Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako budem imao sansu - necu se obrukati. Obecavam.
Pet dana nisam imao seksualne odnose a trenirao sam vrlo disciplinovano spremajuci se za okrsaj sa Pamelom.
Problem ce da nastupi ako se Pamela ne pojavi. Za sve ce onda da plati vjerovatno moja zena![]()

...treba nastojati da budes krojac svoje sudbine..

ja sam very excited
Pet dana nisam imao seksualne odnose a trenirao sam vrlo disciplinovano spremajuci se za okrsaj sa Pamelom.
Problem ce da nastupi ako se Pamela ne pojavi. Za sve ce onda da plati vjerovatno moja zena![]()
Holivudska starleta Pamela Anderson stigla je u ponedeljak posle podne u dvodnevnu posetu Crnoj Gori i odmah po dolasku pokazala je svoj najveći atribut - grudi!
Jutros ustajem i razmisljam nesto o BORATU.
Pada mi na pamet da i ja uzmem vrecu i da Pamelu strpam u nju.![]()

Jes' da pusti brke, pa da ga prebije sestra sto su njegovi veci.

Bas me zanima da li si ovako duhoviit i u real life, ili si samo jos jedan od mnogobrojnih internet ratnika koji samo preko neta provociraju, a napolju su fini i dobri![]()

........ajde bre paljba provalili su svi na forumu da jos nosis pelene 
maho shojo,a kad cemo da chitamo o tvojoj poseti CG
mmm?![]()

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/73901/Pamela+Anderson+u+Crnoj+Gori.html
Tokom dvodnevnog boravka u Crnoj Gori zvezda serije "Čuvari plaže" , na svoj zahtev, obići će prirodne lepote Crne Gore, pre svega obalu, a domaćini su joj pripremili i krstarenje Jadranom na jahti "Dominator", dugačkoj 11 metara.
Crna Gora: Stigla Pamela!
Ponedeljak, 13. jul 2009. 22:03
Holivudska starleta Pamela Anderson stigla je u ponedeljak posle podne u dvodnevnu posetu Crnoj Gori i odmah po dolasku pokazala je svoj najveći atribut - grudi!
Po sletanju u Crnu Goru, Pamela je izašla iz aviona, obučena u crni komplet, i potom je skinula sako, ostajući u beloj majici na bratele.
![]()
Prvi zahtev koji je imala kada se smestila u hotel "Avala" u Budvi bila je - masaža, a zatim je poručila vegetarijanski obrok i to isključivo od hrane organskog porekla.
U hotelu su bile vanredne mere prethodnih dana, jer su se pripremali za dolazak čuvene gošće, ali im je laknulo kada su čuli da njeni zahtevi i nisu toliko specijalni.
"Prvi utisak je da je ona jedna vrlo jednostavna osoba", ushićeno je konstatovao direktor hotela "Avala".
(VIDEO)
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=140746

najzad
i
cao.ako sada ne navalimo na crnogorsko more ne znam kada cemo.......

Pamela dođi i kod nas....eto ja preporučam Zadar pa onda mala turneja po za8iti dalamtinske zagore i qrsha ercegovine.... tamo se vole rukovati tako da stavljaju prst u minđu "ono kao iz poštovanja"![]()