PALMA: Srbija je dobila more

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
17/08/2013 - 00:17 PALMA:
Srbija je dobila more

http://www.telegraf.rs/vesti/806407-palma-srbija-je-dobila-more

Grčki gradovi Hrisopuli i Katerini poklonili su Jagodini najmanje pet hektara obale na Egejskom moru. Dragan Marković Palma rekao je da je to sada srpska zemlja i da su tu poboli našu zastavu u pesak

Jagodina će od Grčkih gradova Hrisopuli i Katerini dobiti na poklon najmanje pet hektara obale na Egejskom moru, rečeno je u petak uveče na sastanku u turističkom mestu Paralija, na kome su Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodina i gradonačelnici Hrisopulija Savas Mihalidis i Katerini Savas Hionidisa saopštili detalje razgovora.

- Vidite li ovo, ovde je Keramoti, preko puta je ostvro Tasos i to je Srpska zemlja. Tu smo poboli zastavu Srbije u pesak. Drago mi je što je Hrisopuli ekonomski napredan grad- sav ushićen Marković je saopštio na sastanku čitajući podatke sa karte urbanističkog projekta uređenja površine koju je Jagodina dobila na poklon od Hrisopulija.

- Nismo zaboravili našu obavezu da deo obale poklonimo Jagodini. Cilj je da dovodemo Srbe na našu obalu i da oni budu naši domaćini, a ne naši gosti. Doneli smo projekat za hotel od 300 osoba uz pun sportski sadržaju u vidu terena za fudbal, tenis, košarku i ostale sportove, kao i uređeni zeleni pojas oko tog objekta. Sve se to nalazi na obali mora, preko puta ostrva Tasos! – rekao je gradonačelnik Hrisopulija Savas Mihalidis.

Gradonačelnik Katerini Savas Hionidis je ponovio da će i taj grad prihvatiti poziv za bratimljenje sa Jagodinom i da će na poklon dati više od pola hektara obale Egejskog mora na potezu Paralija-Olimpik Bič.

Moram da priznam da mi drago sto cu od 2014. moci da letujem na ProSerBskom Jagodinskom moru. Jeste da ce koka-kolica (ona od 025l, staklenka) biti 5 ojra u kaficu, turska kafica 5 ojra, burek sa sirom 7 ojra, ali cik, ko ce moci da se poFali da ide na ProSerbsko more?! :mrgreen:

_nobody_

Можемо ми да се ругамо Палми-Бетовену колико год хоћемо - АЛИ ОН ЈЕ БАР НЕШТО ДОБРО УРАДИО ЗА СВОЈЕ СУГРАЂАНЕ ЗА РАЗЛИКУ ОД ОСТАЛИХ ЛОПУРДИ И ХОХШТАПЛЕРА........

Ел Гуна је моја, Гугл Ерт је мајка.

10719769-hotel-el-gouna.jpg

Nije lose, nije lose, samo sto je za to trebalo pitati pokojnog Tita, kada je farbao Nasera i Nehrua... Onomad, 1961ve! :mrgreen:

_nobody_

Можемо ми да се ругамо Палми-Бетовену колико год хоћемо - АЛИ ОН ЈЕ БАР НЕШТО ДОБРО УРАДИО ЗА СВОЈЕ СУГРАЂАНЕ ЗА РАЗЛИКУ ОД ОСТАЛИХ ЛОПУРДИ И ХОХШТАПЛЕРА........
Његови саборци на власти у другим општинама ништа не чине да помогну народу оно што Палма ради.

Moram da priznam da mi drago sto cu od 2014. moci da letujem na ProSerBskom Jagodinskom moru. Jeste da ce koka-kolica (ona od 025l, staklenka) biti 5 ojra u kaficu, turska kafica 5 ojra, burek sa sirom 7 ojra, ali cik, ko ce moci da se poFali da ide na ProSerbsko more?! :mrgreen:

_nobody_

Ne preteruj.Koka kolica od 0,33 u grčkom kafiću je 1,8-2,5 ojra, tursku kafu ne traži u Grčkoj jer ti šlajmara u istu ne gine,sa druge strane ako tražiš grčku kafu dobićeš je za oko 2€, a burek ne jedi u Grčkoj jer je odvratan. Drži se giros pite za 2-2,3 ojra. Cene su ti sa Lefkade apdejtovane pre dva dana koja i ne spada baš u socijalno odmaralište.

Ja sam se navukao na Jonsko more sada mi Paralija deluje kao ada ciganlija,tako da treba da prodamo to i odmah uzeti par hektara na Lefkadi,Krfu ili Kefaloniji :whistling:

I odmah zabraniti Englezima pristup,pod pretnjom oružjem ako treba :rtfm:

Daje pare za nove potomke
Ja stvarno neznam o čemu često diskutuju, ja nisam 20 i kusur godina išao nigde na godišnji, nedaju mi nigde da mrdnem, pa čak ni iz kuće! Sve neki bogataši, kupuju ogromne firme, ostrva, države, a meni niko nevrača ono što mi dužni....

Deca rade, niko neplača, moram da intervenišim fizički, kao i mnogi roditelji....

Nevideh ni jedno delo ni tog Palme, ne osetih, a toliko je popularan, kao i mnogi...

Gledam moj grad u ruševinama, kuče i krovovi padaju, cela naselja uskoro če biti obične ruševine, naravno, osim određenog dela grada gde je elita.....

Jel, a u kojoj to zemlji živi Palma i pojedini?

Poslednja izmena:

Back