stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
svaka je pecurka jestiva samo jednom - pojedes je i nema vise, onda je jestiva naredna pecurka i tako...
Ne, ja mislim na one koje pojedeš jednom i nema tebe više.
 to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.
 to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka je pecurka jestiva samo jednom - pojedes je i nema vise, onda je jestiva naredna pecurka i tako...
 to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.
 to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.Ne, ja mislim na one koje pojedeš jednom i nema tebe više.to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.

Да. Ње вероватно више не би било... а да би ти преживео у то сам сасвим сигурна...
Uh, uh, ovo je baš nizak udarac i pristaje pakosnici, ali ne mogu da se naljutim jer si u pravu, pa ja sam pravi pravcati otrov.:-)
 шта ћу... неко мора да буде и љута папричица...
 шта ћу... неко мора да буде и љута папричица...
Да. Ње вероватно више не би било... а да би ти преживео у то сам сасвим сигурна...
opet predrasude - to ti je ko s onom japanskom "ribom s extra otrova", sve zavisi tko je i kako sprema...i za koga he he he (ovo dodajem samo da ne odem ot)

Управо тако. Ја рекох вероватно... значи може бити и не мора бити, ал за Стнца сам сигурна...;-) још када узмемо у обзир да признаје, па му још пола додамо...
nista ne brini - ako ih ja spremim svi cemo prezivjeti mada cemo izvjesno vrijeme sigurno imati neobjasnjivu potrebu da ostavljamo komentare u shvatanju stvarnosti

Преварила си ме!
Биле су отровне!
Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде.

Ne, doživela si ASTRALNU PROJEKCIJU!
Sa bićima si imala TELEPATSKU vezu.
O onda si SHVATILA STVARNOST.
Ma, otkud ja na ovoj temi?
Преварила си ме!
Биле су отровне!
Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде.

Kod nje je izgleda opet kratak spoj ona je održavala ovu temu.

jel kojice - jel ima "reptila" tamo kod tebe? oko mene sve neki gusteri...da TVorac sacuva...

ok, a ovde kod nas...kunem se, ove komsije postaju sve cudnije...