stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
svaka je pecurka jestiva samo jednom - pojedes je i nema vise, onda je jestiva naredna pecurka i tako...
Ne, ja mislim na one koje pojedeš jednom i nema tebe više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka je pecurka jestiva samo jednom - pojedes je i nema vise, onda je jestiva naredna pecurka i tako...
Ne, ja mislim na one koje pojedeš jednom i nema tebe više.to je ta crvena sa belim pegama, zvana muhara.
Да. Ње вероватно више не би било... а да би ти преживео у то сам сасвим сигурна...![]()
Uh, uh, ovo je baš nizak udarac i pristaje pakosnici, ali ne mogu da se naljutim jer si u pravu, pa ja sam pravi pravcati otrov.:-)
шта ћу... неко мора да буде и љута папричица...
Да. Ње вероватно више не би било... а да би ти преживео у то сам сасвим сигурна...![]()
opet predrasude - to ti je ko s onom japanskom "ribom s extra otrova", sve zavisi tko je i kako sprema...i za koga he he he (ovo dodajem samo da ne odem ot)
Управо тако. Ја рекох вероватно... значи може бити и не мора бити, ал за Стнца сам сигурна...;-) још када узмемо у обзир да признаје, па му још пола додамо...![]()
nista ne brini - ako ih ja spremim svi cemo prezivjeti mada cemo izvjesno vrijeme sigurno imati neobjasnjivu potrebu da ostavljamo komentare u shvatanju stvarnosti
Преварила си ме!
Биле су отровне!
Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде.![]()
Ne, doživela si ASTRALNU PROJEKCIJU!
Sa bićima si imala TELEPATSKU vezu.
O onda si SHVATILA STVARNOST.
Ma, otkud ja na ovoj temi?![]()
Преварила си ме!
Биле су отровне!
Чула сам људе око себе, који плачу и дозивају ме, видела сам своје беспокретно тело како лежи на поду... Видела сам светло и кренула ка њему... нека необична бића чекала су ме на крају пута... рекоше, моја душа није за рај... морам да се вратим у пакао... и тако, да не дужим причу... ево ме опет овде.![]()
Kod nje je izgleda opet kratak spoj ona je održavala ovu temu.
jel kojice - jel ima "reptila" tamo kod tebe? oko mene sve neki gusteri...da TVorac sacuva...
ok, a ovde kod nas...kunem se, ove komsije postaju sve cudnije...