GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
ma sta te briga, mozes da mu sispu stojeci, ne moras da gulis kolena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u krevetu sve razlike padaju u vodu...
...takođe...ako se volite, to uopšte, al uopšte nije važno...
Pupak na pupak ide.![]()
a ja imam problem da mi se uvek zasvidja decko nizi od mene, stooo je mnoooogo gore od tvog slucaja...neka te to tesi
![]()
A zasto je gorezbog tebe ili zbog drugih sta ce reci
![]()
Zbog sebe... Lakse mi je da dignem glavu gore nego da je spustim
Deluje mnogo glupo, zar ne?
Ja sam visoka 178cm, tako da nemam takvih problema...ali..uvek ima aliMoj decko je svega 5-6 cm visi od mene, tako da ne mogu da nosim stikle da ne bih bila visa od njega. Nije da sam nesto luda za stiklama, ali sad kad ne mogu bas mi se nose
![]()
Ne ....ne deluje glupo uopste
![]()
... a zasto ne mozes... jel njemu smeta da budes visa od njega ?
meni deluje
Nisam jos srela decka kom ne smeta da devojka bude visa![]()
svi su bili vishi od mene ..od mene samo mrav nije veciJedno pitanje sa LJiS igre istine me inspirisalo da otvorim ovu temu (ovom prilikom pozdravljam autora istog)
Da li su vasi momci/devojke (dosta) nizi/visi od vas i kako "sanirate" taj mali """problem"""?
![]()
... a zasto ne mozes... jel njemu smeta da budes visa od njega ?
Pa da...meni to i nije toliko strasno, ali njemu to zaista smeta, pa zato...![]()
Jedno pitanje sa LJiS igre istine me inspirisalo da otvorim ovu temu (ovom prilikom pozdravljam autora istog)
Da li su vasi momci/devojke (dosta) nizi/visi od vas i kako "sanirate" taj mali """problem"""?
Evo ja sam npr. u vezi sa deckom cetiri i po godine, imam obicaj da nosim stiklice pa bas i nisam bila svesna kako vizuelno drasticno odnos nasih visina izgleda, odnosno moje nizine i njegove visine, i tek nedavno, kada smo oboje izasli u patikama i kad sam videla nas odraz u jednom izlogu, sokirala sam se - moja ramena su malo iznad njegovog struka!
Kao Eva Longorija i Toni Parker (i to ne mislim u pozitivnom smislu, bas sam upala u bedak)...
Mislim, bosi smo po stanu i peremo zube zajedno, pa vidim u ogledalu kako izgledamo bez djonova i potpetica jedno kraj drugog, ali nikad mi nije delovalo tako...
A vi???
Slazem se za krevet
Alialiali, na pocetku veze (dok ja jos nisam bila dovoljno odrasla za stikle, po nekom nepisanom zakonu), morali smo uvek da trazimo neki stepenik da se ljubimo![]()