Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Znaci Arkanovac i Tadic u alijansi![]()
Често умеш да с мало речи кажеш много...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci Arkanovac i Tadic u alijansi![]()
Šta sam rekla malopre na drugoj temi: ovo samo govori, ne o Palmi, nego o radikalima, kakvi su demagozi i štetočine, kad pljuju po čoveku samo zato što neće s njima, i što je, uostalom, onako "zdravoseljački" - realan i normalan, shvata da bez ulaska u EU za Srbiju nema ništa od šanse za poboljšanja.

a zamisli kako je u mom gradu cist vazduh ovde demokrate NIKAD NISU BILI VLAST
vidi se da smo prava srbija![]()

Naravno da je cist vazduh kada nemate ni jednu fabriku ,,,sedite i pijete pivdzanu iz dvolitarki ispred prodavnice..........prava srbija![]()

Moze moze, gljivica se obezbedio
http://www.nspm.org.yu/koment_2007/2008_ksporazum1.htm
Član 10.
Član 14.
.......u tom slucaju , popunu mesta poslanika kojem je aktivirana ostavka vrsi ista partija iz koje je doticni poslanik.....dakle , opet poslanik JS...........(...)
Podnosilac Koalicione izborne liste može aktivirati blanko ostavke narodnih poslanika sa Koalicione izborne liste i bez saglasnosti koalicionih partnera u slučaju kršenja člana 14. ovog sporazuma. Ostavke ne može aktivrati kada je prekršen član 13. stav 2. ovog sporazuma.
Stranke potpisnice ovog koalicionog sporazuma se obavezuju da neće formirati poslaničke klubove i parlamentarnu većinu sa drugim strankama ukoliko u tome ne učestvuje SPS.

pa nemamo fabrike jer su sve demokrate rasprodale i upropastile
nekad smo imali![]()

Pa kako sad........malocas si napisao da je kod vas cist vazduh jer nikada demokrate nisu vladale..........Jerry, saberi se, udahni.......ugasi komp....otvori prozor .....baci komp u picku lepu materinu.......i skoci za njim.....![]()
. da nije ne bi vi sto zivite i rastete u smogu dolazili na po 7 dana oporavka godisnje kod nas na kopaonik 
Joj al` si se ti zbunila
Bitno da Tadic & CO nisu demagozi kad velicaju SPS .. naprasno, odjednom
Bas je lepo citati i slusati gomile "umnih" izjava ljudi zarazenih zuticom. Prosto se covek pita do koje mere moze da ide mrznja (demokratska, naravno), slepilo (demokratsko, naravno), neznanje (demokratsko, naravno) i ispiranje mozga (demokratsko, naravno)...
Ma da si ti meni ziva i zdrava 125 godina....
p.s. kako cete svi da placete ako vam DS bude vlast jos 4 godine. Srecom za tako nesto su male sanse. Nesrecom, vece su sanse za gradjanski sukob...

.......u tom slucaju , popunu mesta poslanika kojem je aktivirana ostavka vrsi ista partija iz koje je doticni poslanik.....dakle , opet poslanik JS...........
.
......Palma i ne mora da formira koaliciju sa ZES.....dovoljno je da ne udje u koaliciju sa radikalima, i oni nemaju vecinu.......novi izbori, kako sto je i rekao........

E tebe bih prvo voleo da vidim kroz svoj nišan.................![]()
cist je vazduh u politickom smislu a ti pricas o hemijskom .
kako god da okrenes kod nas je zdrav zivot. da nije ne bi vi sto zivite i rastete u smogu dolazili na po 7 dana oporavka godisnje kod nas na kopaonik
![]()

Kroz nisan tvoje puskice na vodu, pretpostavljam![]()

.......yebote , cime vas hrane???......kakvim otrovima, pa ste toliko rerardirani??......." dok se ne smene svi poslanici JS"......
A kada ih ponestane, onda .......sta??![]()
sabane, onda ce ga zameniti neko drugi sa poslanicke liste SPS-PUPS-JS, kome nece padati na pamet takve gluposti kao sto su saradnja za zutim mafijasima.

Kaže Palma Srbiji: "Ili sa Demokratskom strankom ili novi izbori!!!". Inače, mi Srbi, iako smo stari majstori za sve vrste podela, ovaj put smo nadjebali sami sebe. Po svemu sudeći, rezultat u Skupštini je 125:125, i od ovog savršenstva raspolućenosti države i naroda zaista nema dalje. Vrh, brate. Ali, pitam se i zašto zakonodavac (poznajući nas kakvi smo) nije predvideo da Parlament ima 251 poslanika. Na njih toliko, jednog više niko ne bi ni osetio, a rezultati takvog zakonskog rešenja bi u ovakvoj situaciji bili spasonosni.
Na kraju, moram malo i da se zlobno poradujem. Propadoše radikalima & co. lepa ministarska i ostala unosna mesta. A, sve su već podelili. Jorgovanki pare, Krasiću pravda ili policija, Deliću vojska. Sigurno bi se dobro uhlebljenje našlo i za vernog Momira Lazića koji je pomogao hiljadama Srba da se isele iz Bosne, a sada je počeo da brine i o Srbima na Kosovu. Kome god g. lazić počne da brine o ognjištima i verskim svetinjama, taj može komotno da pakuje kofere i razmišlja gde da ode sa još jedne u nizu teritorija koje su očišćene od Srba zahvaljujući upravo tim i takvim čuvarima vekovnih srpskih zemalja.
Jedva čekam da sutra ujutro oko 10 sati uključim "Fokus radio" i uživam u ostrašćenim slušaocima (radikali i braća im narodnjaci) koji će komentarisati Palminu odluku. Kakvih će tu sve govora biti. Ostaje mi samo da skuvam kaficu i uživam. Bogami, i zaslužio sam. Nije lako bilo cepteti svih ovih dana da će radikali uzeti vlast i vratiti nam sve ono od čega se još nismo oporavili. Svima koji misle kao ja, čestitam Spasovdan. Boljeg spasa od Palme nema. Spašeni Srbin odaje Palmi priznanje:![]()

znaci u najboljem slucaju imamo vladu za NG 09?

Pa kako sad........malocas si napisao da je kod vas cist vazduh jer nikada demokrate nisu vladale..........Jerry, saberi se, udahni.......ugasi komp....otvori prozor .....baci komp u picku lepu materinu.......i skoci za njim.....![]()

lazi se ti, lazi, jado...
znachi - doktor nauka za tebe 8)

lazi se ti, lazi, jado...
znachi - doktor nauka za tebe 8)
ne posto ja imam mnogooo vise od 100,samim tim znaci da je on na nivou PASCETA,a isto i na moralnom nivou je isti ako ne jos nizi![]()
ljudi
jel se ovo tatin praonik sa kragujevachkog univerziteta maskiro?
lichi...
p.s. kakav je daje, njegova zanoktica vredi vishe od tebe

cija zanoktica.....eeeeeeeeee on ne vredi nista...samim ti sto mene ne poznajes...svaki covek nesto vredi ali ona splacina od coveka...lepo od tebe da si slusao te narodne izreke i umotvorine,samo treba da ih shvatis i koristis.....to je isto kao da si rekao HITLEROVA ZANOKTICA VREDI VISE OD NJEGOSA I TESLE/.....toliko o tome![]()
Kako ti lupaš, to nije zdravo. Što se tiče plakanja, samo vi plačite. (To jedino i možete).Joj al` si se ti zbunila
Bitno da Tadic & CO nisu demagozi kad velicaju SPS .. naprasno, odjednom
Bas je lepo citati i slusati gomile "umnih" izjava ljudi zarazenih zuticom. Prosto se covek pita do koje mere moze da ide mrznja (demokratska, naravno), slepilo (demokratsko, naravno), neznanje (demokratsko, naravno) i ispiranje mozga (demokratsko, naravno)...
Ma da si ti meni ziva i zdrava 125 godina....
p.s. kako cete svi da placete ako vam DS bude vlast jos 4 godine. Srecom za tako nesto su male sanse. Nesrecom, vece su sanse za gradjanski sukob...