- Poruka
- 3.025
Većina kometa je veća od Zemlje.
vidis, kao sto si ovom recenicom izrekao jednu ogromnu glupost, tako se glupiras kad god zines na neku temu....Većina kometa je veća od Zemlje.
Hahahh da se nisi osetio ugrozen sto mi je Illuminat poklonio svu paznju@Illuminat
sta bi sa onim kometama koje su velicine nase planete i vece![]()
ma ne beri briguHahahh da se nisi osetio ugrozen sto mi je Illuminat poklonio svu paznju
Ne brini, mislim da ga ima dovoljno za sve .
Shalim se naravno, nemoj da se uvredish.
reci mi samo, jel si ti stvarno glup/lud ili pijes neki caj za ludost/glupost?Svabov, mislio sam da bolje poznaješ astronomiju.
hahhaZnam dobro na šta sam mislio. Kometa ide sa repom i u ukupnoj svojoj veličini veća je od Zemlje. Kad bi se sudarila sa Zemljom zbrisala bi je.
naravno da je maloJezgro nije malo. I tačka. Koliko god da je veliko - index udara je 30-40, što znači da ako meteor ima 1 km u prečniku pravi krater od 30-40 km. U Tunguziji nema kratera.
o tome znas taman onoliko koliko znas o astronomiji....Narmer sa mnom vodi diskusiju o misticizmu a ne o astronomiji.
Али си и признати умни болесник, истовремено...Svrabov, ja sam priznati mistik
Šta tebe boli hevulja za to što sam bolestan. Rugaš li se čoveku u invalidskim kolicima?Али си и признати умни болесник, истовремено...![]()
zasto mislis da ce ti odlazak u Egipat pomoci da naucis bilo sta, kada si pokazao da nemas zelju da ucis ni o najosnovnijim stvarima....Narmer, ja ti ne mogu ništa dokazati u vezi hijeroglifa, kao što ne možeš ni ti meni. Najbolje je da se dogovorimo da zajedno idemo u Egipat (ja to ozbiljno planiram za ovo ili sledeće leto), pa da vidimo uživo te hijeroglife - onda možda nešto i dokažemo. Ovako ništa.
Glupo je zakljucavati teme zato sto se ne dopadaju moderatorima ili odredjenim forumasima. Moram da priznam da se Illuminat nije ponasao suprotno od pravilnika, nigde nisam video da je psovao. Jedino sto izbegava da odgovori na pojedina pitanja na koja nema odgovor. Kome se ne dopadaju Illuminatove teme taj ima problem sa sobom, jednostavno neka ih ignorise i ne pise nista.Норди, брате, јел ти видиш шта раде ови... сад кад им не даш да отварају нове теме, они дижу старе...![]()
Не боли ме, него кад си се већ ухватио за "силне аргументе"... ;-)Šta tebe boli hevulja za to što sam bolestan.
Наравно, још питаш...Rugaš li se čoveku u invalidskim kolicima?
А шта ако само један од вас "осети" дотичну? :rolleyes:Narmer, kada bismo osetili UFO energiju - to bi bilo to.
То реци модовима, не мени...Glupo je zakljucavati teme zato sto se ne dopadaju moderatorima ili odredjenim forumasima. Moram da priznam da se Illuminat nije ponasao suprotno od pravilnika, nigde nisam video da je psovao. Jedino sto izbegava da odgovori na pojedina pitanja na koja nema odgovor. Kome se ne dopadaju Illuminatove teme taj ima problem sa sobom, jednostavno neka ih ignorise i ne pise nista.
Jeste, jos kada bi ja bio blesav da ti poverujem na rec da si osetio UFO energiju.Narmer, kada bismo osetili UFO energiju - to bi bilo to.