Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Čime je ovo preliveno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čime je ovo preliveno?
Šatoom, nije moja fotka ali bas tako izgleda i mojČime je ovo preliveno?![]()
Ja sam za to samo čuo i ništa više. Hahaha. Čudnovato mi izgleda, ne mogu zamisliti ukus. Ali reč šato mi je totally French - zamak.Šatoom, nije moja fotka ali bas tako izgleda i moj
pravi se od jaja, secera i belog vina
umute se mikserom belanca sa secerom, pa se onda na pari kuvaju zumanca sa secerom i vinom i njih sve vreme mutis mikserom, na kraju se dodaju belanca...bude tako lepo penasto
palacinke napunis secerom i orasima i prelijes satoomJa sam za to samo čuo i ništa više. Hahaha. Čudnovato mi izgleda, ne mogu zamisliti ukus. Ali reč šato mi je totally French - zamak.
Dakle, dobro je? To ti se dopada više od krema i tako to?
Neka ostane na šećeru i orasima. Toliko je dovoljno za sreću. ^^palacinke napunis secerom i orasima i prelijes satoom
meni su takve najlepse, mada ih retko pravim, mnogo osla a pojede sa cas![]()
poruci u kafani, u onim starim ih uglavnom ima i probaj, neces se pokajatiNeka ostane na šećeru i orasima. Toliko je dovoljno za sreću. ^^
Misliš sa šatoom? I šećerom i orasima?poruci u kafani, u onim starim ih uglavnom ima i probaj, neces se pokajati
palacinke u Šatou, tako trazi a dobices ih punjene secerom i orasima i prelivene šatoomMisliš sa šatoom? I šećerom i orasima?
Vidim da ti se prijele dok mi opisuješ.palacinke u Šatou, tako trazi a dobices ih punjene secerom i orasima i prelivene šatoom
jaoo, kupaju se u njemu...nemas pojma kakav je to predivan spoj ukusa![]()
aj cao, samo mi jos to fali trenutno...ne prizivaj me vise ovde, samo me podsecas da mi se jeduVidim da ti se prijele dok mi opisuješ.![]()
Jao. Nije mi dobro.
uhhhhhhhhhhhhhh
Nisam.uhhhhhhhhhhhhhh
jel si dodala i grozdjice?
ja pravim slicno, samo zapecem u rerni i dodam grozdjice a nekada i malo bananaNisam.
Sir, jaja, pavlaka, malo šećera, dosta vanile, rendana korica i sok od limuna
Moje su u rerni ( na slici) u fazi zapecanjaja pravim slicno, samo zapecem u rerni i dodam grozdjice a nekada i malo banana
Ona mozda ne pravi ali ja jedem.Praviš li štrudlu sa sirom?
Imas li ti duse?
Ima. Al' je ne ponese uvek.Imas li ti duse?
@pikax , recept je postavljen.Smešu za palačinke pravim bez mera, sve odokativno.
U mericu za vodu (od litre) umutim 2 jajeta, narendam koricu limuna, vanilin šećer, 2-3 kašike maslinovog ulja, dodajem brašno i dobro nagusto umutim da bude bez grudvica, dodam pola kašičice soli, razređujem mlekom uz mućenje ( viljuškom) i još razredim kiselom vodom.
Značajno je da tako napravljena smeša odstoji u frižideru.
Uvek pravim uveče za sutradan.
Posuda u kojoj pravim mi je pogodna za direktno sipanje i lepo razlivanje smeše po tiganju.
Palačinke moraju biti odlične, kompaktne su, ne lepe se za tiganj, lako se okreću.
Najviše volim sa džemom od kajsije, moji sa eurokremom.
Obožavam kada palačinke nafilujem smešom od jaja, švapskog sira, pavlake uz dodatak vanilin šećera, šećera, limunovog soka.
Tako nafilovane palačinke poređam u tepsiju i zalijem umućenom pavlakom sa jajetom i zapečem.
Nekada pravim pola -pola, pola slatke sa sirom , pola slane sa sirom( isto kao i slatke samo bez šećera i vanile uz više soli)
Uh kud ovo otvorih