PALO RUKOVANJE !!!

Poruka
23.131
Sreli se Nikolić i Tači u Vatikanu !!!

544261_10152656975555531_1620153921_n.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/604141-palo-rukovanje-sreli-se-nikolic-i-taci-u-vatikanu

Ko je ono rekao da sa teroristima i kriminalcima nema rukovanja ???

Не разумем, чему тема,
па сасвим је нормално у дипломацији да се персоне у рангу рукују и поздрављају, поготово ак долазе из сусједних и пријатељских држава?

Poredjenja radi - Kiparski predsednik i premijer se nikada nisu sreli i rukovali sa predstavnicima okupiranog dela Kipra.

A oni u EU....

Nisu pristali da Turcima daju drzavu za datum

- - - - - - - - - -

Sve zamisljam Baraka Obamu kako se rukuje sa onim .....kako se zvase.....Al Zavahirijem (ne znam da li je ubijen) ili Putina sa Samilom Basajevom!

to ne mozes da zamislis. to je nezamislivo

Poslednja izmena od moderatora:
sad će naprednjaci da trtljaju kako je hašiš tači prvi "ponizno" pružio ruku sa umilnim pogledom i ovaj zarad evrointegracija a i kako je čovek meka srca i "iz naroda" (samo ne znam kog) nije imao srca da odbije...

fotoshop sve napravi ja u to ne verujem.

Ma kakav fotoshop. I njegov oval ofis je to potvrdio.

Protokolarnom komunikacijom s Tačijem, predsednik Srbije iskazao je podršku pregovorima koje predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić vodi s predstavnikom privremenih institucija iz Prištine", rekla je Nikolićeva savetnica Stanislava Pak Stanković, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da Tači nije jedini s kim se Nikolić "protokolarno rukovao", već je to učinio i s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, predsednicima Čilea, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije i s premijerom Crne Gore.

Izdao kuma izdao Srbiju i udruzio se sa svapskim nacistima i siptarskim ubicama

- - - - - - - - - -

tomu briga za kosovo, briga ga za srbe na kosovu , njemu je bitna samo njegova beogradska fotelja

Sve za fotelju - fotelju ni za sta!

Ja se još i pitam kako može da drži ruku Tačija koja se kupala u Srpskoj krvi oduzimajući nevine i nemoćne živote civila.

Tomislav-Nikolic-Hasim-Taci.jpg

Nikolić: Ja se ne bih rukovao sa Tačijem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da mu je lider DS Boris Tadić najavio odlazak na Kroacija samit u Dubrovniku ali ne i nameru da se rukuje sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem i istakao da se on ne bi rukovao sa Tačijem

AL OVAJ DEO MI JE UBEDLJIVO NAJJACI :super:

Nikolić je novinarima posle razgovora sa patrijarhom Irinejom rekao da bi on Tadiću preporučio da se ne rukuje sa Tačijem budući da je reč o osobi koja se sumnjiči za veoma teška krivična dela. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
"To je neki njegov (Tadićev) lični potez, o tome sam danas razgovarao sa predstavnikom Stejt departmenta i rekao da ne znam šta je gospodin Tadić time želeo, izuzev da možda pokaže da je on pozvan a da ja tamo ne mogu. Međutim, ono što ja ne mogu izgleda da on može: ja ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li je ili nije", kazao je Nikolić.

:bljak: :bljak: :bljak:

OBRAZ = DJON . A i kad je to izdajnik pa imao obraz?

JEDNOM IZDAJNIK UVEK IZDAJNIK

Poslednja izmena:

Back