David DVD 96
Početnik
- Poruka
- 6
Sta ce se desiti sa Karlotom posto je kidnapovana!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma lukas ce da namesti da je mrtav posto ce nesto da zase**,jedino ce sara znati da je ziv i tek ce da se pojavi u poslednjoj snimljenoj epizodi 8 sezone. Todos Los Planes De Lucas Fernandes
mnogo mi se sviđa ona muzika iz epizode kada Lukas juri Povedilju u kostimu guštera))
Ako neko zna koja je to muzika igde može da se skine, neka mi napiše...
Hvala
NIJE KRAJ, ljudi nemojte se tripovati, nije kraj.... ima još tu svašta da se izdešava... zar stvarno mislite da će Lukas da umre???![]()
Hahaha, naravno da Lukas nece umreti, pa taj covek je neunistiv! U roku od par nedelja dva puta ga pogode metkom, polomi ruku i zarije mu se sipka od resetke u rame, koju ladno iscupa i tera dalje...Njega nece ni vatreno ni hladno oruzje, zar ne vidite da postaje spanski Brus Vilis ili Tom Kruz!!! Super heroj! Cak su se i sami zezali na tu temu kad su ga u onoj epizodi sa kolibom i psihijatrom obukli (tacnije skinuli) u belu treger-majicu koja je na kraju krvava, kao Brus Vilis u Umri muski...
Viva Lucas Fernandez!!
![]()
hmmm.......lucas imaaa.....32....u seriji.....a sara 18......ja msm.....
Lukas je u seriji 18 godina stariji od Sare, tako da sada ima 36 god. , u stvarnosti ona je '87, a on '77....
Lukas je u seriji 18 godina stariji od Sare, tako da sada ima 36 god. , u stvarnosti ona je '87, a on '77....