Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uf,dva dana nisam isla na forum.......sta sve nisam propustila........
ali i dalje nzm sta da kazem......o Boze...... :roll:
paaaa.......u petak (ili cetvrtak :think:) sam se cepala od smeha....... iiii....jedva cekam utorak..... :mrgreen:

NIJE KRAJ, ljudi nemojte se tripovati, nije kraj.... ima još tu svašta da se izdešava... zar stvarno mislite da će Lukas da umre??? :D

Hahaha, naravno da Lukas nece umreti, pa taj covek je neunistiv! U roku od par nedelja dva puta ga pogode metkom, polomi ruku i zarije mu se sipka od resetke u rame, koju ladno iscupa i tera dalje... :mrgreen: Njega nece ni vatreno ni hladno oruzje, zar ne vidite da postaje spanski Brus Vilis ili Tom Kruz!!! Super heroj! Cak su se i sami zezali na tu temu kad su ga u onoj epizodi sa kolibom i psihijatrom obukli (tacnije skinuli) u belu treger-majicu koja je na kraju krvava, kao Brus Vilis u Umri muski... :super:

:worth: Viva Lucas Fernandez!! :brus:

Hahaha, naravno da Lukas nece umreti, pa taj covek je neunistiv! U roku od par nedelja dva puta ga pogode metkom, polomi ruku i zarije mu se sipka od resetke u rame, koju ladno iscupa i tera dalje... :mrgreen: Njega nece ni vatreno ni hladno oruzje, zar ne vidite da postaje spanski Brus Vilis ili Tom Kruz!!! Super heroj! Cak su se i sami zezali na tu temu kad su ga u onoj epizodi sa kolibom i psihijatrom obukli (tacnije skinuli) u belu treger-majicu koja je na kraju krvava, kao Brus Vilis u Umri muski... :super:

:worth: Viva Lucas Fernandez!! :brus:

O tome ti razgovaram :mrgreen::klap: Samo će mi biti glupa 9. sezona bez Sare i Lukasa :ljutko:

Lukas je u seriji 18 godina stariji od Sare, tako da sada ima 36 god. , u stvarnosti ona je '87, a on '77....

Tako je. Lukas bi trebalo da ima najmanje 36 godina, a onda Sara 18 i koji mesec. Serija za sada pokriva desavanja u toku 2 godine. Samo su malo zeznuli Ritinu trudnocu - ispade da je nosila vise od godinu dana (ali nije im ni prvi ni poslednji put). Setite se samo koliko su izgresili kod Seranovih sa godinama.
A ne znam odakle vam prica o 9 sezoni. Nigde nisam videla da postoji 9. sezona (a i o tome smo pricali pre nekoliko strana). Volela bih da je istina, ali ne znam za to.

Back