PAMETNICA ODGOVARA NA PITANJA

• Začetnik teme Začetnik teme PAMETNICA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PAMETNICA:
PAMETNICA ODGOVARA NA PITANJA

Draga pametnice,

ako imas malo vremena, napisi mi nesto o meni:

skorpija sam, rodjena 21.11.1971. u 19 casova u sarajevu. jos uvek ne znam sa sigurnoscu koji sam podznak.

sta mislis, kako se slazem sa kombinacijom ovan-rak (1965.), a kako sa vagom (1969.)? to te pitam zbog sledeceg:

moja velika ljubav je bio ovan-rak, imali smo fantastican seks, nikad se nismo svadjali, mnogo smo se dobro razumeli, ali ipak vise nismo zajedno jer je njemu smetalo to sto ja sebi postavljam neke, za njegov pojam nerealne ciljeve, sto se ne posvecujem dovoljno njemu i domacinstvu i sto nisam htela odmah da imam decu.

sada sam sa vagom, kome moje zelje i planovi ne smetaju, koji zeli na prvom mestu pametnu i uspesnu devojku, medjutim ne moze se reci da je darezljiv u izlivima neznosti, u seksu zna da bude lepo, ali on definitivno nema energije da taj nivo odrzava trajno, poslovna karijera mu je jako bitna i plasi me pomisao da bi on sve zrtvovao za nju. cini mi se jako zatvoren, a moje primedbe usmerene ka poboljsanju naseg kontakta uznemiravaju ga i dovode do ljutnje. kakve su tvoje prognoze za tu vezu?

sa prvim sam bila 13 godina u vezi, a sa drugim dve... dakle posle dva decka, potpuno suprotna u svemu nalazim se u velikoj nedoumici... od njih dvojice bih taman mogla sklopiti jednog koji bi mi bio potaman. mislim da bi i ovan-rak opet zeleo da bude samnom... cak uz neke ustupke sa njegove strane... jos se i jedan strelac mota oko mene, ali mi se cini nekako plitak u glavi. a ja sam se toliko zavezala, da ne znam sta da radim. najvise bih volela kad bi me svi oni na neko vreme ostavili na miru, a opet, plasim se da preduzmem neki radikalan korak... kada se sa vagom duze ne cujem, nedostaje mi. a nekad, cim se cujemo, ne prodje pet minuta, a vec je doslo do nesuglasica. i moj bivsi ovan me brine kad se duze ne javi...a kad se cujemo pricamo o svemu, o njegovim i mojim ljubavnim problemima i slicno... meni pri tome uopste nije vazno sa kojom je on devojkom, ali mi je mnogo vazno da bude srecan... to jeste neki oblik ljubavi, cudan neki osecaj... sta ti mislis o celoj prici

kakvog decka bi ti meni preporucila?

e bas sam te obasula pitanjima. bicu ti naravno veoma zahvalna na svakom odgovoru. inace, divno je od tebe sto zelis da pomognes.

hvala! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back