Palma: Loša ponuda !

Није исто.

Овде се отвара простор за исмевање напредњака, на мојој теми простор за анализу спољнополитичке оријентације једне утицајне политичке организације.

Ne zezaj... Ako neko hoce i na tvojoj temi moze da ih ismeva... Sustina je ista... Masa tema govore o istoj stvari... A nista se ne postize... Ja ako imam lose misljenje o naprednjacima, ja cu i ovde da ga napisem... A onda cu da odem i na tvoju temu i da ponovim isto... Postaje besmisleno... Opet, kazem samo svoje misljenje... Cim vam modovi to dozvoljavaju, verovatno je njima to smisleno...

Ne zezaj... Ako neko hoce i na tvojoj temi moze da ih ismeva... Sustina je ista... Masa tema govore o istoj stvari... A nista se ne postize... Ja ako imam lose misljenje o naprednjacima, ja cu i ovde da ga napisem... A onda cu da odem i na tvoju temu i da ponovim isto... Postaje besmisleno... Opet, kazem samo svoje misljenje... Cim vam modovi to dozvoljavaju, verovatno je njima to smisleno...

Реално, читава политика на крстарици је заслужила 10 тема. Па временом једна замре, једна се отвори. Овако, ценим да је Вучићева изјава у којој први пут помиње евроатлантске (значи не само европске) интеграције у каквом-таквом позитивном контексту за СНС, а потом наглашава приоритете - сарадња са Америком, Истоком и улазак ЕУ, ипак важнија од једне Бетовенове изјаве о локалу, какве читамо сваки дан или 15 тема о нередима у Техерану.

Међутим што кажеш, кад већ модови дозвољавају...

Реално, читава политика на крстарици је заслужила 10 тема. Па временом једна замре, једна се отвори. Овако, ценим да је Вучићева изјава у којој први пут помиње евроатлантске (значи не само европске) интеграције у каквом-таквом позитивном контексту за СНС, а потом наглашава приоритете - сарадња са Америком, Истоком и улазак ЕУ, ипак важнија од једне Бетовенове изјаве о локалу, какве читамо сваки дан или 15 тема о нередима у Техерану.

Међутим што кажеш, кад већ модови дозвољавају...

To o Teheranu nisam ni otvarao... Totalno mi je nezanimljivo...

"Debele svinje tipa Dačića i Markovića", kakvi su da su, bolji su od radikala, pa bolje da se oni pitaju. Dačić se dobro pokazuje na mjestu ministra unutrašnjih poslova, a o Palmi i Jagodini da ne pričam, sve se zna, taj čovjek je zaista dosta uradio. A ti si se našao da govoriš kakav je Maksim 3 i u šta ulazi... Pa ovaj tvoj post na koji ja upravo odgovaram o tebi dovoljno govori
Како ни велики део Србије не зна, сасвим разумем што ти из Црне Горе ниси упућен. Лова којом се финансира то што се ради по Јагодини долази из извора који никако нису намењени за то, и тако би и ти и ја и моја покојна баба могли бити добротвори. Једино што морам да признам је то да за разлику од неких других, Палма није сву лову стрпао у џеп, већ је, из дискутабилних побуда и уложио нешто у свој град...

Ко Палмици обећа Жирафицу
Можда с'њим оснује ''заједницу''
Жирафица је њему драга,
та ''животињица'' дугог врата
..............................

Види .... Та "жирафица" је само једна метафора .... Палмина жирафа је у Јагодини, али врат јој досеже до Београда ... :hahaha:

Taman se "grobar" i "mackar" juce dogovorise i jos se samo cekao pristanak koalicije oko SPS,kada ono danas opet Palma ono radi ,pa dupe pomera...dogovorise ova dvojica dokonjaka neke navodne principe,zaostrise razanj,pa da proslave kod "grobara" u Bajcetini ili kod "mackara" u Belnovici formiranje vlasti u Zemunu i Vozdovcu,kada ono ispade bik jos uvek u stali....:per::hahaha::hahaha::hahaha1:

Palma: Loša ponuda

[-.
.

Ahahahha:hahaha::hahaha::hahaha:

Ću mu nabavim Bethovena za na uvce za ovo, svega mi...:rotf:

Maksime, desetka za temu...častim za ovo:ok::klap::hvala:

Како ни велики део Србије не зна, сасвим разумем што ти из Црне Горе ниси упућен. Лова којом се финансира то што се ради по Јагодини долази из извора који никако нису намењени за то, и тако би и ти и ја и моја покојна баба могли бити добротвори. Једино што морам да признам је то да за разлику од неких других, Палма није сву лову стрпао у џеп, већ је, из дискутабилних побуда и уложио нешто у свој град...

Vjerujem da je tako, ali bez obzira na to, makar se radi. U svakom slučaju, bolji je od ovih koji iz svih izvora trpaju u džep.

Само имбецил калибра Maksim 3 може поред свега лошег што се догађа да овако хистерично уз гомилу идиотских смајлија да представи као нечији "тријумф" то што у неким општинама неко неће склопити власт,а други хоће

Свако нормалан би се забринуо што су дебеле свиње типа дачића и марковића "питају" и што од њих зависи било каква власт. Свако иоле паметан осим Maksim 3 који улази у врх избора за нај-будалу крстарице у иначе оштрој конкуренцији

He..he..ne moze svako biti toliko "inteligentan" kao dupelizac primitivnog,polupismenog mamlaza iz sela Bajacetina pored Kragujevca (za neupucene,to je jedno 15 km udaljeno selence...obicna vukojebina)...kako se kaze,kakav vodja,takvi i sledbenici...isti racku ,drugo pakovanje....:mrgreen::mrgreen:

Palma im je jos jednom ocitao oce nas,jer kakve veze ima asvaltiranje ulica po Zemunu i ulasku Srbije u NATO...:think::thumbdown:...jos jednom je napravio majmune od njih,sto izgleda i nije mnogo tesko....:klap:

Covek koji je od uboge varosice napravio pristojan gradic,covek koji je dovuko toliko stranih investicija i covek za kojeg gradjani Jagodine glasaju u ogromnoj vecini,zasluzuje svaki respekt..evo bas juce citam, stize jos jedna strana investicija ove godine u Jagodinu....:klap:

Back