Pala BiH vlada

a moja Bosna ce da zivi, i naravno zivjecu i ja sa njom i sa srbima i hrvatima u Bosni.....

Lijep ti je tekst onako kao parole o bratstvu i jedinstvu.
Ali bih te molio da objasniš ovu rečenicu t.j. kakvo
unutrašnje uređenje zamišljaš i kako će da se ostvari ravnopravnost
Hrvati u Federaciji sada nisu ravnopravni..
Kako će to da se riješi? i onda će svi moći napisati ovakav tekst..

a sta to danas vidimo/NISTA.

SVE CE FUNCIONISTATI I BEZ VAS SRBA.NIJE VAM TREBALO NI DOZVOLITI DA UCESTVUJETE U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA.

А ти се као залажеш за "мултиетничку" БиХ?!
Шта да ти кажем...
Својим размишљањем само убрзаваш распад те наметнуте вештачке творевине.

Zar ne vidite da se Srbija raspada na sve strane pocevsi od 1991 godine.....
Koji se to deo Srbije odvojio od iste pocev od '91 pa do danas?

Kad se Vojvodina odvoji
Mislis ona Vojvodina sa 70% srpskog stanovnistva?

Hem ste prvo likvidirali dinastiju Obrenovic
Yok. Samo njenog poslednjeg izdanka koji je hteo od nas da napravi austrijske konjusare, slicne tadasnjim Bosnjacima.

hem ste vasom politikom srusili kraljevinu jugoslaviju i SFRJ
Kol'ko mene pamcenje sluzi, Kraljevinu su srusile Svabe, uz svesrdnu pomoc Hrvata i njihovih cvecki. Sto se tice SFRJ, nije se Srbija odvajala od iste. Krivci za njen raspad su malo zapadnije.

a na kraju ste izdali i ogradjivali se od vasih vodja pocevsi od Karadjordja pa do Milosevica.....
Karadjordje je uvek bio i ostao srpski narodni heroj, a sto se Cobeta tice, naravno da se od njega ogradjujemo. Necemo valjda da slavimo budale kojima smo ukazali poverenje i koje su nas zahebale. Svaka slicnost sa Bosnjacima i Alijom je (h)em namerna, (h)em zlonamerna.

A i ovo zadnje, bude li ponovo rata u Bosni, ko sto je jedan srbin iz Prijedora rekao, svi srbi se mogu kolektivno preseljavti preko drine, a i pitanje je hoce li vas primiti i ovi vasi......
Pa da, usrali se Srbi od vas, nasiroko ste poznati kao zahebani ratnici. Zato ste valjda zbijeni na petinu teritorije BiH.

Pozdrav svakome ko Bosnu voli......;-)
Ja volim nekih 49% Bosne (a bogumi i 'Ercegovine). Je l' i ja da se smatram pozdravljenim?

Pozdrav...
Za porina50:
To sto kazes parola o bratstvu i jedinstvu, na to sam i mislio nasa ujedinjena i bratstvenicka BiH. Ok, ako bas gledamo na tu stvar da hrvati nisu ravnopravni u federaciji, mozemo reci kao sto hrvat mozda nije ravnopravan u srednoj bosni, tako ni bosnjak nije ravnopravan u hercegovini kao stolac, capljina, neum, itd. Slusaj, meni ne smetaju ni hrvati ni srbi, cak naprotiv, ja sam ti nekako jarane pravi "jugosloven", naprimjer, roditelji iz Crne Gore, rodjen u Hrvatskoj, zivio u Sarajevu..... I cak podrzavam ono sto je Tito uradio sa Jugoslavijom, ali neki hajvani se zadesise i zemlju nam upropastise, i tako dodje da svi raskusuramo. Najzalosnije je od sve toga, sto ni dan danas, BiH nema mira. Evo kako, Srbija je dobila svoju drzavu, Hrvatska svoju, Slovenija svoju, Makedonija svoju i Crna Gora svoju, a mi bosnjaci nemozemo svoju BiH ni da normalno i ljudski ujedinimo. Mi cak zahtjevamo da svi zajednicki zivimo i nemamo nikakve pretenzije na bilo kakve teritorije van BiH, a sto bi po pravilu trebali imati kao Sandzak na primjer. Srbin kad god hoce, on moze otici u Srbiju, hrvat kad god hoce, moze otici u Hrvatsku, a sta je sa bosnjakom gdje ce on da ode. I ovdje ne govorim o vjerskim nego nacionalnim odnosima. Ja sam musliman i postujem katolicko i pravoslavno, ali jarane ja hocu to isto od drugih, kad ja mogu postovati necije, onda bi trebo da neko postuje i moje. Svi narodi imaju ekstremiste i nevaljalce, ali najgore je sto narod nece da prizna to. Non stop se prica o Aliji Izetbegovicu da je on htio da stvara dzamahiriju. Cekaj ako optuzujes nekoga onda trebas iznijeti dokaze. Zasto ne moze niko da shvati da su on i drugi pokusavali samo da odbrane i spase BiH od unistenja i djelidbe. Radovan Karadzic i Mate Boban su sami isli protiv svog naroda, misleci da im tako pomazu. Ja necu ulaziti ko je koje vjere i cija je prava, ali ja vjerujem u jednog Boga i vjerujem da ima raj kao sto ima i pakao, ti ljudi koji su odveli svoj narod u zabludu, sa njima ce se kad tad Bog raskusurati. Nemoze meni reci srbin da u Srebrenici nije niko nasilno ubijen, da su oni svi zivi i zdravi. Nemoze mi hrvat reci da oni nisu klali i spaljivali bosnjake u Ahmicima 1993. godine. A nemogu ni ja reci i necu niti da kazem da mi nismo pocinili zlocin u grabovici 1993 nad hrvatima, ali mogu ponosno da kazem da su sve crkve i katedrale, i sve kuce i svi narodi koji su podrzavali nasu borbu ili ne, ostali zivi i citavi, a recite mi gdje su ferhadija i aladza, gdje je bio stari most do prije dvije godine. Mozda sam i otisao sa teme, ali ovo sam rekao da bih se malo ispraznio, izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio. Za Yopu bih samo predlozio da procita malo bolje istoriju. Jugoslavija je bila sjajna ideja za nas sve i bila je drzava za primjer, ali da se Milosevic nije pojavio, nebi culi ni za Franju ni Aliju, i danas bi svi zivjeli u toj nasoj SFRJ.
Pozdrav za sve i za tebe Yopa (iako volis samo 49% Bosne), mada ja volim nekih 100% Srbije.....

Ok, ako bas gledamo na tu stvar da hrvati nisu ravnopravni u federaciji, mozemo reci kao sto hrvat mozda nije ravnopravan u srednoj bosni, tako ni bosnjak nije ravnopravan u hercegovini kao stolac, capljina, neum, itd.

Pa ova stvar bi se riješila sa tri federalne jedinice
Pročitaj ovaj moj post : http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5247370&postcount=104

Najzalosnije je od sve toga, sto ni dan danas, BiH nema mira. Evo kako, Srbija je dobila svoju drzavu, Hrvatska svoju, Slovenija svoju, Makedonija svoju i Crna Gora svoju, a mi bosnjaci nemozemo svoju BiH ni da normalno i ljudski ujedinimo.

Ovaj plan podrazumjeva jedinstvenu BiH sa tri jedinice
Tihić se slaže ali Silajdžić to koči

Mi cak zahtjevamo da svi zajednicki zivimo i nemamo nikakve pretenzije na bilo kakve teritorije van BiH, a sto bi po pravilu trebali imati kao Sandzak na primjer.

Ne slažem se s ovim tvojim pretenzijama

Ja sam musliman i postujem katolicko i pravoslavno, ali jarane ja hocu to isto od drugih, kad ja mogu postovati necije, onda bi trebo da neko postuje i moje.

I ova stvar je riješena tim planom

Pozdrav... i kaži dali podržavaš ovaj izneseni plan o ravnopravnosti u mom postu gore?

Najzalosnije je od sve toga, sto ni dan danas, BiH nema mira. Evo kako, Srbija je dobila svoju drzavu, Hrvatska svoju, Slovenija svoju, Makedonija svoju i Crna Gora svoju, a mi bosnjaci nemozemo svoju BiH ni da normalno i ljudski ujedinimo. Mi cak zahtjevamo da svi zajednicki zivimo i nemamo nikakve pretenzije na bilo kakve teritorije van BiH, a sto bi po pravilu trebali imati kao Sandzak na primjer. Srbin kad god hoce, on moze otici u Srbiju, hrvat kad god hoce, moze otici u Hrvatsku, a sta je sa bosnjakom gdje ce on da ode. ..

БиХ није ваша национална држава, него држава сва три народа: Бошњака, Срба и Хрвата и два ентитета: Федерације БиХ и Републике Српске.

Србију не можеш упоређивати са БиХ.
Срби у Србији чине 85%, остали 15%.
У БиХ: Бошњаци 47%, Срби 35%, Хрвати 14%

Ти стварно мислиш да вас 47% има право да влада целом БиХ?

Уколико ви желите своју националну државу, можете је створити на бошњачком делу Федерације: дакле Сарајево, Тузла, Зеница, део Мостара и Бихаћ. То вам нико не брани. На том простору сте у већини и то је ваше.

02.11.2007 12:03 Večernji list

Ured visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH (OHR) kritizirao je poglavara Islamske zajednice u toj zemlji res-ul-ulemu Mustafu Cerića zbog njegovih nedavnih izjava u Sjedinjenim Američkim Državama optuživši ga da je njima potkopao Daytonski sporazum i Ustav BiH.

Cerić je za nedavna posjeta Bosansko-američkom islamskom centru u Detroitu između ostalog rekao da je "Bosna matična zemlja svih Bošnjaka".

"Mi imamo pravo na svoju državu, a Zapad nam zbog naše prošlosti ne može davati moralne lekcije. Zato čvrsto vjerujemo da će doći vrijeme kad će i kod nas (u BiH) vrijediti pravilo - jedan čovjek jedan glas", rekao je Cerić u Detroitu.

Zato čvrsto vjerujemo da će doći vrijeme kad će i kod nas (u BiH) vrijediti pravilo - jedan čovjek jedan glas", rekao je Cerić u Detroitu.

Jako slična usporedba s nekadašnjim stajalištima Slobodana Miloševića koji se, kako se zna, zauzimao za dominaciju najbrojnijeg (srpskog) naroda u bivšoj Jugoslaviji.
A znamo kako je Jugoslavija završila. Zatim ista stvar sa Miloševićem u Srbiji i
vidimo kako tamo ide s Kosovom. Sad ako je ovo treći isti slučaj ne bih dvojio što čeka BiH.

Samo uz jednu razliku Milošević je bio jaka politička osoba a nisam siguran
da je Cerić i njegovi stavovi poklapaju sa stavovima vodećih bošnjačkih političara.

Naravno da se poklapaju. Cak i sa stavovima SDP-a, koja nije formalno bosnjacka stranka.
Zašto onda Lajčak nije kritizirao vodeće političare nego Cerića.

Inače imam neko malo pravo da ti i vjerujem i sumljam u ovaj recimo
ponovljen Miloševićev scenarij nakon ove vijesti dolje:

Radio Herceg Bosne, najjači elektronski medij u BiH na hrvatskom jeziku, u redakcijskom je komentaru u petak Cerićev istup ocijenio kao zauzimanje za unitarnu BiH u kojoj bi Hrvati bili obespravljeni i, kako je navedeno, svedeni na "razinu mjesne zajednice". Radio upozorava kako bi Cerićeva izjava mogla doprinijeti radikalizaciji političke pozornice u BiH i potaknuti premijera Republike Srpske Milorada Dodika na "tvrde postupke". To bi kao kolateralnu štetu moglo izazvati raspad BiH, zaključuje Radio Herceg Bosne.

Zašto onda Lajčak nije kritizirao vodeće političare nego Cerića.
Zato sto se bosnjacki politicari kriju iza onoga:"Jedan covek, jedan glas", sto samo po sebi nije antidejtonsko, dok je Ceric rekao ono sto oni misle. Kako bilo, cilj je da BiH postane nacionalna drzava Bosnjaka i nikakvo pakovanje u fraze o "normalnim evropskim drzavama" i "evropskim vrednostima" to ne moze prikriti.

"BiH je, nažalost, nakon svega poligon za projekte izvan nje, a odluke visokog predstavnika upravo tako i tumačim. BiH. Dvanaest godina nakon Dejtona, nije suverena država, a izgleda da to ne smije ni da bude. Njom suvereno vladaju stranci. Takav projekat nam neće donijeti sreću."

"Zamislite situaciju u kojoj dvanaest godina nakon Dejtonskog sporazuma treba podrška visokom predstavniku, a ne predsjedavajućem Savjeta ministara? Gdje je zemlja tu? Kuda idemo? Hoćemo li za vršenje vlasti tražiti odgovornost? Ne može mehanizme upravljanja zemljom držati međunarodna zajednica, a ja da držim odgovornost?!"

Nikola Špirić 01.11.2007. god. za Večernje novosti

"BiH je ovom ostavkom ušla u još dublju krizu, a Miroslav Lajčak i OHR su svojim potezom udarili novi glogov klin u rascjep BiH. Trenutno nije jasno kako se može riješiti ova kriza. Vanredni izbori ne mogu tako brzo da se održe kako bi se kriza bar institucionalno razriješila"

Rajko Vasić - Generalni sekretar SNSD za Večernje novosti​

RUSIJA UPOZORAVA

MINISTRI inostranih poslova Rusije i SAD Sergej Lavrov i Kondoliza Rajs, razgovarali su u četvrtak telefonom, a jedna od tema bila je BiH.
Aleksandar Bocan-Harčenko, inače ruski predstavnik u UO Saveta za sprovođenje mira u BiH, saopštio je da Rusija ne odobrava Lajčakove mere. On smatra da odluke Saveta od srede iritiraju i vode ka pogoršanju situacije, a ne izlasku iz krize.

RASPLET

PREMA pravnoj proceduri, ukoliko Špirićeva ostavka bude prihvaćena, Predsedništvo BiH mora, posle konsultacija sa odlazećim predsedavajućim i članovima Saveta ministara, predstavnicima zajedničkog, entitetskih i parlamenta distrikta Brčko, kao i premijerima RS i Federacije BiH, imenovati novog mandatara. Kandidat u roku od 30 dana mora sastaviti kabinet, kojem mandat daje Parlament BiH.
A nakon tih izbora - nastavak OHR-ovog nasilja nad ustavom i ignorisanje volje predstavnika Srbalja - svi Srbalji i dalje u opoziciji - mandatari bez podrške ustavom propisane većine za formiranje kabineta i ponovna BLOKADA BiH pa nek Lajčak gleda "otkud je vedro!
Jaaaaaooooj....!!!

Samo nek se ljulja zemlja Bosna!!!

Rep.Srpska mora vec jednom da prestane da se qurci i da prihvati ostale narode u drzavi.Dosta je vise jebavanja oko srpstva, srpskih drzava i ostalih gluposti.Jednostavno neznam da li ce iko vise da ide u rat zbog njih iako oni verovatno racunaju na to.

ali sta sa srbima koji zive u bih? koji nacin koloktivnog samoubistva predlazes...druze ti ne znas kakva su muslimani pogan...smrde, ne znaju nista da rade, ne zele nista da rade, zele da nas zakolju sve i sl....i da nema table izmedju entiteta znas kad si u rs a kad u federaciji..u rs su kuce lijepe, okrecene ljudi brinu o domacinstvima..a lijeba 12 godina nakon rata jos nisu zakrpili rupe od gelera...i kakav je to narod koji zeli da zivi sa narodom koji bi ih sahranio...

Samo opušteno!!! Sistem u BiH je na samom pragu entropije!!!

"Pitaju me kao predsjedavujćeg Savjeta ministara kako planiram da kreiram reforme!!! Nikako!!! Kakve reforme da kreiram kad mi sve nameću oni koji ne snose nikakvu odgovornost za svoje postupke u ovih 12 godina!!!"

"Neću da nosim odgovornost za neuspjeh zemlje. Neka tu odgovornost nosi onaj ko stvarno i odlučuje u njoj!!!"

"Ko odlučuje, taj nek i odgovara za rezultate svojih odluka!!"

Nikola Špirić - Predsjedavajući Savjeta ministara u ostavci

REPUBLIKA SRPSKA mora dobiti nezavisnost ukoliko to dobije Kosovo.
Sa bosnjacima,muslimanima ili kako se vec nazivaju nemoze biti nikakvog dogovora,oni jednostavno mrze sve sto je srpsko,i samo pricaju o ukidanju RS,ljudi nemojte da nasedate na njihove floskule o multietnicnoj Bosni,to je cista demagogija,oni su zeljni srpske krvi.

Браво за Коштуницу!

VLADA RS: POZITIVAN SIGNAL
ZA IZLAZAK IZ KRIZE

SVET - POLITIKA - Petak, Novembar 02, 2007 19:14

dvori.jpg
Vlada Republike Srpske smatra da poziv Upravnog odbora Saveta za implementaciju mira ekspetima da nastave konstruktivan rad na rešavanju problema nastalih zbog nedavnih odluka visokog predstavnika u BiH, predstavlja pozitivan signal usmeren ka izlasku iz krize u BiH, saopštila je Vlada RS.

'Savet za implementaciju mira je na taj način potvrdio potrebu za dopunjavanjem nametnute odluke visokog predstavnika. Pored toga, delimo stavove Upravnog odbora da je potrebno puno poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i zajednički rad ka ubrzanom potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Verujemo da dogovor o svim reformama mora biti postignut na način koji će zaštititi prava svih naroda, kako je dogovoreno i zapisano u Dejtonskom sporazumu', istakla je Vlada.

Pritom je navedeno da Vlada RS deli stav Upravnog odbora da je došlo vreme da političari iz BiH prestanu da pozivaju na menjanje fundamentalne strukture države i njenih entiteta.

'Pozivi za ukidanje entitetske strukture prouzrokuju nestabilnost i odvlače nas od zajedničkog rada na putu ka potpisivanju SPP.

Pitamo se zbog čega bošnjački lideri, koji su u prošlosti često upućivali ovakve pozive, nikada nisu bili podvrgnuti sankcijama, jer njihovi pozivi na ukidanje RS jasno krše Dejtonski sporazum i šta više, ove antidejtonske poruke šalju se i danas i to od verskog vođe Bošnjaka u BiH Mustafe Cerića', naglašeno je u saopštenju.

Pritom je navedeno da je Vlada zbunjena činjenicom da je visoki predstavnik [OHR] više puta tvrdio da prigovori iz RS nisu sadržali argumente ili činjenice koji se odnose na odluku visokog predstavnika o donošenju Zakona o izmenama i dopunama Zakona o Savetu ministara BiH i Predlog izmena i dopuna Poslovnika oba doma Parlamenta BiH od 19. oktobra.

'Više puta smo rekli da ta odluka i predlog mogu dovesti do sistematskog preglasavanja konstitutivnih naroda, kako u Savetu ministara, tako i Parlamentu BiH.

Računanje potrebne većine od broja ministara koji su prisutni i glasaju, umesto od ukupnog broja članova, zaista menja pravila dobijanja većine - uprkos suprotnim tvrdnjama iz OHR-a', naglašeno je u saopštenju.

Vlada smatra da promene koje je doneo OHR nisu samo proceduralne i da ne predstavljaju samo način da se izađe na kraj sa nedolaženjem na sednice, jer one zadiru u samu suštinu principa jednakosti koji je uspostavio Dejtonski sporazum.

'To može dovesti do sistematskog preglasavanja jednog od konstitutivnih naroda, u scenarijima gde su svi članovi Saveta ministara prisutni i glasaju i ne samo to, jer je proces usvajanja zakona jednako važan kao sama sadržina zakona', istaknuto je u sopštenju.

'Razumemo frustraciju visokog predstavnika oko brzine reformskih procesa u BiH, jer je to frustracija koju i mi osećamo i vidimo potrebu za reformama koje bi pomogle BiH da efikasnije funkcioniše.

Međutim, nametanje rešenja definitivno nije način da se do toga dođe i na ovaj način. OHR se okrenuo i protiv preporuka Saveta Evrope i Venecijanske komisije i nepotrebno izazvao političku krizu velikih razmera', navela je Vlada.

Vlada, zbog svega toga smatra da je ostavka predsedavajućeg Saveta ministara BiH Nikole Špirića potpuno opravdana i da predstavlja odgovoran demokratski odgovor na nametnute odluke kojima je obesmislena uloga domaćih institucija i političara.

'Špirić je na taj način odbacio ulogu poslušnog izvršioca koji treba da preuzme isključivu odgovornost za posledice pogrešnih odluka, dok je stvarna vlast i moć donošenja odluka očigledno na drugoj adresi.

Verujemo da je visoki predstavnik spreman da preuzme deo odgovornosti za izlazak iz novonastale situacije i da će dopuniti svoju odluku na način koji nedvosmisleno onemogućava preglasavanje u Savetu ministara BiH, a na osnovu nalaza pravnih eksperata', istakla je Vlada RS.

Dvije vijesti:

02.11.2007 14:05
Glasnogovornik State Departmenta Sean McCormack:
State Department podržava svaku Lajčakovu akciju

Glasnogovornik Sean McCormack rekao je da će Washington, kako je naglasio, "naravno, podržavati akcije visokog predstavnika". "Njegove su akcije", nastavio je glasnogovornik Državnog tajništva u Washingtonu, "definitivno bile u sklopu njegova mandata"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podržavali su i Antu Markovića...
Rezultat znamo.
Međutim stvarno ali stvarno ovo je jedna prokockana šansa jer slijedeći
visoki dužnosnik možda neće biti slavenskog porijekla i time sa puno manje
sluha za ove naše narode

02.11.2007 16:05
Predsjedništvo BiH odgodilo odluku o Špirićevoj ostavci
Blokada države tek u slučaju ostavke Milorada Živkovića

Predsjedatelj Zastupničkog doma Milorad Živković već je kuvertirao ostavku Glavnom odboru SNSD-a i čeka odluku stranke ili Narodne skupštine RS-a o eventualnom prihvaćanju ostavki i povlačenju svih srpskih predstavnika iz institucija vlasti BiH. Ako se obistine najave Milorada Dodika, Živkovićeva ostavka mogla bi biti aktivirana već u ponedjeljak, kada se u Banjoj Luci održava sjednica Narodne skupštine RS-a.

REPUBLIKA SRPSKA mora dobiti nezavisnost ukoliko to dobije Kosovo.
Sa bosnjacima,muslimanima ili kako se vec nazivaju nemoze biti nikakvog dogovora,oni jednostavno mrze sve sto je srpsko,i samo pricaju o ukidanju RS,ljudi nemojte da nasedate na njihove floskule o multietnicnoj Bosni,to je cista demagogija,oni su zeljni srpske krvi.

tako je brate srbine! Ne damo im nasu Republiku Srpsku! :)

tako je brate srbine! Ne damo im nasu Republiku Srpsku! :)

Jerry, neozbiljan si!!! Republika Srpska uopšte nije u pitanju da bi pisali postove kao što je npr. bio ovaj tvoj!!! Niko ni ne govori o nekakvom davanju Srpske!!! Dakle opušteno i bez pravljenja "slona od miša"!!!
Još bi neko od lojavaca mogao možda i da povjeruje da njihov politčki očaj u Sarajevu može da im da nekakav za njih povoljan rezultat!!!
Nisam od tebe očekivao takav literarni ispad!!!:wink:

pa ne p ravim ja slona od misa al ja vidim sta je njihov krajnji cilj a to je unistenje republike srpske i proterivanje srba iz BIH ili svodjenje istih na sto manju meru. e vidis ja sam za to da se zlo unisti u zacetku a ne da mu se dozvoli da poraste i ojaca pa da nam posle svima *ebe mater. i hitlera su mogli da zaustave da su hteli 30tih , ali nisu , 1936. je vec bilo kasno. Tako treba uraditi i sa bosnjackim fundamentalizmom. Unistiti zlo u zacetku. Ne dati mu da se razvije i narpavi veliku stetu.

pa ne p ravim ja slona od misa al ja vidim sta je njihov krajnji cilj a to je unistenje republike srpske i proterivanje srba iz BIH ili svodjenje istih na sto manju meru. e vidis ja sam za to da se zlo unisti u zacetku a ne da mu se dozvoli da poraste i ojaca pa da nam posle svima *ebe mater. i hitlera su mogli da zaustave da su hteli 30tih , ali nisu , 1936. je vec bilo kasno. Tako treba uraditi i sa bosnjackim fundamentalizmom. Unistiti zlo u zacetku. Ne dati mu da se razvije i narpavi veliku stetu.
zato Zapad ni neda Srbima i Rvatima da idu iz BiH jer ukoliko bi muje imale samostalnu i etnicki cistu drzavicu mogle bi svakve gluposti da im padaju na pamet

Države s mirom i tolerancijom može biti jedino s 3 feder.jedinice. Do tada, ***** ti tu toleranciju gdje se tolerira da drugi biraju Hrvata u predsjedništvo, određuju ko im valja,a ko ne valja na pozicijama koje Hrvati trebaju popuniti. To je okupacija,a ne tolernacija. Za okupaciju imam 0% tolerancije.

Back