Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako budem imao sansu - necu se obrukati. Obecavam.
Pet dana nisam imao seksualne odnose a trenirao sam vrlo disciplinovano spremajuci se za okrsaj sa Pamelom.
Problem ce da nastupi ako se Pamela ne pojavi. Za sve ce onda da plati vjerovatno moja zena
ja sam very excited
Pet dana nisam imao seksualne odnose a trenirao sam vrlo disciplinovano spremajuci se za okrsaj sa Pamelom.
Problem ce da nastupi ako se Pamela ne pojavi. Za sve ce onda da plati vjerovatno moja zena
Holivudska starleta Pamela Anderson stigla je u ponedeljak posle podne u dvodnevnu posetu Crnoj Gori i odmah po dolasku pokazala je svoj najveći atribut - grudi!
Jutros ustajem i razmisljam nesto o BORATU.
Pada mi na pamet da i ja uzmem vrecu i da Pamelu strpam u nju.
Jes' da pusti brke, pa da ga prebije sestra sto su njegovi veci.
Bas me zanima da li si ovako duhoviit i u real life, ili si samo jos jedan od mnogobrojnih internet ratnika koji samo preko neta provociraju, a napolju su fini i dobri
maho shojo,a kad cemo da chitamo o tvojoj poseti CG
mmm?
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/73901/Pamela+Anderson+u+Crnoj+Gori.html
Tokom dvodnevnog boravka u Crnoj Gori zvezda serije "Čuvari plaže" , na svoj zahtev, obići će prirodne lepote Crne Gore, pre svega obalu, a domaćini su joj pripremili i krstarenje Jadranom na jahti "Dominator", dugačkoj 11 metara.
Crna Gora: Stigla Pamela!
Ponedeljak, 13. jul 2009. 22:03
Holivudska starleta Pamela Anderson stigla je u ponedeljak posle podne u dvodnevnu posetu Crnoj Gori i odmah po dolasku pokazala je svoj najveći atribut - grudi!
Po sletanju u Crnu Goru, Pamela je izašla iz aviona, obučena u crni komplet, i potom je skinula sako, ostajući u beloj majici na bratele.
Prvi zahtev koji je imala kada se smestila u hotel "Avala" u Budvi bila je - masaža, a zatim je poručila vegetarijanski obrok i to isključivo od hrane organskog porekla.
U hotelu su bile vanredne mere prethodnih dana, jer su se pripremali za dolazak čuvene gošće, ali im je laknulo kada su čuli da njeni zahtevi i nisu toliko specijalni.
"Prvi utisak je da je ona jedna vrlo jednostavna osoba", ushićeno je konstatovao direktor hotela "Avala".
(VIDEO)
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=140746
ako sada ne navalimo na crnogorsko more ne znam kada cemo.......
Pamela dođi i kod nas....eto ja preporučam Zadar pa onda mala turneja po za8iti dalamtinske zagore i qrsha ercegovine.... tamo se vole rukovati tako da stavljaju prst u minđu "ono kao iz poštovanja"