Pametni,a teški smarači

još jednu stvar koju zaboravih da napomenem
'zabavnost' je kvalitet koji se stiče prvenstveno učenjem odnosno podražavanjem a inteligencija je urođena tako da su te dve stvari jednosmerno povezane
znači ako nema ko da se imitira džaba inteligencija, ostade smarač

rigidnost karaktera takođe utiče na smor u čoveka, oni koji nemaju bar zrnce note igre u sebi su takođe smarači bez obzira na intelektualne performanse

pa vidiš moguće, eto recimo ti si smarač a to što ne znaš kojeg si pola ili pak numeš da napišeš potvrđuje da si sasvim u pravu

da sam zensko onda ti ne bi bio smor, ali ovako posto nemam pichku vec kur ac + mnogo visu inteligenciju od tebe onda je normalno, sasvim normalno, da te smaram. nego, reci mi, da mi je nik betmen da li bi stvarno mislio da sam betmen?

a najzabavniji je najlepši, najlepši je najhrabriji a najhrabriji ima najveći ******, jel tako

lupaš

vidis, najinteligentnija osoba je eventualno i najlepsa osoba. da bih to objasnio morao bih da ispisem nekoliko paragrafa koja ti svejedno ne bi mogao da shvatis.

'zabavnost', smisao za humor i ostali kvaliteti koji čoveka čine suprotnošću od smarača su uvežbane stečene osobine koje svoj temelj imaju u urođenoj osobini nivoa inteligencije a razvijaju se socijalnom interakcijom

sve se razvija "socijalnom interakcijom", dzizuz faking krajst! nisi rekao ama bas nista. no, naravno, sad ocekujem nekoliko glupih kontra-argumenata tipa "ali neko moze da uci iz knjiga" na sta bih jednostavno odgovorio "ali i knjige su vrsta socijalne interakcije moronu! i to najvisa vrsta socijalne interakcije!"

humor, pre svega, proistice iz maste (a masta je isto sto i inteligencija), a "socijalna interakcija" (tj. komunikacija, prevedno na normalan jezik) o kojoj ti pricas nam jednostavno pomaze da sto brze pokupimo ideje koje idu uz nas karakter (jer bi bez komunikacije morali sami da izmislimo sve te ideje).

kapiranjem odnosa između jedinki svog okruženja

kapiranjem odnosa izmedju jedinki svog okruzenja lol. hoces reci FILOZOFIJOM i PSIHOLOGIJOM.

tako recimo sasvim je realno da izuzetno inteligentne jedinke mogu da budu teški smarači ako su na neki način socijalno disfunkcionalne

izuzetno inteligentne osobe ne mogu da budu "socijalno disfunkcionalne". to moze samo po tvojoj retardiranoj definiciji inteligencije koja ne sluzi nicemu drugom osim da tesi "socijalno disfunkcionalne" osobe.

da sam zensko onda ti ne bi bio smor, ali ovako posto nemam pichku vec kur ac + mnogo visu inteligenciju od tebe onda je normalno, sasvim normalno, da te smaram. nego, reci mi, da mi je nik betmen da li bi stvarno mislio da sam betmen?

da si žensko bio bi mi smor svakako al bi te natego svejedno, mog tukija ne zanima šta pričaš nego kolike sise imaš i kako pušiš.
nego, de mi reci... jel to znači onda da ako sutra doživiš da ti lik nije smor pustio bi ga da te potuca? jer tako ispada :lol:
a i taj pol ženski tamo štos stavio, nećeš me ubediti da to nije bar mala implikacija nekih podsvesnih, možda i svesnih htenja :lol: na kraju, svi mi koristimo nikove koji nas na neki način opisuju
ili nas ili naše želje :lol:

i svaka čast što si inteligentniji od mene, super je to, al ti svakako više zavidim na vidovitosti
jer kako drukčije si mogo da provališ da si inteligentniji? msm ne znaš me.

osim naravno ako si isprepadani bubuljičavi tingos sveže pušten sa pdfa tinejdžeri uplašen i defanzivan koji će odmah na početku rasprave preventivno iz straha da maše rukicama i potencira da nije glup
a to, znamo, rade oni koji nisu glupi, jel da? oni koji nemaju šta da dokazuju?
jel da :lol:

ne.

no dobro, nećemo sad o tvojim tegobama, ad hominem način me ne interesuje
za sada...

vidis, najinteligentnija osoba je eventualno i najlepsa osoba. da bih to objasnio morao bih da ispisem nekoliko paragrafa koja ti svejedno ne bi mogao da shvatis.

ev ga opet :lol: 'nicam gjup nicam gjup, pametniji sam od tebe, ti ci gjup' :lol:

nemoj da se mučiš da pišeš paragrafe, čitao sam ničea kojim si izgleda oduševljen
ja nešto nisam bio, čovek je trećerazredan lik
znači kopi pejst me ne interesuje, već viđeno, već pročitano... ako imaš nešto svoje, možeš da izložiš... ako ne - bolje ćuti.
svi možemo da otvorimo knjigu i svi smo to radili, to je bar lako.
znači kopi pejst sačuvaj kao oružje za oduševljavanje nepismenih drugarčića sa pdfa tinejdžeri.

sve se razvija "socijalnom interakcijom", dzizuz faking krajst! nisi rekao ama bas nista. no, naravno, sad ocekujem nekoliko glupih kontra-argumenata tipa "ali neko moze da uci iz knjiga" na sta bih jednostavno odgovorio "ali i knjige su vrsta socijalne interakcije moronu! i to najvisa vrsta socijalne interakcije!"

razvija se sve naravno, sve ono čija uspešnost ispoljavanja direktno zavisi od podražavanja, imitiranja. u šta spada i zabavnost.
šta se ne razvija? ne razvija se gornja granica inteligencije koja je direktno zavisna od gena.

drugo, ne razvija se sve istom vrstom socijalne interakcije gluperdo mala isprepadana, niti svaka soc interakcija razvija sve... jedan je vid socijalne interakcije sa knjigom gde si u stanju da ispoljiš genetski ugravirane predispozicije za inteligenciju personifikovano u razvoju deduktivnih veština, koje ti opet ne garantuju da ćeš ikome biti zabavan, opet u zavisnosti od knjiga.
msm uzmi sebe za primer :lol:

treće, ogromna većina ljudi je sasvim sposobna da pomenutim imitiranjem u soc interakcijama dovede sebe na visok nivo zabavnosti, ili bar na kud i kamo viši nivo od onih visokointeligentnih sa drukčijim vidom soc interakcije.
znači nije sve u predispoziciji, ima nešto i u skilu stečenom, jednostavno nije ista disciplina u pitanju.
evo ti primer recimo bodibildinga i paureliftinga, ako uopšte znaš o čemu pričam. bodibilderi imaju veće mišiće zapreminski ali paurelifteri su jači. kako je to moguće? pa tako što taj bodibilderski mišić jeste veći i ima predispoziciju da bude jači i ti bi verovatno bio u većinskoj grupi onih šarlatana koji bi bacili pare da je jači... ali on jednostavno nije jači jer nije vežban na taj način. tako i inteligentni ljudi - ako nisu drilovani u tom smeru šmekerstva neće ni biti šmekeri te će mnogo gluplji koji su vežbali na taj način biti mnogo zabavniji.
i tu je ono što tebe u stvari boli... zato dječerac, knjigu bacaj iz šaka i mingluj se među ljudima, druži, i smuvaćeš nešto. buljeći u knjige i na silu zahtevajući da te neko smatra zabavnim ispašćeš samo poremećen i ništa više.

četvrto, ko što već rekoh, za zabavnost su bitni i drugi elementi ličnosti, rigidnost karaktera ili možda i temperamenta (mada ovo za temperament i nije sasvim dokazano, moj guess je da nema toliko veze, al ajd da pomenem) je takođe jedan kamen spoticanja, zatim senzibilitet te osećaj za druge - sve su to stvari koje se stiču i uče u interakciji sa ljudima (ne može s knjigama) i od tih ljudi zavise, što više to bolje. imam recimo ortaka koji je definitivno manje inteligentan od mene (napismeno imamo), al puno zabavniji jbga... ima bolji osećaj za ljude, ima više volje da ih osluškuje, zapaža reakcije, udubljuje se u njihova stanja, razmišlja o tome, jednom rečju konstantno driluje sebe nehotice u tom pravcu i normalno je da će biti zabavniji jer mene za to sve zabole uvo, ja se retko osvrćem na nekoga drugog sem sebe, jednostavno sam previše selfcentričan i nemotivisan da preveliku pažnju posvećujem drugima. a to nije dobar način da se postane zabavan.

peto - strah.
znači strah i iz njega derivirani kompleksi.
ili pak obrnuto.
ima ljudi koji su izuzetno zabavni pukim sagledavanjem i eksplicitnim opisivanjem svojih tegoba, stvari koje ih muče i slično...
to oni kojima ništa ne fali ne mogu.
ali to je samo JEDAN OD činilaca a da nije direktno proporcionalan inteligenciji ili da nije sama inteligencija.

jednom rečju mnogo je činilaca a samo jedan od njih je inteligencija.
neophodan je čelendž okoline koji će proizvesti reakciju, utoliko bolju što je jedinka inteligentnija ali sama inteligencija bez svih tih ostalih činilaca je neiskorišćeno slovo na papiru, nenaoštren nož, prazan pištolj.

vidiš, imitiranje je mnogo jaka stvar, neuke i neiskusne mož čak i da obmane u inteligenciju imitatora.
eto recimo ti si primer, načitao si se knjiga ideš ovuda i IMITIRAŠ ono što si pročitao uveren da si mnogo pametan a u stvari si ništa više od najobičnijeg play backa. koliko si u stvari inteligentan videćemo kad se prestaneš kriti iza ničea. mada ne verujem da inteligentni ljudi imaju potrebu da se kriju iza bilo čijih misli. u stvari ne da nemaju potrebu nego im je ispod časti da se kriju iza tuđih slovcadi. msm bar je meni tako. inteligentni žvaću usvojeno. ali prvo selektuju.

humor, pre svega, proistice iz maste (a masta je isto sto i inteligencija), a "socijalna interakcija" (tj. komunikacija, prevedno na normalan jezik) o kojoj ti pricas nam jednostavno pomaze da sto brze pokupimo ideje koje idu uz nas karakter (jer bi bez komunikacije morali sami da izmislimo sve te ideje).

to i pričam sve vreme bem te smotana! ne vredi čoveku ništa što je inteligentan ako ne komunicira s ljudima.
šta više, tad si još i veći smor od prosečnog glupandera koji je bar smešan pojavom.

mašta usput nije jednako inteligencija, i uopšte, toliko stvari em mešaš jedne s drugima em poistovećuješ jedne s desetima, misli su ti u totalnom haosu s pojmovima da stvarno nemam strpljenja da to klupko raspetljavam, samo ću reći da lupaš.

kapiranjem odnosa izmedju jedinki svog okruzenja lol. hoces reci FILOZOFIJOM i PSIHOLOGIJOM.

neću reći filozofijom i psihologijom, od raznih elebaka koji napamet uče tuđe misli i misle da time volšebno mutiraju u kakve vanserijske inteligencije, kao i od ovih što pročitaju u knjizi da to što neko voli sisu na ribi je posledica skraćenja perioda dojenja u bebskom uzrastu NEMA VEĆIH SMOROVA, dokazano.
jer šta ima gore, smornije i iritantnije od čoveka koji te juri sa raznim citatima i svaki tvoj postupak pokušava da ukalupi u ono što neko napiso da mora taj isti postupak da znači. ja kapiram da to i može biti istinito na kraju krajeva al kao što već rekoh, kopi pejst smora nikome nije zabavan, originalnost u digestiji naučenog je zabavna, al i to eventualno opet u zavisnosti kolko svetovnog je narator u stanju da unese u tumačenje. a tu se opet vraćamo na svakodnevno i samoinicijativno kapiranje odnosa između ljudi, senzibilitet.
a kad pomenuh ovo unošenje svetovnog u tumačenje - tu su čak oni sa nižom inteligencijom u prednosti da budu zabavni jer će neko ko sve to preozbiljno kapira i konta te poštuje imati kočnicu da karikira, dok će glupander napraviti sprdnju od toga već i zato što nekapira pola, a to je definitvno zabavnije. msm pod uslovom da nije baš totalni glupander. oću da velim da u tom slučaju onaj malo manje inteligentan je u prednosti.

izuzetno inteligentne osobe ne mogu da budu "socijalno disfunkcionalne". to moze samo po tvojoj retardiranoj definiciji inteligencije koja ne sluzi nicemu drugom osim da tesi "socijalno disfunkcionalne" osobe.

šta si ti sad ovde napisao dečak, gde si se zapetljao, da vidimo, uhvatio si se toga da pametnjakovići ne mogu da budu soc disfunkcionalni a poznato je da visoko inteligentni ljudi to zapravo najčešće i jesu, baš zbog toga što su toliko drugačiji od ostalih.
ako to jest nemaju snagu karaktera da prebrode gap. ali to je već neka druga priča i ima veze s drugim kvalitetima ličnosti, nećemo sad o tome da te još više jadnog ne zbunim.
kao primer su mnogi velikani iz povesti, poznati kao osobenjaci čudaci i slično.
i smorovi između ostalog.

dakle šta zaključujemo?
zaključujemo da inteligencija, ne samo što nije garant nečijoj zabavnosti, već je i sasvim ozbiljna pretnja i negativan uticaj ako je jaz između dotičnog pametnjakovića i ostalih prevelik, znači ako je prevelika. ili pak ako čovek nije dovoljno jak (tačnije rečeno motivisan, a retko je motivisan) da se potrudi da ga prebrodi, što je retkost.

toliko o tome.

Otkud to da pametni i veoma učeni ljudi bivaju smorni i takvima,ali i manje pametnima i učenima?
Nije li u igri sujeta koja stvara otpor i otklon od aktivnosti tih "genijalaca"...
(Napominjem da pamet ne smatram naročitom vrlinom,a glupost nekim grehom,naprotiv i pamet i
glupost imaju svoje prednosti,ali i mane...)

немају исте сфере интересовања...и заморно им је слушати, тешка је материја...за опуштање треба разонода, кловнови и сл.

da si žensko bio bi mi smor svakako al bi te natego svejedno, mog tukija ne zanima šta pričaš nego kolike sise imaš i kako pušiš

naravno da ne bih jer bih umesto reci koristila sise. samo sto si se ti ogranicio na "verbalnu zabavu" kao da sve ostale zabave nisu zabave. al valjda je po tebi zabava samo ako se smejes. sve ostalo nije zabava.

i svaka čast što si inteligentniji od mene, super je to, al ti svakako više zavidim na vidovitosti
jer kako drukčije si mogo da provališ da si inteligentniji? msm ne znaš me.

prvo, zato sto sam ja najinteligentnija osoba na svetu. drugo, zato sto tvoju veoma nisku inteligenciju izdaje svaka druga rec. eto kako.

ako te taj odgovor ne zadovoljava, sta mislis o ovome: kako znam da je Jelena Karleusa glupa? mislim, ja je ni ne znam!

a ako ti ni to nije dovoljno onda probaj ovaj odgovor: teorija. jer vidis, upravo je teorija ta koja nam omogucuje da predvidimo buducnost. ta "vidovitost" o kojoj ti pricas (i kojom si pokusao da ispadnes duhovit lol i uspeo, samo ne na nacin na koji si se nadao) jednostavno proizilazi iz teorije.

svi argumenti su nuzno "ad hominem" jer covek nije odvojen od svojih misli. medjutim, ono sto ti u stvari hoces da kazes je da koristim uvredljive reci te da iz toga sledi da sam besan. ali uvredljive reci su jednostavno moj stil. to ne znaci da sam ja besan! znaci samo da se zabavljam, isto kao dete kad se zabavlja seckajuci gliste. capisci?

i samo da ti pojasnim jos nesto: zivot je igra u kojoj je sve fer. dakle, samim tim sto postoje uvredljive reci one su fer. ko god se buni protiv njih radi to iz ressentiment-a, radi to jer zeli da POJEDNOSTAVI igru koja se zove zivot da bi mogao da se igra u njoj, na isti nacin kao sto brojne feministkinje, brojni fegeti, brojni nigeri, pokusavaju da oslobode svet od opresora i time ga pojednostave. ili to ili pokusava da smisli iluziju besnog, isfrustriranog protivnika da bi mogao lakse da ga savlada. ja, na drugu stranu, pokusavam da te zamislim kao opasnog protivnika, samo mi ne ide bem te glupog.

nemoj da se mučiš da pišeš paragrafe, čitao sam ničea kojim si izgleda oduševljen
ja nešto nisam bio, čovek je trećerazredan lik
znači kopi pejst me ne interesuje, već viđeno, već pročitano... ako imaš nešto svoje, možeš da izložiš... ako ne - bolje ćuti.
svi možemo da otvorimo knjigu i svi smo to radili, to je bar lako.
znači kopi pejst sačuvaj kao oružje za oduševljavanje nepismenih drugarčića sa pdfa tinejdžeri.

nisi bio odusevljen njime jer si ti glup. glupog coveka ne moze da odusevi neko ko je toliko inteligentan kao Nice. ovo sto si napisao u nastavku te samo jos vise izdaje.

jer vidis, citanje samo po sebi ne znaci nista ako covek ne kapira ono sto je procitao. a to je vrlo cesta pojava kod glupih ali i kod pametnih, jer je filozofija -- dobra filozofija -- tezak materijal (kao i sve sto je dobro na svetu.) svaka dobra knjiga mora da se procita VISE puta. ako se sve kapira odmah onda je to jednostavno losa knjiga. zato je kopi-pejst sasvim koristan jer on daje glupima (i pametnima) jos jednu sansu da pokusaju da shvate ono sto nisu shvatili. osim toga, kopi-pejst je znak postovanja jer time priznajes da se taj koga kopiras izrazio na mnogo bolji nacin nego sto ti mozes, dok je recimo prepricavanje znak nepostovanja jer time govoris da mozes da se izrazis bolje nego veliki covek (a osim toga, prepricavanje stvara efekat zvani gluvi telefon.) medjutim, ja nisam ni hteo da kopi-pejstujem Nicea a ne znam ni sta bih mogao da kopi-pejstujem lol.

razvija se sve naravno, sve ono čija uspešnost ispoljavanja direktno zavisi od podražavanja, imitiranja. u šta spada i zabavnost.
šta se ne razvija? ne razvija se gornja granica inteligencije koja je direktno zavisna od gena.

prvo da pojasnim poentu imitacije! imitacija -- tojest simulacija (iliti empatija, kako kazu psiholozi) -- je onaj mentalni proces koji nam omogucuje da razumemo sta drugi misle i osecaju. jer kad god citamo nekog, kad god slusamo nekog, kad god gledamo nekog, mi simuliramo njegove misli i njegova osecanja i na taj nacin pokusavamo da ga razumemo. i upravo se na taj nacin razmenjuju ideje! a posto razmena ideja ubrzava razvitak svih ljudskih osobina sledi da sve ljudske osobine zavise od simulacije -- tj. kako ti kazes -- imitacije. jesi skapirao? znaci nije samo humor taj koji zahteva imitaciju vec i druge osobine kao sto su naprimer filozofiranje.

a humor nije nista drugo nego smesan nacin razmisljanja (ili ponasanja) koji nastaje u trenutku izuzetne radosti (ili u trenutku gluposti, u slucaju smesnih glupih/smotanih ljudi) a koji kroz simulaciju izaziva smeh. za to je pre svega potrebna masta (tj. inteligencija).

drugo, ne razvija se sve istom vrstom socijalne interakcije gluperdo mala isprepadana, niti svaka soc interakcija razvija sve... jedan je vid socijalne interakcije sa knjigom gde si u stanju da ispoljiš genetski ugravirane predispozicije za inteligenciju personifikovano u razvoju deduktivnih veština, koje ti opet ne garantuju da ćeš ikome biti zabavan, opet u zavisnosti od knjiga.

ne garantuje jer nije svako ko cita i razume knjige inteligentan.

msm uzmi sebe za primer

ja jesam duhovit.

tako i inteligentni ljudi

ali ti ljudi nisu inteligentni.

i tu je ono što tebe u stvari boli... zato dječerac, knjigu bacaj iz šaka i mingluj se među ljudima, druži, i smuvaćeš nešto. buljeći u knjige i na silu zahtevajući da te neko smatra zabavnim ispašćeš samo poremećen i ništa više.

brate, ja sam i duhovit i yebac. ne znam sto se toliko trudis da dokazes suprotno kad nije tako.

eto recimo ti si primer, načitao si se knjiga ideš ovuda i IMITIRAŠ ono što si pročitao uveren da si mnogo pametan a u stvari si ništa više od najobičnijeg play backa. koliko si u stvari inteligentan videćemo kad se prestaneš kriti iza ničea. mada ne verujem da inteligentni ljudi imaju potrebu da se kriju iza bilo čijih misli. u stvari ne da nemaju potrebu nego im je ispod časti da se kriju iza tuđih slovcadi.

ja se nisam nacitao knjiga. ja ne citam knjige. ja MRZIM knjige. citanje zaglupljuje coveka jer se tim putem misli prirodne coveku zamenjuju tudjim mislima. evo recimo skoro sam uzeo da citam istoriju umetnosti autora H. W. Janson i prestao nakon prve stranice jer je lik odmah krenuo da hvali Pikasa i njegovo jebeno bik sedlo. zato svoje vreme najvise provodim RAZMISLJAJUCI. dakle, ja sam covek koji razmislja, susta suprotnost onoga sto ti velis. a to sto velicam Nicea, to radim iz postovanja, jer je jedini covek koji je prepoznao sve one moje misli koje sam imao pre nego sto sam poceo da ga citam! jedini covek koji se nadovezao na njih! jedini covek koji razmislja isto kao i ja! zato ga volim! i nemas pojma koliko ga volim! i njega i Aleksa Kjerkegora i Sopenhauera i Bodrijara!

MEDJUTIM, to NE ZNACI da je citanje generalno lose. kad ne bih citao onda bih opet bio debil jer bih onda vozio trotinet dok bi drugi jurili pored mene superbike-om! onda bih ponavljao sve one greske koje su drugi ljudi vekovima ranije pravili i zbog toga bi mi razvitak bio izuzetno spor. zato je ipak bitno citati, ali citati samo ono sto je u duhu coveka i citati samo onda kad covek zapne.

msm bar je meni tako.

ali ti nisi inteligentan lol.

mašta usput nije jednako inteligencija, i uopšte, toliko stvari em mešaš jedne s drugima em poistovećuješ jedne s desetima, misli su ti u totalnom haosu s pojmovima da stvarno nemam strpljenja da to klupko raspetljavam, samo ću reći da lupaš.

masta = inteligencija. jer sve sto imamo je iluzija a iluzija nastaje iz maste ("objektivan svet" je samo jedna iluzija, trenutno dominantna iluzija.) sahista je mastovit (ali ne svaki sahista.) programer je mastovit (ali ne svaki programer.) matematicar je mastovit (ali ne svaki matematicar.) filozof je mastovit (ali ne svaki filozof.) naucnik je.. ne ne, naucnik nije mastovit, naucnik je budala koja sedi u laboratoriji i smara se isprobavajuci sve moguce kombinacije dok ne naidje na jednu koja valja lol. zato naucnik nije inteligentan! niti malo. on je samo "inteligentan rob" koji sluzi demokratskom drustvu.

dalje, koncepte stvaraju ljudi. ja sam stvorio svoje i toliko sam ponosan na njih da mogu samouvereno da kazem da su to koncepti buducnosti, koncepti koje ce buduce generacije da koriste. tako da razumem zasto me ne kapiras. ti si se previse navikao da -- u tvojim recima -- kopi-pejstujes tudje koncepte. i gle cuda! -- ko je sad takozvani "imitator"?

to i pričam sve vreme bem te smotana! ne vredi čoveku ništa što je inteligentan ako ne komunicira s ljudima.

neko ko ne komunicira s drugim ljudima ocito nije inteligentan.

tu su čak oni sa nižom inteligencijom u prednosti da budu zabavni

ne kapiras jednu izuzetno bitnu stvar: "zabava" je relativna stvar (kao i sve na svetu, jelte.) glupi ljudi mogu svakako da budu duhoviti.. glupim ljudima lol. pogledaj samo kursadzije, koliko ljudi se iskreno kida od smeha na to sran ju.

poznato je da visoko inteligentni ljudi to zapravo najčešće i jesu, baš zbog toga što su toliko drugačiji od ostalih.

to ti propaganda puni usi. drugim recima, opet kopi-pejstujes. inteligentni ljudi NISU socijalno disfunkcionalni.

kao primer su mnogi velikani iz povesti

a naravno, oni su velikani jer su drugi rekli da su velikani! jer sveti gugl i sveta vikipedija tako nalazu, ne jer si TI SAM procenio da li su oni zaista bili inteligentni ili ne! e to je primer prave reakcije, pravog kopi-pejstovanja.

zabavni su ti jer si napaljena, ali to realno nije zabavnost već tvoja popala
vidiš, i ti si ko ovaj tingos juzer, mešaš pojmove zbog nejebice.

pa ima neka topla dragost : >>
pa ne znam ako se ikad otpallim (el bitno da je srecno a ne da mi je preselo?) onda cemo da vidimo

al jeste mene su otkacinjali, uglavnom cure, kad nadju dechka, onako krenu blago da me ignorisu, bez nekog inace razloga

prvo, zato sto sam ja najinteligentnija osoba na svetu. .

:hahaha: :hahaha1: :rotf: :cepanje:

resto pos ovog bisera nisam ni čito niti ću, ti si očigledno ne samo smarač nego poremećeni smarač :lol:

a to ko je glup, pa u svakom slučaju je neko ovde glup, sad, da li ti koji ne umeš da skapiraš da je moguće da neko bude pametan a smor ili ja koji to ne umem da ti objasnim toliko dobro da bi shvatio - ili pak obojica - svejedno je... tvrdnja da je zanimljivost obavezna odlika inteligencije je šošonski plitka te netačna i u tome te svakodnevica demantuje, ja ni ne moram. utoliko pre što ni neću jer si brate dosadan i gledanje farbe koja se suši mi interesantnije od priče s tobom. A i preporučujem ti da mi poveruješ, jer s obzirom na to koji si smarač imaćeš nadu da možda nisi baš toliko glup hahah

brate, ja ne bih pisao to na tvom mestu jer za par godina ce svi ucenjaci da kopaju moje postove na ovom forumu pa kad vide tebe kako se smejes jednom geniju mozes da zamislis koji ce to blam biti. i ne samo ucenjaci, vec i buduce generacije! kad bi samo bio svestan koliko je ovo ozbiljna stvar :lol:

Back