Palma: Ili DS ili novi izbori

„Palma ide u Vladu sa DS, jer su mu oni ponudili vise, a ne tako davno, u decu mi se kleo da neće sa Tadicem u Vladu” rekao je Velimir ilici i dodao (na pitanje novinara šta DS nudi Palmi):
„Sve se kupuje, trguje se. Kad lider jedne strane na sastanku kaže: ”Ovi nam nude vise„ pa gde je tu obraz, moral, dostojanstvo? To znači da su Palmi zbog racunice i vecine, draži fashisti budeale i idioti”

Novinar: Dugogodisnji ste prijatelj sa Palmom, da li vas je razocarao ovim stavom?

„Ne, ja sam bio prijatelj sa onim Palmom, gradonacelnikom Jagodine. Ovo sada je svetski polliticar, covek od koga sve zavisi. Markovic je sada važan covek od koga zavisi sudbina zemlje, zovu ga sveski mocnici, čak i Bush i PUtin, nije to mala stvar”

to samo pokazuje kakav je mentalni sklop coveka kao sto je palma. za takve bolje da su ti neprijatelji nego saveznici.

Velja, od reči, daj nemoj zasmejavati.A što se tiče te norme, to ne da nema veze s istinom, nego ni s mozgom, ali, ako te veseli, nastavi o tom da gudiš, ja nemam nameru više da gubim vreme demantujući gluposti.

pa velja za razliku od palme ono sto je pricao pre izbora prica i sad.

i za razliku od tadica koji je vodio kampanju na sprecavanju povratka u 90te a sad ivici dacicu nudi premijersko mesto :lol: :rotf:

pa koliki retard moras biti da podrzavas tako nesto :)

pa meni kad bi radikali rekli moramo sa DS-om ja bi ih tako pljunuo u facu i nikad im ne bih vise u zivotu dao svoj glas.

a vi sta god tadic da uradi vi i dalje nalazite reci opravdanja za te gluposti i vratolomije.

to pokazuje samo da ste vi ljudi bez ikakvog stava i principa u zivotu i da vam je jedini princip koji vas vodi kroz zivot vase DEBELO CREVO

„Palma ide u Vladu sa DS, jer su mu oni ponudili vise, a ne tako davno, u decu mi se kleo da neće sa Tadicem u Vladu” rekao je Velimir ilici i dodao (na pitanje novinara šta DS nudi Palmi):
„Sve se kupuje, trguje se. Kad lider jedne strane na sastanku kaže: ”Ovi nam nude vise„ pa gde je tu obraz, moral, dostojanstvo? To znači da su Palmi zbog racunice i vecine, draži fashisti budeale i idioti”

Novinar: Dugogodisnji ste prijatelj sa Palmom, da li vas je razocarao ovim stavom?

„Ne, ja sam bio prijatelj sa onim Palmom, gradonacelnikom Jagodine. Ovo sada je svetski polliticar, covek od koga sve zavisi. Markovic je sada važan covek od koga zavisi sudbina zemlje, zovu ga sveski mocnici, čak i Bush i PUtin, nije to mala stvar”

vidish da mu nisu drazi fashisti, budale i idioti :D
lepo vas je sve iskeshiro

pa velja za razliku od palme ono sto je pricao pre izbora prica i sad.
Dobro, sad, u poslednje vreme, ali taj velja je, bre, bio 5. oktobra buldožerom skidao onog zlotvora zlobodana, a vidi u šta se danas pretvorio. Ja to ponekad ne mogu drukčije da objasnim sem onim, da mu je alkohol popio mozak, ili je prolupao, kao Koštunjavi.

i za razliku od tadica koji je vodio kampanju na sprecavanju povratka u 90te a sad ivici dacicu nudi premijersko mesto :lol: :rotf:

Lično ne podržavam, iskreno - gadi mi se, ali, istovremeno prihvatam - političku realnost.

pa meni kad bi radikali rekli moramo sa DS-om ja bi ih tako pljunuo u facu i nikad im ne bih vise u zivotu dao svoj glas.
A sva druge zla im opraštaš? :rolleyes:

a vi sta god tadic da uradi vi i dalje nalazite reci opravdanja za te gluposti i vratolomije.
U nekim slučajevima ne nalazim opravdanja ni za mnogo važnije mi i bliže osobe u životu nego što je to neki Tadić. A nije to opravdanje, samo objašnjenje, ako shvataš razliku između te dve stvari. :roll:

to pokazuje samo da ste vi ljudi bez ikakvog stava i principa u zivotu i da vam je jedini princip koji vas vodi kroz zivot vase DEBELO CREVO
Ovo je već ništa drugo do uvreda, al' 'ako ti je tako lakše da preživiš što tvoji idoli po ko zna koji već put neće dobiti vlast, nek ti je, tebi je na savest. :mrgreen:

Dulić zakazuje sednicu
6. jun 2008. | 14:08 | Izvor: B92
Beograd -- Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić zakazaće danas konstitutivnu sednicu novog saziva parlamenta za sledeću nedelju, saznaje B92 u Skupštini Srbije.

Oliver Dulić (Beta)
Dulić će zakazati konstitutivnu sednicu nakon telefonskih konsultacija sa predstavnicima izbornih lista koje su dobile mandate na izborima 11. maja. Kako saznaje B92, konsultacije predsednika parlamenta sa strankama su u toku.

Zakon obavezuje predsednika Skupštine da danas zakaže sednicu, pošto je RIK juče usvojio izveštaj o sprovedenim izborima.

Rok za konstituisanje novog parlamenta ističe 19. juna. Da bi novi saziv bio konstituisan, potrebno je da se verifikuje dve trećine mandata. Konstitutivnoj sednici predsedavaće najstariji poslanik – Jovan Krkobabić iz PUPS-a, a pomagaće mu četiri najmlađa poslanika.

:lol::lol: Hehe, Velja selja... Kakav lik. Sve mi se čini da je njemu pomalo krivo što nije na Palminom mestu, nego se zavetovao onoj nesreći od Koštunice. A i to će da potraje.... ihaj, živi bili pa videli, kako će brzo da pukne tikva. Nema vlasti, nema love, ode Velja tamo gde ima.:D

Devedesetih godina je Vašington bio protiv crveno-crne vlade u Beogradu, i to je bio uzrok dobrog dela naših nevolja: sankcije koje je 1992. uveo Džordž Buš, zatim Nato bombardovanje 1999, itd.
Danas međutim je Vašington za aranžman DS-SPS, to je velika razlika. Danas je SRS ono što je bio SPS onda.

Ako pretpostavimo da postoji osoba XYZ koja nema nikakvih drugih principa osim striktno sebičnih, ja i dalje ne vidim kakve to veze s tobom ima. Ti si uvek slobodan da se žrtvuješ za više ciljeve, niko te ne sprečava.

Izgleda da je problem u tome što bi ti da žrtvuješ DRUGE za svoje ciljeve.
A otpor tome više nije sebičnost već samoodbrana

Devedesetih godina je Vašington bio protiv crveno-crne vlade u Beogradu, i to je bio uzrok dobrog dela naših nevolja: sankcije koje je 1992. uveo Džordž Buš, zatim Nato bombardovanje 1999, itd.
Danas međutim je Vašington za aranžman DS-SPS, to je velika razlika. Danas je SRS ono što je bio SPS onda.

tacno tako,danas su SRS i DSS-NS ono sto je SPS bio 90-tih,a i svi znamo da je Dacic u SPS-u 90-tih bio samo obican portparol i nije se pitao ni oko cega,a i da kazem da nije tacno da ce Dacic da bude novi premijer,to sto pisu novine su obicne gluposti!

.......u tom slucaju , popunu mesta poslanika kojem je aktivirana ostavka vrsi ista partija iz koje je doticni poslanik.....dakle , opet poslanik JS...........

......Palma i ne mora da formira koaliciju sa ZES.....dovoljno je da ne udje u koaliciju sa radikalima, i oni nemaju vecinu.......novi izbori, kako sto je i rekao........

Ajde sto si pravno nepismen, nije greda.......ali sto si i prirodno glup, to je vec problem.
A sto svojom gluposcju mases kao zastavom, i ponosis se njome , to je vec ozbiljan problem........:think:

ajde nazad u osnovnu...izgleda da i za klozet majstora treba vise skole nego sto je ti imas.....:rtfm:

Back