Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, upravu si... Nisam ni ja odgledala sve epizode, najvažnije mi bilo šta se dešava sa Lukasom i Sarom z:mrgreen:

I mene je to prvo najvise zanimalo, pa sam prekopala sve zive klipove na youtubeu, dok nisam otprilike povezala sta ce se desiti. Sada trenutno precesljavam klipove najsmesnijih scena, i bice ih, brate, za upisavanje!! :rotf: Pako, Marijano i Lukas su trojka iz snova za valjanje od smeha sa njihovim tripovima i preprikama!

Bojana 95";12479228:
e cula sam da ce u 8 ili 9 sezoni promeniti dosta glumaca.pa me zanima dal je to istina i ako jeste,koji se glumci menjaju?a ako nije izvinite na dezinformaciji.z:mrgreen:

Ne postoji 9 sezona, već samo 5... Glumci se ne menjaju,samo dolaze novi, jedino Lole neće biti, a Lukas će biti u prvoj i poslednjoj epizodi 5. sezone...

P.S. Moram da se pohvalim, moj dečko liči na Lukasa, a temperament im je isti ....hihihihihi

Ne postoji 9 sezona, već samo 5... Glumci se ne menjaju,samo dolaze novi, jedino Lole neće biti, a Lukas će biti u prvoj i poslednjoj epizodi 5. sezone...

P.S. Moram da se pohvalim, moj dečko liči na Lukasa, a temperament im je isti ....hihihihihi

koliko ja znam,serija ima 8 sezona,a trenutno se snima 9...... :mrgreen:
blago tebiiii...... :mrgreen:

koliko ja znam,serija ima 8 sezona,a trenutno se snima 9...... :mrgreen:
blago tebiiii...... :mrgreen:

Upravo tako. Sigurno je da postoji 8 sezona (to se lako moze proveriti na imdb), ali ne znam da li se snima 9. Tamo stoji da je poslednja epizoda 8. sezone prikazana 19. jula 2009. i nista vise. Nadam se da si u pravu i da ce ih biti jos. Ova epizoda veceras je prva epizoda 5. sezone. Pa, vidi se i da je spica promenjena. A Lukasa nema u 7. i 8. sezoni, tj. ima ga na pocetku 7. i u poslednjoj epizodi 8. sezone.

Upravo tako. Sigurno je da postoji 8 sezona (to se lako moze proveriti na imdb), ali ne znam da li se snima 9. Tamo stoji da je poslednja epizoda 8. sezone prikazana 19. jula 2009. i nista vise. Nadam se da si u pravu i da ce ih biti jos. Ova epizoda veceras je prva epizoda 5. sezone. Pa, vidi se i da je spica promenjena. A Lukasa nema u 7. i 8. sezoni, tj. ima ga na pocetku 7. i u poslednjoj epizodi 8. sezone.

what?! nema lucasa u 7. i 8. sezoni????? zasto??? pa ja onda necu ni da gledam.......:rida: :mrgreen:

Tačno, ima 8 sezona, poslednja epizoda je snimljena 15. jula 2009... A okakvoj je to devetoj sezoni reč???

neam pojma......samo sam cula da se snima i 9. epizoda........ :confused:

za sinocnu epizodu nzm sta da kazem........ z:mrgreen:
drago mi je sto je lola odje*ala marijana.....
bilo mi je mnogo zao silvije,bas je kucka ova rita....... :sad2:
i u sledecoj epizodi,tj. veceras,nervirace me sara,jer ce opet muvati aitora........doduse,verovatno necu gledati veceras,ali opet,nervira me.......hoce i jednog i drugog....... :besna:

neam pojma......samo sam cula da se snima i 9. epizoda........ :confused:

za sinocnu epizodu nzm sta da kazem........ z:mrgreen:
drago mi je sto je lola odje*ala marijana.....
bilo mi je mnogo zao silvije,bas je kucka ova rita....... :sad2:
i u sledecoj epizodi,tj. veceras,nervirace me sara,jer ce opet muvati aitora........doduse,verovatno necu gledati veceras,ali opet,nervira me.......hoce i jednog i drugog....... :besna:

Oke, sve nas to nervira, ali postavite se na njeno mesto.... Prva ja bih isto to uradila... Ako kažete da ne bi onda lažete sami sebe

Oke, sve nas to nervira, ali postavite se na njeno mesto.... Prva ja bih isto to uradila... Ako kažete da ne bi onda lažete sami sebe

mss na ritu???
pa realno,ako dobro zna silviju,onda zna da nece nista uraditi detetu......msm da sam ja u pitanju,nikad ne bih tako postupila,ako je u pitanju neko koga dobro znam......... z:mrgreen:

mss na ritu???
pa realno,ako dobro zna silviju,onda zna da nece nista uraditi detetu......msm da sam ja u pitanju,nikad ne bih tako postupila,ako je u pitanju neko koga dobro znam......... z:mrgreen:

Ne na Ritu, mislila sam na Saru, Sara je samo bila subjektivna, Lukas ju je mnogo puta povredio i onda je pukla (iako nije svesna razloga njegovih postupaka), niti može da očekuje da sa njenih 18 godina ima razumevanja za SVE, a tu je Aitor koji je totalna suprotnost Lukasu, a on je takođe voli... A što se tiče Rite, stvarno je bila grozna, mada verovatno ne bi tako reagovala da je Povedilja nije istripovao...

Ne na Ritu, mislila sam na Saru, Sara je samo bila subjektivna, Lukas ju je mnogo puta povredio i onda je pukla (iako nije svesna razloga njegovih postupaka), niti može da očekuje da sa njenih 18 godina ima razumevanja za SVE, a tu je Aitor koji je totalna suprotnost Lukasu, a on je takođe voli... A što se tiče Rite, stvarno je bila grozna, mada verovatno ne bi tako reagovala da je Povedilja nije istripovao...

WhiteWitch u potpunosti se slazem stobom i za Ritu i za Saru.

pa realno ne bih postupila kao sara..... msm razumem da je lucas mnogo povredio,ali ona malo bude sa aitorom,fok je lucas kulira,i onda kad joj lucas kaze da je voli,onda odjebe aitora i ode kod lucasa.....cist primer je kada je lucas trazio da idu na madagaskar......pa kad je zajebao,naljutila se na njega,nece vise da ga vidi,i opet ode kod aitora........ :besan2:
ja nikad ne bih mogla nekog tako da iskoriscavam........ :andjeo:

kako mi je bilo zao povedilje,jadaaaan..........uvek on ispasta...... :rida:

pa realno ne bih postupila kao sara..... msm razumem da je lucas mnogo povredio,ali ona malo bude sa aitorom,fok je lucas kulira,i onda kad joj lucas kaze da je voli,onda odjebe aitora i ode kod lucasa.....cist primer je kada je lucas trazio da idu na madagaskar......pa kad je zajebao,naljutila se na njega,nece vise da ga vidi,i opet ode kod aitora........ :besan2:
ja nikad ne bih mogla nekog tako da iskoriscavam........ :andjeo:

kako mi je bilo zao povedilje,jadaaaan..........uvek on ispasta...... :rida:

Kad je u pitanju Madaskar, to je nešto što joj je Lukas obećao davno pre Aitora... Ona jeste hirovita, jedino nije u redu što Aitora koristi kao lek za rane koje Lukas napravi...

Kad je u pitanju Madaskar, to je nešto što joj je Lukas obećao davno pre Aitora... Ona jeste hirovita, jedino nije u redu što Aitora koristi kao lek za rane koje Lukas napravi...

Tacno, mada je ovaj put Lukas bio u pravu - spasavao je brak njenih roditelja.
Kako trenutno ide, mogle bi da joj se izmaknu obe stolice (mada znamo da nece).

Back