Рума је бар два пута мањи град од Панчева и бар три пута даљи па ето... имају рејтинг лоших возача ;) Даље, (пази сад коментар у одбрану панчеваца) ПА табле се деле на изузетно великом подручју... на северу готово до Зрењанина стижу, на истоку до Вршца, а на југу до Смедерева... Јасно је да се не могу поредити просечан возач из центра Панчева и рецимо из Падине... овима из Падине је и долазак у Панчево доживљај, а БГ је већини научна фантастика. Тако да ПА табле не морају стриктно обележавати панчевце већ могу бити у власништву некога ко живи 50 па и 60км од Панчева ;) Међутим, такви су врло често ''обележени'' високим почетним цифрама таблица (7,8,9) па их је опет лако препознати ;)

Иначе и међувремену сам имао још једну ''ризичну'' ситуацију на раскрсници обилазнице и оне улице што иде из Стрелишта... скретао сам ка Београду левом траком, а таксиста је из десне покушао да уђе у моју леву траку и на тај начин ме приморао да уђем у контра смер, а како је оданде наилазио камион завршио сам на острву... ја не знам да ли су брзине биле веће од 20-30км/х... а највећи црњак је у томе да је таксиста стао да се извине, а ИНСТРУКТОР вожње из трећих кола који је то све посматрао је напао таксисту зашто ми се извињава кад сам ја био дужан да га пустим у МОЈУ ТРАКУ :eek: Дада, ИНСТРУКТОР вожње каже да сам ја био крив што сам ишао својом траком и да сам морао да пустим таксисту :dash: шта да кажем више? :neutral:

O instruktorima bolje i da ne pricam , kada vidim kako uce nove vozace nije ni cudo sto nemaju pojima, ja sam pre dva dana krenu prema smedervu, presao prugu stari buvljak, i dalje prema groblju taj put, i vidim kolona, obidjem sve i prvi ide pezo 206 auto skola ide nekih 40km/h ogranicenje se zavrsavalo inace je bilo 60 ali je prosao ogranicenje, za grad i prestrojavanje i da ne pricam....

Ја сам већ дао одговор на опаску да је панчеваца највише у БГ-у... БГ-ђани после панчеваца наводе Румљане... Рума је бар два пута мањи град од Панчева и бар три пута даљи па ето... имају рејтинг лоших возача ;) Даље, (пази сад коментар у одбрану панчеваца) ПА табле се деле на изузетно великом подручју... на северу готово до Зрењанина стижу, на истоку до Вршца, а на југу до Смедерева... Јасно је да се не могу поредити просечан возач из центра Панчева и рецимо из Падине... овима из Падине је и долазак у Панчево доживљај, а БГ је већини научна фантастика. Тако да ПА табле не морају стриктно обележавати панчевце већ могу бити у власништву некога ко живи 50 па и 60км од Панчева ;) Међутим, такви су врло често ''обележени'' високим почетним цифрама таблица (7,8,9) па их је опет лако препознати ;)

Иначе и међувремену сам имао још једну ''ризичну'' ситуацију на раскрсници обилазнице и оне улице што иде из Стрелишта... скретао сам ка Београду левом траком, а таксиста је из десне покушао да уђе у моју леву траку и на тај начин ме приморао да уђем у контра смер, а како је оданде наилазио камион завршио сам на острву... ја не знам да ли су брзине биле веће од 20-30км/х... а највећи црњак је у томе да је таксиста стао да се извине, а ИНСТРУКТОР вожње из трећих кола који је то све посматрао је напао таксисту зашто ми се извињава кад сам ја био дужан да га пустим у МОЈУ ТРАКУ :eek: Дада, ИНСТРУКТОР вожње каже да сам ја био крив што сам ишао својом траком и да сам морао да пустим таксисту :dash: шта да кажем више? :neutral:

Ja mogu da kazem da ti je prica bolja od Agatinih! Neces se ti puno 'leba najesti ovako.. bolje to pretoci u sabrana dela! :D

Back