crazy ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 245
samo ti nastavi ovako da pises i da nas prozivas po forumu kako ne znamo da vozimo i sudarices se jos koji put
nista nije slucajnost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па СД и ЗР су ближи од РУ па нико ништа не говори за њихДруго, можемо ли да се сложимо да у БГу има више БиХ табли него ПА? Ја мислим да можемо. Зашто онда босанци нису лоши возачи него панчевци?
![]()
Што се тиче удеса... колико си километара у животу прешао? Ја прелазим преко 50 000км годишње од тога је можда 1000км у Панчеву... ма није ни толико... колика је твоја километража укупна и у ЛО?![]()
Што се тиче кретања на жуто... то је у БГу потребно на семафорима који држе по 2-3мин црвено, а зелено траје свега неколико секунди тек да прође 3-4 аута...На ''нормалним'' семафорима ти НИКО неће свирати... бар је моје искуство такво... мада, у Панчеву ми рецимо треба више времена да кренем на зелено него у БГу јер људи у ПА убацују у брзину тек када овај испред њих крене
Брате, ваљда виде семафор и да је на њему зелено... убациш у брзину кад је зелено на семафору и кад овај испред тебе крене одмах кренеш за њим а не да тек тада убацујеш у брзину
![]()
Тачно морам да убацим једну камерицу у кола па просто да окачим пар снимака... недавно ми се догодило, стижем из БГа новим путем и не ради семафор на раскрсници са Жарка Зрењанина и ја аблендујем свирам али раја не ферма ни 2% то што ја идем и што имам предности налећем на лика намерно што брже и он кретен уместо да притисне гас да се измакне он забоде кочницу и гледа како ћу да га ударим
и где је ту мозак?
Već sam pomislio da ću samo ja biti u raspravi sa Dovlom...drago mi je da vidim da sam bio upravu![]()
То што има још људи који се слажу с тобом не значи аутоматски да си у праву![]()
@CLS
Ја опет морам да се вратим на босанце... Ти кажеш да мислиш да су и босанци лоши возачи... па добро, зашто се онда ова тема зове овако?Значи чињеница је да босанаца има више по БГу од панчеваца, али ти и даље ако питаш неког БГђанина који су возачи најгори рећи ће ти панчевци или румљани
![]()
Друга ствар... опет морам да се вратим на статистику... зашто су панчевци платили највише казни у 2008. на територији Србије? Зашто нису опет босанци, зрењанинци или било ко други? Значи ето, то нема везе са БГом и митовима и причама и близином Панчева Београду...
И још нешто... ја стварно не знам о каквој НЕгужви и лаганости причаш кад је Панчево сваког дана од 15-17х закрчено као Таковска када пролази амерички председник... сваки дан идем по маму у 15-16х враћам је с посла и потребно ми је више од 35мин од Стрелишта до нове поште и назад... и то не једном него сваки дан... а у оној ЈНА само треба стајати у то време и снимати шта људи раде... везе с везом немају...
Dr Jeky-ју сам рекао да није у аутоматски у праву ако се неколико њих слаже с њим![]()
Сад долазимо до дискусије шта је заправо лош возач. За мене није лош возач онај који не зна где ће или вози споро, већ онај који у том свом незнању пута стане на сред улице без мигавца као знака да стоји и да не зна где би... дакле, ја сам у фазону - брате дај десни мигавац да ми буде јасно да стојиш а ти стани и попреко улице ако хоћеш... такође, коришћење кружног тока је благи ужас... ја сам имао удес са пандурима на кружном који су ме напали да сам ја крив, а ја направио готово цео круг, а они тек улазе у кружниНаравно, нервира ме и панчевачка НЕсолидарност као нпр да те пусте да скрене испред њих, или да стану 15м пре семафора како би ти могао да изађеш са паркинга или на БГ путу да ти блицају ради полиције... то још нисам доживео. Али то ј нешто друго, ја причам баш о конкретном незнању као нпр она раскрсница код Максија где 95% људи не зна како да изађе лево у Св. Саве.
Ниси прочитао, статистика се односи на укупан број наплаћених казни на територији целе Србије... дакле панчевац коме је наплаћена казна у Нишу, улази у ту статистикуТакође, статистика је пропорционална, тако да БГ можда има бројчано више написаних казни, али пропорционално броју возача у БГу у односу на ПА има мање
![]()
Па одем сваки дан до нове поште и назад. То је 6км, а тог дана такође пређем и још минимум 60 до посла и назад![]()
Па да је до мене ваљда бих ја био тај који изазива опасностЈа кад уђем у ПА појачавам мере опреза на максимум и јер ето... показало се као неопходно...