PALMA: Srbija je dobila more

i na tarabi tje da napishu srbija
Koje tarabe? Gde?

Ovde je zabranjeno Građanstvu da ogradi svoju okućnicu, da bi mogao svako nas krade, dok "eliti" je odobreno da dižu zidove oko kuće kao Muslimani, zidovi po 3 m visoki, struja u ogradi, alarm....

Jel znate šta znači kad Srbin digne tako visok zid oko kuće?

Znači da je dužan i Bogu i Narodu....

Izvinte, nemo se ljutite...

Poslednja izmena:
Да не читам целу тему, јел Палма онај болид што је слуш'о Бетовена уживо у царствујушћој Вијени?

Uptavo taj. Bolid (ljubitelj Betovena uzivo) je ispazario pogresnih 5 kilometara vamos a la plaja! :per:

Seks kao atrakcija za dame sa Zapada

Politika: Seks kao atrakcija za dame sa Zapada Politika
– Plaže Punte Kane, popularnog letovališta u Dominikanskoj Republici, oduvek su poznate kao utočište za muškarce koji rado plaćaju za trenutke zadovoljstva u zagrljaju zgodnih devojaka, ali poslednjih godina situacija se menja, piše dopisnik Tanjuga Uroš Piper.

Sve više usamljenih žena iz zapadne Evrope i Amerike pažnju i nežnost pronalazi na karipskim plažama, gde prostitucija čini jednu od najrazvijenijih turističkih usluga.
Zahvaljujući takozvanim sanki-pankijima – siromašnim crnoputim momcima izvajanih tela koji nude zabavu i užitak u intimnim trenucima – uobičajena slika u Dominikanskoj Republici sada je drugačija.

Seks-turizam je tako postao jedna od glavnih „turističkih ponuda” Punte Kane, karipskog raja, sa prijatnim domaćinima koji žive od prodaje cigara, ruma i bogatog noćnog života.

Među korisnicama usluga seks-turizma mogu se prepoznati žene najrazličitijih dobi, pa tako u plaćenoj intimnosti uživaju slobodne devojke, sredovečne gospođe, ali i dame koje su odavno zašle u sedmu ili osmu deceniju.

U knjizi „Romansa na putovanju”, autorka Žanet Belivo opisuje prirodu seksualnih avantura za kojima na tropskim ostrvima godišnje traga više od pola miliona žena.

„Žene odlaze da pronađu sebe, a onda upoznaju lako uočljive momke koji za malo novca nude svoje telo i pažnju. Ko bi mogao da odoli tako velikodušnoj ponudi?”, pita se autorka u svojoj knjizi.

Cene ovih usluga variraju između 20 i 150 dolara, a mnogi zavodnici dobijaju priliku za produženi poslovni angažman. Dugo druženje donosi im markiranu garderobu, skupe satove i druge poklone. Umešniji ljubavnici dobijaju i automobile, stanove, prilike za putovanje...

U nekim slučajevima dolazi i do brakova između mladih ljubavnika i bogatih dama. Kako kažu žitelji ovog mesta, uobičajeno je videti mladiće koji pod ruku vode žene koje im mogu biti bake.

„Najpre su ovakvi parovi izazivali čuđenje, pa i gađenje, a sada je to postalo prihvatljivo. More, sunce i plaža pozivaju da radite ono što vam je volja. Za nekoga je to kupovina ljubavi”, kaže vlasnik lokalnog bara na plaži koji svakodnevno svedoči o sklapanju ljubavnih poslovnih dogovora.

Dominikansku Republiku godišnje poseti oko 4,6 miliona turista, od kojih deo, pored želje da uživa u plažama i divnom vremenu, dolazi i zbog seks-turizma. Iako, naravno, prostitucija nije dozvoljena, lokalna policija uglavnom „žmuri” na ovakve pojave.

Zbog nedostatka državne kontrole, momci i devojke koji se u ovoj zemlji dobrovoljno bave najstarijim zanatom na svetu ostaju potpuno nezaštićeni.

_nobody_

Crnogorci kazu da je njihovo, a ne srpsko, kako mislis da ga vratis?

Опште је познато да имамо хегемонистичке претензије према Црној Гори. А како у Црној Гори има пуно Срба и пуно Цргногораца који говоре српским језиком и иду у Српску православну цркву (то су црногорци са кризом идентитета) то је чињеница да је у Црној Гори пета колона јака и да је само питање времена када ћемо заузети територију Црне Горе (укључујући и море).

Ja stvarno neznam o čemu često diskutuju, ja nisam 20 i kusur godina išao nigde na godišnji, nedaju mi nigde da mrdnem, pa čak ni iz kuće! Sve neki bogataši, kupuju ogromne firme, ostrva, države, a meni niko nevrača ono što mi dužni....

Deca rade, niko neplača, moram da intervenišim fizički, kao i mnogi roditelji....

Nevideh ni jedno delo ni tog Palme, ne osetih, a toliko je popularan, kao i mnogi...

Gledam moj grad u ruševinama, kuče i krovovi padaju, cela naselja uskoro če biti obične ruševine, naravno, osim određenog dela grada gde je elita.....

Jel, a u kojoj to zemlji živi Palma i pojedini?
.Lijen si da Guglaš pa ćeš rađa izjavit kako pričam gluposti.
http://istinomer.rs/bonus/podsticaj-za-radanje-na-jagodinski-nacin/
Doduše izgleda da to više ne funkcionira,ali bilo je.

Palma:
Svaki brak koji se sklopi na teritoriji Jagodine, a da je pri tom jedan od bračnih partnera stariji od 38 godina, taj grad će “nagradi” sa 3.000 evra. Ima tu, doduše, uslova koje novopečeni mladenci moraju da ispune da bi zaslužili tu sumu – da ostanu u braku najmanje pet godina i da se u tom braku rode deca.

Ne lipsi magare do zelene trave! :hahaha: :rotf:

_nobody_

Господин Палма је показао како се награђује вредни народ.

Palma vodi 700 ljudi u Paraliju, najviše poljoprivrednika

jgEk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVdRN01EQV8vYjI3NjkxOGNkNjA2OGE1NjUzM2NkOTFjYTAzODFiYzIuanBnkZMCzQLkAIEAAQ
FOTO: PROMO
- Grad Jagodina već 10 godina organizuje odlazak tako velkih grupa u više zemalja. Sada od 26. do 31. avgusta vodimo 700 ljudi u Paraliju, a među njima najviše ima poljoprivrednika. Cilj je da naši poljoprivrednici vide kako rade njihove kolege u jednoj državi članici Evropske unije. Pčelari će takođe obići nekoliko malo većih pčelara na teritoriji regije Pierija u Grčkoj. U delegaciji su i dobrovoljni davaoci krvi. Obezbedili smo i donatore za kompletan trošak kao i za sva putovanja do dosada koja organizuje Grad Jagodina. Imaćemo i nekoliko političkih sastanaka sa predstavnicima Vlade Grčke čije je sedište u Solunu. Poznato je da je Grčka prijateljska država Srbiji i da podržava Srbiju na evropskom putu - rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- Želim da vas informišem da poljoprivrednici na teritoriji Jagodine ne plaćaju porez na poljoprivredno zemljište preko 10 godina, da imaju besplatne tezge na pijaci i da imaju odlične uslove u prostoriji za prodaju sira i mlečnih proizvoda na pijaci u Jagodini - kazao je Marković.
Pored njiva u Jagodini toaleti i tuševi, a do svake njive kolima

- Pre mesec dana počeli smo da nasipamo kamenom puteve pored njiva na teritoriji grada Jagodine, što nije slučaju ne samo u Srbiji, da se tako nešto radi kamenom i doneli smo odluku i da postavimo toalete pored njiva i ne samo toalete nego ćemo imati i letnja kupatila sa tuševima. To smo naručili i to nije veliki iznos za ovaj grad. Pričaju mi ljudi u selima gde smo završili takve puteve da do njiva dolaze mercedesom, audijem, golfom..., što nije slučaj u nekim gradovima i opštinama gde se do njive ne može ni traktorom. Za dve godine ćemo nasipati kamenom sve puteve do njiva na teritoriji grada Jagodine, a neke ćemo i asfaltirati i to one puteve koji su nafrekventniji - izjavio je Marković.
Uskoro u Jagodini kulturna manifestacija koju će posetiti 100.000 ljudi za tri dana
- Iznad već postojećih tribina na Letnjoj sceni u izletištu "Potok" u Jagodini napravićemo novu betonsku tribinu i samo ta nova tribina moći će da primi između 1.200 i 1.500 ljudi. Izgledaće kao orgomna tribina na nekom stadionu i time ćemo dobiti dva efekta. Prvi je da ćemo povećati kapacitet za publiku, a drugi je da ćemo moći da održavamo kulturne manifestacije i u slučaju kiše i lošeg vremena, jer će donja tribina sada biti pokrivena. Promenićemo i vizuelni izgled sadašnje bine. Pravimo i jedno iznenađenje za naš grad. Neću o tome još, ali nadam se da ćete imati zvaničnu informaciju za jedno 20 dana. Krenućemo sa jednom manifestacijom koja je popularna u celom svetu. Lokacija će biti u turističkom kompleksu Jagodine i siguran sam da će na tu manifestaciju, u naš grad doći 100.000 ljudi za tri dana - rekao je Dragan Markvić Palma.

Marković je rekao da će sutra, 22. 08, biti održan tradicionalni prijem građana.
- To je tradicija zato što deca polaze u školu i mi hoćemo da ono što smo uštedeli damo roditeljima koji su slabijeg ekonomskog stanja, a čija deca polaze u školu. Lokalna samouprava mora da vodi računa o svakoj porodici, da pomogne onima koji nemaju i koji su bolesni i ne rade. Želim i da se zahvalim koalicionim partnerima, predsedniku Gradskog odbora SPS u Jagodini i načelniku Pomoravskog okruga Goranu Milosavljeviću i predsedniku Gradskog odbora SNS u Jagodini Nikoli Radosavljeviću. Sve što radimo u ovom gradu mi se dogovaramo i zajedničlki donosimo odluke u interesu građana i ja sam im na tome zahvalan - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Ne preteruj.Koka kolica od 0,33 u grčkom kafiću je 1,8-2,5 ojra, tursku kafu ne traži u Grčkoj jer ti šlajmara u istu ne gine,sa druge strane ako tražiš grčku kafu dobićeš je za oko 2€, a burek ne jedi u Grčkoj jer je odvratan. Drži se giros pite za 2-2,3 ojra. Cene su ti sa Lefkade apdejtovane pre dva dana koja i ne spada baš u socijalno odmaralište.

Ja sam se navukao na Jonsko more sada mi Paralija deluje kao ada ciganlija,tako da treba da prodamo to i odmah uzeti par hektara na Lefkadi,Krfu ili Kefaloniji :whistling:

I odmah zabraniti Englezima pristup,pod pretnjom oružjem ako treba :rtfm:
dobra je Paralia, a i Olimpik Bič....najbliža mesta...a i cene su pristupačne, Srba, Makedonaca i Bugara koliko hoćeš

Back