Pamela Anderson stigla u zvaničnu i prijateljsku posetu Crnoj Gori

Simpaticna mala. A sad vidji sto je ljepotica:

tn_DSCF0004.jpg

old crnogorce,nije ovo neka radodajka vec andrijana lima(srpska snajka) a ti stavio neku pevaljku iz kolasina:hahaha::hahaha::hahaha:

Dobro ja rekoh za toga ELEKTRICARA.
E sada sam ubijedjen da imam sanse kod Pamele - definitivno.
Ljepsi sam, visociji, duzxi, pametniji, seksualno sposobniji, imam vise ideja od njega, govorim engleski imam crnogorski pasos.
Ako malo bolje pogledam bolji sam i od onog njenog bivseg... onog pjevaca.

A Sveto... Sveto platio svadbu sinu pisljivih 500.000 eura.
Ceca uzela 50.000 sto je vise nego simbolicno

Јел о теби писо ЈЈ Змај?

http://www.guskova.ru/q?a=t&doc=/~mladich/J_J_Zmaj/ciganin_hvali_svoga_konja

Ovo je fotomontaza,:think:

nije on mogao ni da pridje takvoj velicini i sigurnom investitoru u CG?!

Zbogom, Pamela
Blaža dao Pameli kitu

pami-v.jpg

Srpski roker Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža, zahvaljujući angažovanju našeg lista ostvario svoj najveći san - upoznao je svoj izvor nepresušne inspiracije, glumicu Pamelu Anderson. Istorijski susret plavokose seks bombe i srpskog muzičara dogodio se tačno deset godina otkako je pesma „Lepa si, Pamela“ objavljena.

Iako je bila vidno umorna, holivudska zvezda se oduševila kada joj je Blaža uručio kitu cveća, svoj CD i teglicu ajvara, zapostavivši u tom trenutku čak i dečka, električara Džejmija Padžeta, koji je sa strane posmatrao čitav događaj. Nakon što su se izljubili, starleta se Blaži potpisala i na poster na kome se njih dvoje nalaze u ljubavnom zanosu.
- O, pa to si ti - uzviknula je Pamela, prepoznavši fotomontažu na slici koju je svojevremeno napravila sa bivšim mužem Tomijem Lijem. On je ponosno klimao glavom dobacivši nam:
- Samo da me ne juri za autorska prava, maznuo sam fotku...

Posle još nekoliko minuta razgovora, Blaža je ispratio svoju muzu na let za London, uz njeno obećanje da će u avgustu sa decom doći ponovo u Crnu Goru i svratiti i do Srbije.
- Znao sam da ćemo se jednog dana upoznati i veliko hvala listu „Alo!“ što mi je ostvario najveću želju u životu. Noć pred susret imao sam „mokre snove“, sanjao sam kako s njom plivam u Pržnu, a inače, ženu sam pre neki dan poslao na more. U Prčanj... Jutros sam rano otišao na Dedinje da naberem cveće, a ajvar je pravljen od organski uzgajanih paprika. Zaboravio sam jedino da joj zapakujem odličnu pitu od sira koju mi je spremila majka - preneo nam je svoje prve utiske uzbuđeni Blaža i dodao da je za Pamelu spremio samo najbolje, pa joj je tako dao originalni, a ne piratski CD. Na pitanje koliko je puta poljubio seks bombu, rekao je da nije brojao, ali da je siguran da je bilo više puta nego što je ženu za mesec dana.
- Pamela je onakva kakvu sam očekivao: pristupačna, vesela, prava srpska snajka. Deluje mi domaćinski. Bili smo spontani, ko da se znamo sto godina. Vidim da voli visoke tipove ko što sam ja - zaključio je muzičar koji će uskoro snimiti rimejk spota „Lepa si, Pamela“ u kome će se pojaviti i kadrovi sa Aerodroma „Nikola Tesla“.

Pameli bi legla uloga četničkog jataka

Slavni srpski reditelj Emir Kusturica bio je zatečen izjavom koju je u intervjuu za „Alo!“ dala Pamela Anderson da bi volela da sarađuje sa njim.

- Počastvovan sam da jedna takva umetnica želi ulogu u mojim filmovima. Čim se ukaže povoljna prilika i budem imao lik koji bi odgovarao neobičnoj lepotici poput Pamele, očaran njenom lepotom, rado ću je pozvati da napravimo zajednički projekat - izjavio je za naš list slavni reditelj.
Ako je već tako, kakva rola bi joj najbolje pristajala?
- Pamela Anderson je romantičan lik i najbolje bi se snašla igrajući u rekonstrukciji „Rata i mira“ jer bi mogla izneti melanholičnu i tužnu stranu svoga karaktera. Nadam se da će, ako ovo pročita, odmah otići u teretanu. Ne sumnjam da bi joj legla i uloga četničkog jataka. Eto šanse da konačno napravim fuziju sa Holivudom.
S obzirom na to da ima iskustva kao čuvar plaže, da li bi se mogla snaći u novoj seriji „Čuvari Tare“, u ime trajnog mira sa Kremancima?
- O komšijama Kremancima sve najbolje. Lako bi se ona snašla kao čuvar Tare, još u nekom specijalno dizajniranom dekolteu, ali verovatno bi toliko dobar čuvar bila da bi je ovde prihvatili za boginju Tare. U mom olimpijskom selu, koje planiram da podelim našim olimpijcima, u svakoj oblasti našlo bi se nekoliko ari placa njoj za poklon jer Pamela ispunjava sve norme olimpizma.
Ko od srpskih glumaca bi joj najbolje legao kao partner?
- Neko ko je u dobroj formi. Nemam uvid ko može da izdrži u teretani sat i po. Nisam siguran za Mikija Manojlovića, on je više za intelektualne radove. Aleksandar Berček bi možda razglabao istorijske aspekte, a sad ne znam koliko bi ona bila spremna da bude izložena takvim izazovima. Za Vuka Kostića sigurno znam da bi je odmah pozvao u lov.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Legenda....

Back