PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet predrasude - to ti je ko s onom japanskom "ribom s extra otrova", sve zavisi tko je i kako sprema...i za koga he he he (ovo dodajem samo da ne odem ot)

Управо тако. Ја рекох вероватно... значи може бити и не мора бити, ал за Стнца сам сигурна...;-) још када узмемо у обзир да признаје, па му још пола додамо... :twisted:

Управо тако. Ја рекох вероватно... значи може бити и не мора бити, ал за Стнца сам сигурна...;-) још када узмемо у обзир да признаје, па му још пола додамо... :twisted:

nista ne brini - ako ih ja spremim svi cemo prezivjeti mada cemo izvjesno vrijeme sigurno imati neobjasnjivu potrebu da ostavljamo komentare u shvatanju stvarnosti

Преварила си ме!
Биле су отровне!

Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде. :twisted:

Преварила си ме!
Биле су отровне!

Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде. :twisted:

Ne, doživela si ASTRALNU PROJEKCIJU!
Sa bićima si imala TELEPATSKU vezu.
O onda si SHVATILA STVARNOST.

Ma, otkud ja na ovoj temi?:confused:

Преварила си ме!
Биле су отровне!

Znači uzalud beše moja nada pre nego što si probala pečurke.:D

jel kojice - jel ima "reptila" tamo kod tebe? oko mene sve neki gusteri...da TVorac sacuva...

У мојој димензији нема гуштера. 8-)
Све сам фини свет.
Ај на брзину прескочи ту трећу и четврту димензију па ми се придружи. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back